ان78 رو پیشنهاد می کنم.
من مشکلی ازش ندیدم. چندتا از دوستام دارن.
ان78 رو پیشنهاد می کنم.
من مشکلی ازش ندیدم. چندتا از دوستام دارن.
ما خودمون n78 داریم من که مشکلی ندیدم به نظر من هم همون رو بگیر با 300 تومن بهترین گزینست
عرضم به حضورتون محمد جان.....
تا 300 تومن نوکیا میتونی انتخاب های زیادی داشته باشی که گوشی های خوبی هم هستند .
مثلا 5610 - 5300 تو مجارستانی ها که گوشی های خوشگلی هستند (به قوله بچه ها گفتنی خانوم پسند )
یا
n73 که گوشی سگ جونی هم هست - n81 چه معمولیش که کم پیدا میشه یا 8 گیگش (البته یه خورده بالاتر اما خب , به جوادی n73 نیست)
پ.ن: کلا نوکیا مرگ نداره![]()
CinemaTik عزیز شما چندتا انتخاب دارین:
Nokia 6120 & Nokia N81
که N81 رو بچه ها بتون پیشنهاد داده بودن.
هر دوی این گوشی ها از 300 تومان پایین تر هستن.
Nokia 6120:
Nokia N81:
و امکاناتشون هم حرف نداره.که دیگه انتخابش با خودتون ولی نمی تونم سیستم عاملش برات مهمه یا نه که هر دوی این گوشیها Symbian هستن و پیشنهاد من هم Symbian است چون هم امکاناتش بیشتر و هم برنامه های جالبی داره و کاربردی تره.
Last edited by runner; 14-01-2009 at 10:43.
سلام دوستان
من حدود 1۶ روز نبودم و در نتیجه گوشی هم نتونستم تو این مدت بخرم ! الان که به قیمت ها و اینا یه نگاهی انداختم دیدم که گوشی ها چقدر ارزون شده !! همین 6220 کلاسیک 1۶ روز پیش دیجی کالا زده بود 270 الان زده 225!!
حالا با این اوصاف و این قیمت ها و خصوصیات مورد نظر من شما هنوز همون پیشنهاد های قبل رو میدید ؟!؟ من که هنوز نظرم روی 6220 کلاسیکه که اگرچه توی پست های اخیر دوستان کمتر پیشنهاد دادن . . .
سلام همشهری!!!!!!
موبایل اسلامی خ میر دیدم داشت!!!!!!!! چینی بود!!!!!!!
یه سر یود واقعا راهنمایین میکنه که آیا می ارزش داره بخریش یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
صفحه كليد 6220 خيلي بي نمكه(البته جسارت نشه) يه جورايي جنسش به دل نميشينه.
البته هر كس سليقه اي داره و قابل احترامه.
سلام دادا . . .
توی همون فردوسی هم یه مغازه داشتکه البته اونم چینی بود
! اینجور که اون می گفت الان دیگه بیشتر گوشی های نوکیا چینی شدن و تحت لیسانس نوکیا ! می گفت خیلی هاشون هم که لیبل غیر چینی دارن ، لیبل هاشون عوض شده اگر نه چینی هستن . . . راستی مگه به شما چیزی گفته که تشخیص دادید ارزش خریدنش رو ؟ اگه گفته بگو . . .
البته فکر کنم همون کلمه ساده بهتر باشه باسه صفحه کلیدش !خب همون طور که از اسمش پیداست کلاسیکه دیگه
البته از نزدیک اگه دیده باشی جذاب تر از اون چیزی نشون میده که توی عکس هاش هست !
ولی به هر حال من ازش خوشم اومده ؛ ولی هنوز مطمئن نشدم . . .![]()
با سلام ....
من هم پیشنهادم واسه شما n81 یا n78 هست. این دو گوشی مشکل خاصی ندارند و الان هم که قیمت ها کمی کاهش پیدا کرده می تونه مورد های خوبی واستون باشه .به قول یکی از دوستان هم که نوکیا مرگ نداره .
حالا هر طور خودتون پسند شخصی می کنین .
با تشکر![]()
سلام دوستان
اینم یه عکس که من با 6220 کلاسیک گرفتمفکر کنم اولین عکسی بود که باهاش توی خیابان گرفتم ، اینجا اصفهان ؛ میدان نقش جهان . . .
این عکس رو گذاشتم تا هم برای اون هایی که می خوان گوشی رو بخرن بتونه مفید باشه و هم از همهی دوستانی که در خرید این گوشی به من مشاوره دادن و کمک کردن تشکری کرده باشم .
از همهی دوستان ممنونم
خیلی از انتخابم راضی هستم
به خاطر سایز بزرگ ، عکس اصلی دوربین در سایز وقعی رو لینک کردم و عکس زیر تغییر سایز داده شده . . .
البته باید بگم که این عکس در شرایط خیلی بد جوی گرفته شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانگشت هام یخ زده بود
. . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)