پس همون 4870 میگیرم.
پس همون 4870 میگیرم.
سلام خدمت همه دوستان.سیستم مورد نظر من اینه:
main:p5e3
vga:club - ATI RADEON HD 4870 - 1GB
cpu:intel E8500 core 2 duo
HDD: maxtor sata2 500GB
فقط نمیدونم power چی انتخاب کنم که فعلا جوابگو این سیستم باشه .منظورم اینه که فعلا پاوری نمی خوام که Cross Fire کنم. که اینو میزارم به عهده ی دوستان .اگر میشه پاور از نوع Green باشه.
وهمینطور نمیدونم چه RAM ای انتخاب کنم ( اگر میشه RAM مورد نظرهم بیشتر از 2GB نباشه )
در ضمن اگر میشه یه قیمت تمام شده برای این سیستم بدین.من خودم حساب کردم دورو ور 1.000.000 شد.
خیلی ممنون .خداحافظ.
سلام
به نظر من مادربرد انتخابی زیاد جالب نیست!
کارت گرافیک هم خوبه GTX 260 core 216 هم بخری خوبه
مکستور حجم بالا دقیقا پوستت رو می کنه!برو سامسونگ بخر!
با دو گیگ رم تو ویستا به مشکل می خوری با بازی های جدید!
4 گیگ از 45 تومن هست به بالا!حداکثر چقدر می خوای هزینه کنی!؟شاید بهتراز این هم بشه!
580 گرین جوابگو هست!
سلام. تایید میشه فقط یه پاور 535 وات گرین بخر 50 تومن. 480 وات کمه یذره .به نظر من مادربرد انتخابی زیاد جالب نیست!
کارت گرافیک هم خوبه gtx 260 core 216 هم بخری خوبه
مکستور حجم بالا دقیقا پوستت رو می کنه!برو سامسونگ بخر!
با دو گیگ رم تو ویستا به مشکل می خوری با بازی های جدید!
4 گیگ از 45 تومن هست به بالا!حداکثر چقدر می خوای هزینه کنی!؟شاید بهتراز این هم بشه!
580 گرین جوابگو هست!
سلام
من بین دو راهی موندم نمیدونم رم پاتریوت بگیرم یا نه
بعضی از دوستان میگن رم خوبی و کیفیت خوبی هم داره
ولی بعضی ها هم میگن بعد از مدتی مشکل به وجود میاره و
با بعضی از مین ها هم سازگاری نداره
حالا من چیکار کنم بگیرم 4g رم پاتریوت یا نه
من تو کار اورکلاک هم نیستم.
سلام.
نه رم پاتریوت مشکلی نداره و یه رم متوسط هست که برای شما کافیه . کیفیتش نسبت به قیمتش عالیه .
این رم پاتریوت با مین p5q سازگاره مشکلی نداره.
در این مورد خیلی ها اعتقاد دارن که اصلا رم پاتریوت با مادربرد های ایسوز سازگار نیست!
>>>چرنده!
(البته نظر شخصی!)
ببینید بحث اینکه رم انتخابی شما تو لیست تست شده مادربرد باشه با سازگاری و مشکل فرق داره!
خیلی از رم های متفرقه بدون هیچ مشکلی جواب دادن!در این مورد هم پاتریوت رم متوسطی هست و مناسب بودجه و کاربرد شما!و اصلا فکر نمی کنم به مشکل بخوری!بایوسش رو آپدیت کن و استفاده کن!باز A-DATA-Apacer,Kingmax....هم توی این رنج هستند!
![]()
نه هیچ مشکلی نیست و لازم نیست دنبال رم دیگه ای تو این رنج باشید .این رم پاتریوت با مین p5q سازگاره مشکلی نداره.
پس همون 4g پاتریوت میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)