سلام
تاپیک کمی طولانی شد، متاسفانه مشکل من با کمک به دوستان VB6 کار این است که دلم میخواهد کمک کنم و طبیعتاً سابقه طولانی در کار با VB6 هم داشته ام ولی الآن دیگر نمیتوانم کد VB6 بنویسم.
نتیجتاً راه نمایی شفاهی و بدون کد میشود!
ناچاراً برای آنکه منظور خودم را برسانم چند خط کد نمونه VB8 و VB9 مینویسم تا حداقل متوجه منظورم بشوید.
-----
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد ساده و چند خطی فوق یک شی Dictionary با ورودی String (برای کلمه) و خروجی String (برای معنی و شرح) میسازد. (متغیر col)
سپس دو کلمه و معنی (به عنوان نمونه) به آن اضافه میکنیم.
(میتوان در اینجا کدی را قرار داد تا کل بانک Access شما را بخواند و کل آن را به Dictionary خودمان Add کند.)
بعد یک شی BinaryFormatter میسازیم که میتوانید بخش زیادی از اشیا را در یک جریال اطلاعات(Stream) سریالی و دی سریالی کند. (متغیر serialiser)
بعد هم یک شی DESCryptoServiceProvider میسازیم که میتوانید هر جریان اطلاعاتی را (Stream) در هارد و RAm و وب و دانلود و آپلود و... را رمزنگاری کند. (متغیر cryptor)
مقادیر IV و Key را با دو کلید انحاصری بایتری که میتوان گفت به نوعی Password ما هم هستند، ست میکنیم.
در نهایت فایل C:\data.bin را به عنوان یک جریان ذخیره سازی اطلاعات(Stream) باز میکنیم (متغیر file)
کلاسس CryptoStream را هم با cryptor.CreateEncryptor به منظور رمزنکاری (کدینگ) یک جریال اطلاعات میسازیم و جریال file را هم تحویلش میدهیم تا خروجی را در جریان file ذخیره کند. (متغیر cstrm)
در انتها با دستور serializr.Serialize مجموعه دیکشنری col را سریالی کرده و در جریان cstrm ذخیره میکنیم که آن هم جریان را رمز نگاری کرده و در جریان file ذخیره میکند و در نهایت جریان file منتهی به فایل مذکورد در هارد میشود.
(یک جریان یا Stream را میتوانید مثل نوار نقاله ای فرض کنید که بسته های اطلاعات روی ان قرار دارد و در بین مسیر حرکت نوار نقاله ماشینهایی میتوانند عملیاتهایی روی آنها انجام دهند.)
نتیجه یک فایل 2 کیلو بایتی کاملاً خود ساخته (من در آورید میشود) که ضمن اینکه مخصوص شخص شما و شرکت شما است (دیگر mdb نیست) با هیچ برنامه موجودی باز نمیشود و اگر هم کسی قصد کند برنامه ای برای خواندن data.bin بنویسد به علت الگوریتم DES ناکام خواهد ماند.
شما به راحتی میتوانید به جای mdb از این فایل data.bin در برنامه تان استفاده کنید.
(گرچه که همچنان میتوانید در رایانه خودتان و برای خودتان از mdb استفاده کنید ولی در پروژه نهایی دیگر با mdb و کدهای آن کاری ندارید و از فایل خودتان استفاده میکنید.)
تازه این یک مثال خیلی ساده و ابتدایی است و چندان هم مهم نیست، به راحتی میتوان موارد امنیت پیچیده تر و چندگانه تر و بسیار بهتری را پیاده سازی کرد تا امنیت دیتا بیشتر شود.
مزیت جالب دیگر این فایل این است که چون خودتان ان را ساخته اید به راحتی میتوانید آن را با چندین دیتا و فایل دیگر یکپارچه کنید (یعنی چون جریانگرا است (Stream) نتیجتاً میتوانید آفست شروع خواندن را مشخص کنید) و در قالب یک فایل واحد جا دهید تا چیزی شبیه خواسته اولیه تان در یک فایل چندین دیتاهیا مختلف و متنوع داشته باشید.