تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: لپ تاپ های سامسونگ در ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4ve30n4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کهکشان NGC 6397

پيش فرض

سلامم.. سامسونگ توو بحث لپتاپ معروف و شناخته شده نیستش.. یه چیزی هم بگم محض اطلاعاتتون.. یه سری شرکتها توو چین هستن که بیشتر لپتاپهای بازار را دارن میدن بیرون.. فقط کافیه مثلن سامسونگ یا ال جی یا دل یا.. برن سفارش بده به این دو سه تا کرخونه اوونوقت اینا طبق سفارشی که گرفتن محصول را میدن بیرون.. این را گفتم بدونی که بیشتر لپتاپهای چینی بازار محصول همین دو سه تا کارخونه هستن.. فقط برندها و سفارشات فرق میکنه.. اینی که گفتم را خیلیا نمیدونم ولی ماهنامه ی دانش و کامپیوتر پارسال بطور مستند و با بردن اسم این کارخونه ها همه چی را بروز داد..

داره خودمونی میشه Qua's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز به سایت های زیر مراجعه کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این سخنی بسیار خطاست
    اولا در زمینه گوشی تلفن همراه سامسونگ بهترین و کاملترین ها را به بازار ارائه میده
    در LCD هم کیفیت مثال زدنی داره
    اما نوت بوکا نمیدونم و نظر نمیدم
    در زمينه لپ تاپ بين برندهاي كره اي به نظر من بهترين ال جي هست كه داره خوب كار ميكنه ولي هنوز اول راهه
    سامسونگ اصلا حرفي براي گفتن در اين زمينه نداره
    در بالا هم گفتم ،‌اگر مدل مطرحي در بازار داره فقط نام ببريد با مشخصات

در زمينه تلفن همراه هم چون اينجا بخش مورد نظر نيست نظر نديم بهتره ولي با چشمايي كه من دارم و ميبينم اكثر مدلهاي كپي شده از ال جي و برندهاي ديگر هست .

در زمينه نمايشگر هم هميشه تبليغ هاي دروغ استفاده ميكنه ( حالا شايد در ايران اينطوره ) مثلا اينكه اولين LCD 70 اينچ رو ساخته كه با عرض پوزش سوني قبل از سامسونگ اين مدل رو ساخته بود همينطور LED TV ها هم همينطور .

من هم خودم هيچوقت تجربه خوبي با سامسونگ نداشتم ( محصولات تجاري )

كمي در بازار باشيد متوجه ميشيد كه اين سخت اصلا هم خطا نيست دوست عزيز

4. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در زمينه تلفن همراه هم چون اينجا بخش مورد نظر نيست نظر نديم بهتره ولي با چشمايي كه من دارم و ميبينم اكثر مدلهاي كپي شده از ال جي و برندهاي ديگر هست .
    .

ز
    اصلا جاش اینجا نیس اما حرفایی می شنوم که خیلی جالب و جدید
    سامسونگ گوشیاش کپی از ال جی؟
    میشه گوشی هم طراز i8510,i8910,i900که تولید سامسونگ بگین کپی از کدوم مدلای ال جیه؟
    خوب جوابی نداره و در مورد نوت بوک هم گقتم چون نشنیدم رو هوا نظری نمیدم شما خم دیگه بحثا بیهوده ادامه ندین و از این حرفای بسیار جدید هم نزنین

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا جاش اینجا نیس اما حرفایی می شنوم که خیلی جالب و جدید
    سامسونگ گوشیاش کپی از ال جی؟
    میشه گوشی هم طراز i8510,i8910,i900که تولید سامسونگ بگین کپی از کدوم مدلای ال جیه؟
    خوب جوابی نداره و در مورد نوت بوک هم گقتم چون نشنیدم رو هوا نظری نمیدم شما خم دیگه بحثا بیهوده ادامه ندین و از این حرفای بسیار جدید هم نزنین
    دوست عزيز اين كه سامسونگ سياست پيروي از كارهاي برند هاي ديگه رو در پيش داره حرف من نيست ، شما كمي تو بازار باشي و مدلها رو از نزديك ديده باشي و چند تا مجله و كاتالوگ رو ببيني قبول ميكني
    يك نمونه از تقليد سامسونگ از ال جي در مورد گوشي شاين بود كه تا ال جي مدلش رو رو كرد سامسونگ مدل U700 رو آورد كه جالبه تا اون موقع اصلا همچين طرحي نداشت سامسونگ :

اين يك نمونه بود از تقليد كردن ( منظور من از تقليد كردن اين نيست كه سامسونگ بياد عين يك دستگاه رو با اسم برند خودش توليد كنه ) ولي اگه اين دوتا گوشي رو تو دست بگيريد خيلي از كپي برداري ها رو متوجه خواهيد شد

من هم اول حرفم كمي تند رفتم ولي كلا با سامسونگ مخصوصا در زمينه لپ تاپ موافق نيستم
    سامسونگ توزيع كننده مشهور و رسمي سام سرويس رو در ايران داره كه هر كالايي رو ميتونه وارد كنه ، چرا لپ تاپ هاي سامسونگ رو نميارن ؟؟ براي اينكه حتي شانس رقابت با دل و سوني و اچ پي رو نداره و همش رو دستشون باد ميكنه

سامسونگ جزو ده توليد كننده برتر تراشه ها تو دنيا هست ( مخصوصا توليد رم كامپيوتر ) ولي در زمينه توليد كالاي تجاري كامپيوتر در مقابل برند هاي مطرح ديگه حرفي براي گفتن نداره

مثلا كيفيت DVD Writer هاش هيچ وقت به پاي Pioneer و Plextor نميرسه
    در زمينه توليدات تلويزيون و LCD هميشه يه قدم از سوني عقب هست
    در زمينه لوازم خانگي هميشه از LG عقبه
    در زمينه لوازم صوتي و تصويري از جمله سينماي خانگي و ... اصلا حرفي براي زدن نداره
    بازار دوربين هاي ديجيتال و دوربين هاي فيلم برداري هم با تقليد از LG و استفاده از لنز اشنايدر كروزناخ باز هم عقبه (‌در مقابل سوني و JVC و Panasonic و Olympus و ... )

اينا چيزايي بود كه يادم مياد ولي گفتني زياد هست
    سامسونگ لوازم صنعتي زياد و پرمصرفي رو توليد ميكنه ولي لوازم تجاري برتر نبوده .
    تعصب روي چيزي خوبه ولي نه اينكه آدم نخواد قبول كنه و حرف طرف رو بي دليل رد كنه

اين بحث هم اصلا ربطي به اينجا نداره ، اون دوستمون هم صفحه قبل كه به حرف من تهمت خنده دار بودن زدند اگه لطف كنن بيان مدلهاي لپ تاپ سامسونگ كه گفتن سوني ازش تقليد كرده رو بزارن ممنون ميشم وگرنه بيان حرفشون رو پس بگيرن و با در غير اينصورت اين بحث رو ادامه ندهيد

با تشكر

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سامسونگ اگه تو هیچ محصولی موفق نباشه تو ساخت گوشی واقعا خوب کار کرده چند سال پیش که نو کیا و سونی اریکسون تا زه دوربین 2مگاپبکسل میزدن رو گوشی هاشون سامسونگ یه گوشی10 مگاپیکسل(b600)

از نظر کیفت صفحه نمایش گوشی هاش قابل مقایسه با هیچ گوشی دیگه ای نیستند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من كه گفتم بحث موبايل نيست اينجا ، بحث سر لپ تاپ بود كه من مثال زدم ،‌شماها چرا اينقدر كش ميدين قضيه رو ؟
    الان مثلا اين عكس رو گذاشتي كه چي بشه ؟؟ كه ثابت شه 10 مگاپيكسل ساخته ؟ اصلا پست ها رو ميخونين ببينين بحث سرچي بوده ؟‌بحث سر تقليد كردن بوده نه تكنولوژي

بحث رو همينجا تموم كنين و تاپيك هم با نظر مدير انجمن بسته خواهد شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

کانفیگ بالا + استحکام + زیبایی =====> Dell XPS

اگه خواستی مدل هاش رو برات معرفی کنم بگو

موفق باشی...

شوخیت گرفته

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •