سایت فونیران قیمتهاش خیلی دیر به روز میشه ... سافایر 512 مگ ، 4870 تو رایان صبا زده 365 تومن .اگه یه سری به سایت فونیران بزنید که خودش داره ساپفایر رو گارانتی میکنه میبینید که 390 گذاشته..
سایت فونیران قیمتهاش خیلی دیر به روز میشه ... سافایر 512 مگ ، 4870 تو رایان صبا زده 365 تومن .اگه یه سری به سایت فونیران بزنید که خودش داره ساپفایر رو گارانتی میکنه میبینید که 390 گذاشته..
میتونم بگم روی بازی هایی که نصب کردم ترکوند ! خیلی بازی ها رو روان اجرا میکرد روی rainbow six lockdown که فکر کنم 60 فریم بود ! روی کرایسس هم عالی بود ! من وفتی کارت گرافیک رو خریدم در حالت معمولی روی 44 درجه بود که وقتی کرایسس رو نصب کردم اینقدر مات و مبهوت گرافیک بازی شده بودم که دیدم صدای آرام کیسم در اومد دیدم گرافیک درجش شده 55 درجه و در نهایت هم رسید به 60 درجه . بعد جای یکی از فن های خنک کننده رو طوری قرار دادم روی در کیس که دقیقا رو بروی کارت گرافیک باشه ! الان توی کرایسس بلاترین دماش حدود 43 درجه هست . مین بوردم هم بالاترینش 44 درجه و سی پی یو هم 38 درجه ولی یه پاور گرین خریدم صدای هلیکوپتر میده ! وقتی هم که بازی میکنم صداش خیلی بیشتر میشه !
اورکلاک کردن من بلد نیستم میترسم کارتم خراب بشه !
راستی اون برنامه که توی بازی ها میزان فریم ریت و میزان استفاده سی پی یو .... رو نشون میده چیه ؟ میشه لینک دانلودش رو بدید ؟![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 06-01-2009 at 01:48.
سلام بچه ها.چرا کسی به این پست توجه نکرد و دنبال 4870 رو گرفتین؟
من که نگفتم کارت گرافیک رو اورکلاک کن ! گفتم سی پی یو رو اورکلاک کن ! اونم براحتی یه سری بزن به بخش اورکلاک فروم ، بچه ها کمکت میکنند !
در ضمن اگه 3D Mark رو میگی ، حجمش خیلی بالاست ! فکر کنم 500 مگ باشه ؟!باید بری بخری ؟!
درسته که GTX260 C216 یه برتری کمی نسبت به 4870 داره ، اما ، قیمت 4870 اورکلاک شده با بعضی برندها مثل کانکت 335 تومنه و این اختلاف قینت با Gtx260 با قیمت 380 تومن ، باعث میشه که بچه ها به سمت 4870 برن . در ضمن بعضیها که مادربردشون کراسفایر ساپورت میکنه ، بیشتر به سمت 4870 میرن .
آقا من دیشب دو تا 4870 رو کراس فایر کردم یکی از برند گیگا بایت یکی از asus جالب اینجاست اصلا انگار هیچکار نکردم...
تمام موارد کراس فایر رو هم رعایت کردم اما هیچ تغییری احساس نکردم.
برنامه هایی که از کراسفایر پشتیبانی کامل میکنند رو نصب کردی ؟ اگه باز هم اتفاقی نیفتاده ، به بخش مشکلات سخت افزاری مراجعه کنید !تمام موارد کراس فایر رو هم رعایت کردم اما هیچ تغییری احساس نکردم.
غیر از گاتالیست چی میخواد مگه؟
منظورم این نبود ! گفتم یعنی مثلا یه بازی که کراسفایر پشتیبانی میکنه ، امتحان کردی ؟! تغییری به وجود نیومد ؟غیر از گاتالیست چی میخواد مگه؟
تست گرفتم تغییری در حالت single و کراس فایر در تعداد فریم 3dmark06 ندیدم.
دوستی از قیمت sapphire hd 4870 1 gig toxic در ایران خبر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)