اگه منظورت sms one ساین نمی خواد تاریخ گوشیتو بذار رو 2008 اگه منظورت برنامه پست اول هست دان نکردم . اگه این پیغام رو میده همونطور که مجید جون گفت ساین می خواد.
اگه منظورت sms one ساین نمی خواد تاریخ گوشیتو بذار رو 2008 اگه منظورت برنامه پست اول هست دان نکردم . اگه این پیغام رو میده همونطور که مجید جون گفت ساین می خواد.
لطفا یه جای دیگه آپلود کنید!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
error
this file is neither allocated to a premium account, or a collector's account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her collector's account, or upload the file again. The file can later be moved to a collector's account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 2 گزینه برنامه secman رو زده باشین برنامه به راحتی نصب میشه و مشکلی هم پیش نمیاد
اینم برا شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میفرسته
هم فارسی هم انگلیسی
اما حذف نمیشه وقتی بستش باز هم داخل اینباکسش هست از بین نمیره!!!
ریجیستر هم نیست
کد برای ریجیستر
سریال گوشی؟356996012925326
سریال ریجیستر؟
عزیزم قبل از پست زدن کل تاپیک رو بخون. دیگه بحث رو ادامه ندید. همه سوالها و جوابها معلومه.
دوست عزیز شما کد برای سی اسمس میخای یا برای اسمس وان ؟![]()
![]()
Sey Sms ( نرم افزار رایگان است کد مد نمیخاد دیگه )
Sms One ( این برنامه کرک شدست احتیاجی به کد نداره ولی اینو بدون که این برنامه کد نداره من خودم خیلی دنبالش گشتم )![]()
اول اینکه بگو گوشی طرف چیه که مسیجت تو اینباکسش میمونه
دوم اینکه به گفته دوست خوبم مهدی اگه قسمتهای قبلی رو میخوندی کد نمیخواستی
حالا من برات میزارم
saysms که کد نمیخواد
sms one میخواد
که کدش 00000 هست
vallio جون یعنی تو sms one رو بدون کد اجرا کردی ؟؟؟؟
من که تا این 00000 رو بهش نداده بودم نمیشد![]()
قابل توجه دوستانی که میگفتن برنامه saysms ساین میخواد
اینم ساین شده برنامه برا شما دوستان:
خودمم تستش کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر - تشکر یادتون نرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)