تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: تبدیل فولدر به فایل

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    در خصوص حفاظت از پوشه هیچ راه کاری جدی و غیر قابل نفوذی نمیدانم.
    اگر من بودم فقط فایلهای بانک اطلاعاتی ام را با قویترین الگوریتم های موجود (مثل DES) رمز نگاری میکردم و در نهایت وفقش برای یکپارچه کردن تمام فایلها در یک فایل مشترک و مشخص (همان که اول هم مطرح کرده بودید) به جای فرمت mdb از فرمت XML یا فرمت دست ساز خودم که حاصل سریالی کردم یک کلاسس بود استفاده میکردم.

(
    System.Security.Cryptography.DESCryptoServiceProvi der
    و
    System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary.Bin aryFormatter
    و
    System.Xml.Serialization.XmlSerializer
    )

متاسفانه راه دیگری بجز فرمت فایل من در اوردی و رمزنگاری به نظر نمیرسد.

موفق و پیروز و سربلند باشید.

2. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه karbon2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    در همین دنیا

پيش فرض

سلام
    نمی تونم منظورت را خوب درک کنم
    شما منظورتون چیه ؟ میشه واضع تر بیان کنید
    می شه بگید من بانک اطلاعاتی خودم را چه طوری و با چه نرم افزاری یا کدی بسازم که امنیت اش بالا باشه
    عرض کردم من الان با اکسس درست کرده ام اما مشکل اینجاست که پسورد اکسس را با
    AccessPasswordRecovery
    میشه بدست آورد به این هم کار نداره که پسورد تو چی هست بهت نشون می ده
    حالا با این مطالب ایا می تونی در این زمینه کمکم کنی؟
    در ضمن ممون که جواب هایم را در اسرع وقت می دهی
    ممون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    تاپیک کمی طولانی شد، متاسفانه مشکل من با کمک به دوستان VB6 کار این است که دلم میخواهد کمک کنم و طبیعتاً سابقه طولانی در کار با VB6 هم داشته ام ولی الآن دیگر نمیتوانم کد VB6 بنویسم.
    نتیجتاً راه نمایی شفاهی و بدون کد میشود!

ناچاراً برای آنکه منظور خودم را برسانم چند خط کد نمونه VB8 و VB9 مینویسم تا حداقل متوجه منظورم بشوید.

-----

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد ساده و چند خطی فوق یک شی Dictionary با ورودی String (برای کلمه) و خروجی String (برای معنی و شرح) میسازد. (متغیر col)

سپس دو کلمه و معنی (به عنوان نمونه) به آن اضافه میکنیم.
    (میتوان در اینجا کدی را قرار داد تا کل بانک Access شما را بخواند و کل آن را به Dictionary خودمان Add کند.)

بعد یک شی BinaryFormatter میسازیم که میتوانید بخش زیادی از اشیا را در یک جریال اطلاعات(Stream) سریالی و دی سریالی کند. (متغیر serialiser)

بعد هم یک شی DESCryptoServiceProvider میسازیم که میتوانید هر جریان اطلاعاتی را (Stream) در هارد و RAm و وب و دانلود و آپلود و... را رمزنگاری کند. (متغیر cryptor)

مقادیر IV و Key را با دو کلید انحاصری بایتری که میتوان گفت به نوعی Password ما هم هستند، ست میکنیم.

در نهایت فایل C:\data.bin را به عنوان یک جریان ذخیره سازی اطلاعات(Stream) باز میکنیم (متغیر file)

کلاسس CryptoStream را هم با cryptor.CreateEncryptor به منظور رمزنکاری (کدینگ) یک جریال اطلاعات میسازیم و جریال file را هم تحویلش میدهیم تا خروجی را در جریان file ذخیره کند. (متغیر cstrm)

در انتها با دستور serializr.Serialize مجموعه دیکشنری col را سریالی کرده و در جریان cstrm ذخیره میکنیم که آن هم جریان را رمز نگاری کرده و در جریان file ذخیره میکند و در نهایت جریان file منتهی به فایل مذکورد در هارد میشود.
    (یک جریان یا Stream را میتوانید مثل نوار نقاله ای فرض کنید که بسته های اطلاعات روی ان قرار دارد و در بین مسیر حرکت نوار نقاله ماشینهایی میتوانند عملیاتهایی روی آنها انجام دهند.)

نتیجه یک فایل 2 کیلو بایتی کاملاً خود ساخته (من در آورید میشود) که ضمن اینکه مخصوص شخص شما و شرکت شما است (دیگر mdb نیست) با هیچ برنامه موجودی باز نمیشود و اگر هم کسی قصد کند برنامه ای برای خواندن data.bin بنویسد به علت الگوریتم DES ناکام خواهد ماند.
    شما به راحتی میتوانید به جای mdb از این فایل data.bin در برنامه تان استفاده کنید.
    (گرچه که همچنان میتوانید در رایانه خودتان و برای خودتان از mdb استفاده کنید ولی در پروژه نهایی دیگر با mdb و کدهای آن کاری ندارید و از فایل خودتان استفاده میکنید.)
    تازه این یک مثال خیلی ساده و ابتدایی است و چندان هم مهم نیست، به راحتی میتوان موارد امنیت پیچیده تر و چندگانه تر و بسیار بهتری را پیاده سازی کرد تا امنیت دیتا بیشتر شود.

مزیت جالب دیگر این فایل این است که چون خودتان ان را ساخته اید به راحتی میتوانید آن را با چندین دیتا و فایل دیگر یکپارچه کنید (یعنی چون جریانگرا است (Stream) نتیجتاً میتوانید آفست شروع خواندن را مشخص کنید) و در قالب یک فایل واحد جا دهید تا چیزی شبیه خواسته اولیه تان در یک فایل چندین دیتاهیا مختلف و متنوع داشته باشید.

5. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    در همین دنیا

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون ، متشکرم
    باور کن اگه اینطوری توضیح نمی دادی باز هم گیج می شدم
    اخه مشکل اینجانست که شما خیلی حرفه ای هستید و جای استاد ما قرار دارید و اینکه ما با این همه اطلاعات در مورد برنامه نویسی ویژال بیسیک باز هم در برابر شما چیزی نیستیم در ضمن من کم کم باید از ویژال بیسیک 6 به 9 کوچ کنیم دیگه نظرت چیه
    فقط برای شروع کار بگو چه تغییراتی نسبت به 6 از لحاظ کد نویسی کرده
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اخه مشکل اینجانست که شما خیلی حرفه ای هستید و جای استاد ما قرار دارید و اینکه ما با این همه اطلاعات در مورد برنامه نویسی ویژال بیسیک باز هم در برابر شما چیزی نیستیم
    از این خبرها هم نیست.

فقط برای شروع کار بگو چه تغییراتی نسبت به 6 از لحاظ کد نویسی کرده
    - بیشتر دستورات و کلمه کلیدی پابرجا هستند.
    For و If و Select و Dim و Sub و Function و ...

- نوع های متغییرها بسیار بسیار کامل و متنوع شده (1 تا 16 بایت-با/بدون علامت)
    Byte-SByte-UShort-Short-UInteger-Integer-ULong-Long-Decimal-Single-Double-Char-String-Date-Object

- وراثت و پلیمورفیزیم و جنریک و Overload اپراتورها کاملاً ساپورت میشوند.
    (مثلاً خودتان میتوانید یک نوع جدید عدد بسیار بزرگ را کدنویسی کنید (یک Int برای محاسبات اعداد بسیار بسیار بزرگ) و کد اپراتورهای * و + , - , / و...و... را برای نوع خودتان تعریف کنید تا هر زمان بین دو متغییرش علامت + قرارگرفت کامپایلر بدانید چه کدی باید اجرا شود.)

- البته کلمات کلیدی بسیار زیاد دیگری هم طبیعتاً برای نیاز روز اضافه شده از جمله TryCast و DirectCast و CType و TypeOf و SyncLock و Delegate و Try و AddHandler و RemoveHandler و... و... و...
    برخی امکانات جدید 2008 نسبت به 2005 را میتوانید در تاپیک زیر مشاهده کنید:
    forum.p30world.com/showthread.php?t=258200
    (نه 2008 نصبت به 2003 و 1998
    اختلاف 1998 با 2003 بسیار زیاد و فاحش است
    و اختلاف 2003 با 2005 هم چشگیر است
    ولی اختلاف 2005 به 2008 در ضمینه امکانات جدید کامپایلی همینها هستند)

- امکان طراحی سایتهای اینترنتی و وب سرویسها هم فراهم شده، ضمن اینکه میتوانید برنامه نویسی عادی دسکتاپی را مثل سابق انجام دهید میتوانید پروژه های WPF را هم کد نویسی کنید که امکانات DirectX را به برنامه های عادی دسکتاپی می آورید و نتیجتاً برنامه ای با گرافیک بسیار بالا و اگر مایل بودید سه بعدی خواهد داشت که با وجود کارت گرافیک خوب؛ بسیار پرسرعت تر از برنامه های عادی اجرا میشود و بار خیلی کمتری به CPU اصلی سیستم تحمیل میکند.

- حدود 70 کنترلر و کامپونت فقط در بخش طراحی برنامه های عادی دسکتاپی وجود دارد (غیر از WPF)

- حدود چند هزار کلاسس و کامپونت آماده و از پیش ساخته شده هم در اختیار دارید که نمونه BinaryFormatter و DESCryptoServiceProvider و Dictionary را در فوق دیدید(فقط سه عدد در مقابل چند هزارتا!) نتیجتاً تقریباً نیاز به ActiveX های خارجی و کامپونتهای دیگران بسیار کمتر میشود.

- در هر صورت هم پشتیبانی فنی مایکروسافت از Win98 و VB6 رسماً قطع شده و حتی در تالار گفتگوی خود مایکروسافت هم هیچ تالار پاسخ گویی وجود ندارد، نتیجتاً به سرنوشت JWBasic و TurboBasic و QBasic دچار میشود و استادی در انها هم هیچ فایده آینده گرایانه ای نخواهد داشت.
    ( به نظر شخصی من حتی کارکردن با نسخه های قدیمی به بهانه شروع یادگیری برنامه نویسی هم نوعی حماقت و آتش زدن زمان ارزشمندتر از طلا است)

و...

و...

و...

- به صورت واضح و مشخص سه مبحث تغییرات کلی کرده که برای VB6 کارها در همان اوایل کار مشکل از میشود.
    1- دستورات کار با فایلها و کلمه کلیدی سابق Open که در جهت هماهنگی با تکنولوژی های روز شبکه ای و جریان گرا، فایلها هم به سادگی فقط یک منبع Stream هستند که میتوانند منبع اصلی و اولیه تامین جریان Stream باشند و یا مثل مثال فوق مقصد یک جریان اطلاعاتی باشند.
    ضمن اینکه با همین تفکرات جریانگرا به راحتی بسیار بیشتری میتوان تمام کارهای قبلی و معمول را انجام داد، ضمن اینکه جریانگرایی شما را به تعداد زیادی از کلاسسهای جدید به سادگی وصل میکند (مثل مورد فوق که میبینید کد ساده ای دارد)

2- دستورات گرافیکی برای رسم اشکال هم بسیار تغییر کرده و البته بسیار قوی و منعطف شده و تمام امکانات +GDI را به سادگی در اختیار شما قرار میدهد که به راحتی بدون پنجره و حتی در وب قابل استفاده است و خیلی راحت میتوان کل دستورات ترسیمی را هم به جای پنجره برنامه روی یک BMP داخل RAM انجام داد تا بعداً به راحتی قابل Svae و Load باشد.

3- دستورات و روشهای کار با بانکهای اطلاعاتی و ADO هم بسیار تغییر کرده و متنوع و منعطف و قدرتمندتر شده، ضمن اینکه در سوی دیگر تکنولوژی جدید LINQ اجازه مانورهای اطلاعاتی را به برنامه میدهد که خود من خوابش را در هیچ زبان برنامه نویسی نمیدیدم!
    نمونه بسیار ابتدایی LINQ را میتوانید در تاپیک زیر مشاهده کنید:
    forum.p30world.com/showthread.php?t=270368

و...

موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 30-01-2009 at 00:51. دليل: غلط املایی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    در همین دنیا

پيش فرض

سلام
    متشکرم از توضیحات خوبت
    اگر چیز دیگری هم به ذهنت رسید که فکر کردی بدرد من می خوره می تونی بنویسی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •