سلام
در display properties بعد در تب setting بعد advanced سپس در تب Adapter در قسمت Memory Size
سلام
در display properties بعد در تب setting بعد advanced سپس در تب Adapter در قسمت Memory Size
alaodin1 جان سلام. اين راهي كه دوستان به شما گفتن كاملا درسته اما اين كه مي گي تو مشخصات مادربوردت نوشته گرافيك آنبورد 64 مگ ولي تا 32 بيشتر نمي توني اضافه كني احتمالا دليلش اينه كه رم سيستم شما به اندازه كافي زياد نيست و مادربورد اجازه نمي ده بيشتر از 32 مگش رو به گرافيك اختصاص بدي...
خوش باشيد
رم سيستم من 256 و وقتي 64 مگ از آن بر ميدارم از رم 64 مگ كم ميكند ولي در display properties گرافيكنوشته شده توسط Rashidahwazian
32 بيت بيشتر نشان نمي دهد.
در ضمن وقتي هردو گزينه اي كه دوستان گفتند در setup به كمترين حالت كه 4 مگ است تغيير مي دهم باز هم در display properties گرافيك 32 هنوز سر جايش است وگرافيك سيستم همان 32 است.
Last edited by alaodin1; 05-02-2006 at 12:34.
من با رم 256 گرافيكو روي 128 هم گذاشتم.نوشته شده توسط Rashidahwazian
(ولى نه انگار aperture بوده
الان كه رفتم گرافيكو برگردونم سر جاش(64 مگ) ديدم رو 64 ست شده و بيشتر هم نميشه
ولي aperture رو 128 قرار داره!!
ويرايش شد.)
Last edited by zonealarm; 11-02-2006 at 13:14.
alaodin1 جاننوشته شده توسط alaodin1
مطمئني گرافيك غير آنبورد رو سيستمت نداري؟
Graphics Aperture Size مقداري از رمه كه گرافيك در صورت كم آوردن از رم اصلي ميتونه برداره و فقط مال گرافيكهاي آنبورد نيست.نوشته شده توسط armin_goooodboy
شما وقتي گرافيك را روي 128 ميگذاري در ويندوز در سربرگ display properties در قسمت settings در قسمت color quality گرافيك 128bit وجود دارد يا نهنوشته شده توسط zonealarm
در ضمن كارت گرافيك من آنبورد است و مادربرد من ايسوس p4s533 است
دوستان عزیز
من الان گرافیکم شده 64
Graphics Aperture Size شده 128
رمم شده 192
حالا اگه یه رم 256 دیگه بگیرم میتونم از کارت گرافیکم تا 128 مگ استفاده کنم و بازی هایی مثل سان آندریاسو انجام بدم؟
كمك فورينوشته شده توسط armin_goooodboy
شما وقتي گرافيك را روي 128 ميگذاري در ويندوز در سربرگ display properties در قسمت settings در قسمت color quality گرافيك 128bit وجود دارد يا نه![]()
خب به خيلي چيزا بستگي داره كه بتوني يا نهنوشته شده توسط armin_goooodboy
ولي از من مي شنوي حتي اگه گيم هم بازي نمي كني يه رم 256 بخر.كارايي سيستمت خيلي ميره بالا
رم 192 خيلي كمه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)