من خودم آی پاد کلاسیک 80 گیگ دارم و خیلی ازش راضی هستم
همه فن حریف است
کارت کپچر - ضبط صدا - می توانی اگر دروبین دیجتالی داری کاری کنی که آی پاد تبدیل به مموری دروبین شود
کیفیت صدا فوق العاده بالا به شرایطی که هدفون های که روی خودش است عوض کنی و یک هدفون خوب بخری من یک هدفون می خواستم بخرم قیمتش تا 450 هزار تومان هم می رسید ولی بی خیال شدم
دیگه هر سوالی داری بگو
اگر اصلش را بخری اگر برای آی پاد مشکلی پیش آمد می توانی از طریق اینترنت بر طرف کنی البته مشکل نرم افزاری
در ضمن کیفیت تصویر فوق العاده من تو دانشگاه با خیلی مقایسه کردم همه کم آوردند هم صدا و هم تصویر
یک چیزی بهت بگم رفتم نمایشگاه یک پسری داشت برای سونی تبلیغ می کرد خلاصه کلی داشت می گفت سونی خوبه منم دیگه طاقت نیاوردم گفتم با آی پاد چی گفت سونی آی پاد را می خرد گفتم باشه وصلش کن به اسکپیر وصلش کرد صدا را بردم تا آخر کیفیتش طوری بود که اسکپیر داشت کم می آورد طرف رفت تو کف و بعد مال خودش را گذاشت زیاد کرد اصلا سونی داشت می فت ببخشید صدا آخر سونی اون = نصف صدای آی پاد
بهت پیشنهاد می کنم یا از آمریکا یا انگلیس یا کانادا خلاصه از نمایندگی مجازی که خود
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معرفی کرده بخری شاید گرونتر پات تمام شه ولی می ارزه
رفتم تهران راستش با یکی از فامیل ه بودیم گفتم آی پاد چند (اصل) گفت نداریم گفتم اصلش چند گفت بالای 600 هزار تومان
ببین تازه آی پاد را می توانی به هر ضبط که آی پاد را ساپورت کنه وصل کنی من به چندتا وصل کردم وقتی وصل می کنی آرم شرکت سازنده ضبط بالا می آید و خلاصه اگر روی ماشین سیستم حرفه ای باشه اصلا کم نمی آره این که بهت می گم خودم شخصا امتحان کردم بور نمی کنی برو تست کن