تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 81

نام تاپيک: بررسی دوربین Samsung i8510 innov8 : دوربینی از جنس موبایل !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

من تحقيق کردم دوستان اين گوشی مشکلش اينه که ميکرفنش زيادی قويه و(فقط موقع فيلمبردا ری)
    به خش خش ميافتاد ولی در بقيه موارد top!!!
    من با شما موافقم كه ميكروفونش زيادي قويه ام نه فقط موقع فيلمبرداری . مقع ضبط صدا هم ميكرونش خيلي قويه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اگه خيلي قوي هست و موقع فيلمبرداري از مراسم و .. كه سروصدا زياده خش داره پس نتيجه ميگيرم كه هنوز هم خوب نيست اونطور كه بايد باشد
    راستي محمد جون شما گفتين كه بهترين گوشي 8 مگا پيكسل هست
    چند پست پيش گفتين كه لرزه گير داره ولي با قاطعيت نگفتي كه خوب عمل ميكنه و نظر ندادين
    و در مورد فلش هم گفتين تقريبا يكي با ان95 هست كلا زنون نداره
    پس چطور گفتي بهترين 8 مگا پيكسلي هست؟
    با وجود c905 سوني اريكسون كه لرزه گير خفني داره با فلش زنون و سرعت شاتر بالا و ...
    بارم فكر ميكنين بهترين 8 مگا پيكسلي هست؟

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

C905 در کل کیفیت عکسبرداری ضعیفی داره. درسته که فلشش قویه.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    سال نو همگی عزیزان مبارک ، ایشالا سال خوبی داشته باشید.
    ضمن تشکر از golmohammadi عزیز ، خدمت شما عرض کنم که :
    در مورد C905 اگه با دست های خودم تستش کرده بودم بهترین جواب رو می تونستم بهتون بدم ولی با توجه به مطالب موجود صحبت هایی میشه کرد که در ادامه عرض می کنم.
    به نظر من i8510 هنوز بهترین گوشی دربین 8 مگاپیکسلی ها و مسلما یکی از کاملترین های گوشی های موجود هست.همونطور که می دونید نمونه کامل تر این گوشی یعنی i8910 نیز معرفی شده . البته بی صبرانه باید منتظر ورود N86 ( اولین 8 مگاپیکسلی نوکیا با aperture متغیر ) نیز بود .
    همونطور که اشاره لرزش گیر innov8 چندان کارآمد نبود و از فلش LED هم مثل همیشه نباید انتظار زیادی داشت اما در انتخاب بهترین دوربین فاکتورهای مهم دیگری هم تاثیر گذار هستند . بعنوان نمونه در سایت معتبر gsmarena ( که از معدود سایت های قابل استناد هست) امتیاز های زیر به دو گوشی در موارد مذکور داده شده :

نمایش عکس ها : SE C905: 9/10 • Samsung INNOV8: 5/10
    رابط کاربری و کاربر پسند بودن آن : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 5/10
    پردازش داخلی : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 9/10
    exposure و فوکوس : SE C905: 8/10 • Samsung INNOV8: 9/10
    کیفیت لنز : SE C905: 6/10 • Samsung INNOV8: 8/10
    فلش : SE C905: 8/10 • Samsung INNOV8: 2/10
    قابلیت های دوربین : SE C905: 5/10 • Samsung INNOV8: 8/10
    نمایش جزئیات در عکس : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 9/10
    Dynamic range : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 7/10
    انتقال رنگ ها در عکس : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 8/10

در صحبت پایانی نیز نتیجه گیری جالبی وجود داره :

If you are looking for the universal performer, then the Samsung INNOV8 is your definite choice with excellent image results. Besides first-rate stills, it also delivers VGA video recording 30fps or slow motion QVGA videos at 120fps and has a large display.
    If you are after the best camera interface and probably the best camera handling and controls, then Sony Ericsson C905 is your game.
    به نظر من نیز i8510 همچنان بهترین CameraPhone بازار هست .
    جدا از دوربین نیز این گوشی امکانات و قابلیت های بسیار خوبی نیز داره بخصوص صفحه نمایش با کیفیت ( که البته در نور مستقیم آفتاب چندان کارامد نیست) و همچنین کیفیت صداش که نحسین برانگیز.

5. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

c905 در کل کیفیت عکسبرداری ضعیفی داره. درسته که فلشش قویه.
    در کل میشه گفت سونی اریکسون با فیلم برداری مشکل داره !
    البته c905 علیرغم رزیلوشن qvga در فیلم برداری ، کیفیت مطلوبی داره و ضبط صدا بصورت استریو در فیلم برداری در نوع خودش جالبه. بنابراین خیلی هم در این زمینه ضعیف نیست.

7. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام ...
    سال نو همگی عزیزان مبارک ، ایشالا سال خوبی داشته باشید.
    ضمن تشکر از golmohammadi عزیز ، خدمت شما عرض کنم که :
    در مورد C905 اگه با دست های خودم تستش کرده بودم بهترین جواب رو می تونستم بهتون بدم ولی با توجه به مطالب موجود صحبت هایی میشه کرد که در ادامه عرض می کنم.
    به نظر من i8510 هنوز بهترین گوشی دربین 8 مگاپیکسلی ها و مسلما یکی از کاملترین های گوشی های موجود هست.همونطور که می دونید نمونه کامل تر این گوشی یعنی i8910 نیز معرفی شده . البته بی صبرانه باید منتظر ورود N86 ( اولین 8 مگاپیکسلی نوکیا با aperture متغیر ) نیز بود .
    همونطور که اشاره لرزش گیر innov8 چندان کارآمد نبود و از فلش LED هم مثل همیشه نباید انتظار زیادی داشت اما در انتخاب بهترین دوربین فاکتورهای مهم دیگری هم تاثیر گذار هستند . بعنوان نمونه در سایت معتبر gsmarena ( که از معدود سایت های قابل استناد هست) امتیاز های زیر به دو گوشی در موارد مذکور داده شده :

نمایش عکس ها : SE C905: 9/10 • Samsung INNOV8: 5/10
    رابط کاربری و کاربر پسند بودن آن : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 5/10
    پردازش داخلی : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 9/10
    exposure و فوکوس : SE C905: 8/10 • Samsung INNOV8: 9/10
    کیفیت لنز : SE C905: 6/10 • Samsung INNOV8: 8/10
    فلش : SE C905: 8/10 • Samsung INNOV8: 2/10
    قابلیت های دوربین : SE C905: 5/10 • Samsung INNOV8: 8/10
    نمایش جزئیات در عکس : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 9/10
    Dynamic range : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 7/10
    انتقال رنگ ها در عکس : SE C905: 7/10 • Samsung INNOV8: 8/10

در صحبت پایانی نیز نتیجه گیری جالبی وجود داره :

به نظر من نیز i8510 همچنان بهترین CameraPhone بازار هست .
    جدا از دوربین نیز این گوشی امکانات و قابلیت های بسیار خوبی نیز داره بخصوص صفحه نمایش با کیفیت ( که البته در نور مستقیم آفتاب چندان کارامد نیست) و همچنین کیفیت صداش که نحسین برانگیز.
    از اينكه جوابمو منطقي دادين ممنونم
    به نظر نمياد مثل خيليها تعصبي باشين
    در مورد N86 چندان اتظار نداشته باشين چرا كه موقع اومدنش مطمئنا ايدو اومده و ديگه ان 86 عددي به حساب نمياد
    خودت ميدوني كه لرزش گير و فلش C905 عاليه
    اما در انتخاب بهترين دوربينها گفتي فاكتورهاي ديگه اي مد نظر هست درسته؟
    درسته ولي نه انقدر
    چرا كه اگه دقت كرده باشين در سال 2006 كا800 و يو 900 و ان 73 حضور داشتند كه كا800 بهترين كمرا فون سال 2006 انتخاب شد
    اگه فلش زنون نداشت تو روز شايد با ان73 يكي ميشد
    چطور شد اول شد؟
    gsmarena درسته يكي از معتبرترين سايت ها هست
    ولي سعي كن اول به خودت بعد به سايتها اعتماد كني
    چون ممكنه كمي دور از واقعيت باشند بنا به هر دليلي
    اما در مورد امتيازها كه gsmarena به اين دو گوشي داده :
    در دو مورد اول كه سوني بيشتره اين هيچ
    در مورد پردازش داخلي به خاطر اينكه c905 جاوا هست قبول نمره درستي داده
    در مورد فوكوس و آشكاري يا نمايش من فكر ميكنم سوني به خاطر كمرا فونهاي قبلي كه زده اينم كمتر از اونها نباشه و بهتر باشه ولي دقيق نميشه گفت
    در مورد كيفيت لنز خودت ميتوني قبول كني كه سايبرشات باشه و از 10 نمره 6 بگيره؟
    فلش هم كه هر دو گوشي نمره خودشون درست زده شده
    قابليتهاي دوربين : c905 كم قابليت نداره حداقل نمره 5 لايقش نبوده ...
    نمايش جزئيات در عكس هم بسته به LCD هر دو داره كه اينا را بايد يكجا مقايسه كرد
    Dynamic range حقيقتش نميدونم چيه
    انتقال رنگها هم در گوشيهاي قبلي سوني خيلي بهتر بوده
    ======
    پس نتيجه گيري ميشه كه 8510 ميتونه با سي 905 حداكثر يكي باشه نه بالاتر
    مگر اينكه كمرا فون سي 905 مثل كمرا فونهاي قبلي نظير كا850 كيفيت خوبي نداشته باشه و از اونها هم بدتر باشه بله در اين صورت 8510 بهترين هست

در کل میشه گفت سونی اریکسون با فیلم برداری مشکل داره !
    البته c905 علیرغم رزیلوشن qvga در فیلم برداری ، کیفیت مطلوبی داره و ضبط صدا بصورت استریو در فیلم برداری در نوع خودش جالبه. بنابراین خیلی هم در این زمینه ضعیف نیست.
    استريو ضبت ميكنه
    اين قسمتش خيلي جالب بود و البته قابل توجه ...

9. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه ملاك دوربين باشه و خوشي دستي و كلا يك گوشي بي دردسر با باتري بهتر مسلما بهترين انتخاب C905 ميشه. ولي چيزي كه به عنوان گوشي ( نه فقط دوربين ) i8510 رو بالاتر برده سيمبين بودن و حافظه 8 يا 16 و ... اون هست.
    حالا اگه كسي سيمبين نميخواد خب معلومه ، ميره C905 ميگيره نه كه i8510

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا كه اگه دقت كرده باشين در سال 2006 كا800 و يو 900 و ان 73 حضور داشتند كه كا800 بهترين كمرا فون سال 2006 انتخاب شد
    سلام دوست عزیز .

K800 در سال 2006 به خاطر امکانات دوربین رتبه اول رو آورد نه کیفیت و وضوح تصاویر گرفته شده .

در ضمن تا کسی خودش با هم مقایسه نکنه اگر تا 10 سال بعد هم یکی بگه این بهتره یا اون باورش نمیشه .

مخلصیم .

12. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

golmohammadi عزیز
    همونطور که فرمودین من طرفدار حقیقتم و تعصب خاصی به برند ها ندارم ... کما اینکه خیلی راحت زمانی که دیدم نوکیا گوشی لمسی نداره به سونی اریکسون و مشخصا P1 متمایل شدم.
    من چندان اسیر اعداد نیستم ، همچنین اسم ها ، بنابراین هیچ معلوم نیست ایدو با 12 مگاپیکسل ،کیفیت بهتری فرضا از N95 داشته باشه ! باید عملکردش رو دید نه اعداد و ارقام و مشخصات رو . همچنین با فرض اینکه فلان گوشی با فلان لنر ( حالا چه سایبر شات،چه کارل زایس و چه کداک) تنها به دلیل اسمش بهتر از دوربین فلان گوشی که اسمی خاصی نداره رو درست نمی دونم کما اینکه اگه مقایسه دوربین P1 و N73 رو که خودم نوشتم رو ببینید ، می بینید که اگه به فرض اشتباه من ،کیفیت دوربین P1 از N73 بیشتر نباشه کمتر هم نیست در صورتی که سری P سونی اریکسون یک سری تجاری هست و توجه خیلی خاصی به دوربینش نمی شه !

خود شما فرمودین که اگه فلش زنون K800 نبود در روز مثل N73 عکس می گیره ، پس بنابراین در شرایط مساوی K800 بدلیل فلش زنون انتخاب شده ، ولی در مورد مقایسه C905 و i8510 به نظر من شرایط برابر نیست که حالا بگیم C905 بدلیل فلش زنون برتر ! خیر. به نظر من کیفیت عکس های i8510 بهتر از C905 هست . این رو نه از روی بررسی هیچ سایتی نمی گم بلکه مقایسه عکس های C905 و i8510 و همچنین تجربه کار کردن با i8510 منو به این نتیجه رسونده . بنابراین من اول به خودم اطمینان دارم و بعد به سایر سایت ها چون در مورد نظر شخصی خودم صحبت می کنم .

نمره های سایت Gsmarena فقط یه مثال بود و هر کسی ممکن یه نمره ای در قسمت های مختلف بده ! ولی چند تا موضوع هست :
    - اول اینکه این سایت به نظر من سایت معتبری هست و با درصد بالایی قابل اطمینان.
    - نمره های داده شده در مقایسه تماما مقایسه ای هستن ، یعنی اگه C905 در فلان موضوع نمره 3 گرفته در مقایسه با 3 رقیب دیگه هست.
    - نمایش جزئیات ذکر شده نیز مربوط به "کیفیت دوربین در نمایش جزئیات" هست و ربطی به صفحه نمایش نداره .

در خوب بودن دوربین هر دو گوشی هیچ شکی نیست ولی وقتی بحث مقایسه پیش میاد شرایط کمی متفاوت میشه و باید از منظری دیگر به موضوع نگاه کنیم.

باز هم از شما ممنونم.

14. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اگه ملاك دوربين باشه و خوشي دستي و كلا يك گوشي بي دردسر با باتري بهتر مسلما بهترين انتخاب C905 ميشه. ولي چيزي كه به عنوان گوشي ( نه فقط دوربين ) i8510 رو بالاتر برده سيمبين بودن و حافظه 8 يا 16 و ... اون هست.
    حالا اگه كسي سيمبين نميخواد خب معلومه ، ميره C905 ميگيره نه كه i8510
    مسلما در مقام مقایسه کلی دو گوشی بدون شک i8510 بهتر هست . بنابراین همونطور که شما فرمودین می تونه جاوا و یا سیمبین علاقمندان رو به سمت یکی از گوشی ها بکشونه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •