این کار شما اصلا درست نیست ،فوقش برید با یه مادربورد دیگه بطور توافقی تعویضش کنید ..... بار کج هیچ وقت به منزل نمیرسه .... شاید مادربورد نو گیرت بیاد ، اما پشتشش یه ضرر کله گنده هم هست !!
این کار شما اصلا درست نیست ،فوقش برید با یه مادربورد دیگه بطور توافقی تعویضش کنید ..... بار کج هیچ وقت به منزل نمیرسه .... شاید مادربورد نو گیرت بیاد ، اما پشتشش یه ضرر کله گنده هم هست !!
كه موقع تعويض گندش در بياد (اتفاقه ديگه شايد افتاد ! )سلام اچ آر جان
چه ضرري؟؟؟
ممنون
باي
اونجا هم ابروت ميره
هم مادربوردت![]()
سلام لاور جان
منظورت از گندش در بياد چيه؟؟؟
من تو موضوع تاپيك گفتم طوري كه گارانتي قبول كنه اگر قبول نكنه كه مرض ندارم بسوزونمش
ممنون
باي
مگه خر مخ آدم رو گاز گرفته كه وقتي يك Mother Board خوب كار ميكنه اونرو بسوزونيم شايد Mother Board كه دوباره ميگيريد خيلي بدتر از Mother Board قبلي خودتان باشد
البته من خودم Gigaدارم و بر اثر نوسان برق سوخت بردم يك دونه نوش رو گرفتم البته نميدادن ولي من با يك روش جالب گرفتم و گارانتي من هم 1 سال بود كه تمام شده بود ولي رفتم ويك دونه آكبندش رو گرفتم والان هم خيلي خوبه و راضي هستم البته من خودم نسوزوندمش و برق سوزوندش .
سلام دوست عزيز
من مي خوام بسوزونمش و برم با يك مقدار پول تعويض كنم با يك مادربرد ديگه
كسي برنامه اي يا ترفندي نداشت؟؟؟
ممنون
باي
سلام.
برات گشتم اين راهنمايي رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كردم . شايد كار كرد شايد هم نه.مسؤوليتش با خودت.
![]()
![]()
سلام كاربر فعال
من اين رو ديده بودم نشد كه نشد حالا وقتي نمي خواستم مادربرد بسوزونم همه راه و روش مي گفتند اما حال يكي نيست بگه تا من تست كنم
ممنون
باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)