تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 55

نام تاپيک: دانشگاه امام حسین

در آغاز فعالیت iranian12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

11 حضور فرمانده كل قوا در دانشگاه امام حسين عليه‌السلام

فرمانده كل قوا26/1/1388 با حضور در مركز تحقيقات آيروديناميك اين دانشگاه از نزديك در جريان چگونگی طراحی و ساخت تونل باد فوق صوت به وسيله محققان و كارشناسان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفتند.

تونل باد فوق صوت از جمله مراحل بسيار مهم و دقيق در طراحی موشك و هواپيما است كه به وسيله آن می‌توان ضريب دقت موشك و همچنين طراحی سازه را بررسی كرد.

به هنگام حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در مركز تحقيقات آيروديناميك، آزمايش مافوق صوت تونل باد در حضور ايشان انجام شد.

حضرت آيت الله خامنه‌ای پس از اين آزمايش ضمن تجليل از مجاهدت علمی، محققان و كارشناسان سپاه برای طراحی و ساخت پيچيده‌ترين تجهيزات، تاكيد كردند: برای جبران عقب‌ماندگی‌های علمی حتما بايد از راه‌های "ميان‌بر " استفاده شود و اين راه‌ها را همانند دانش، بايد كشف كرد.

ايشان با تاكيد بر اينكه جوانان مومن و انقلابی ايران توانايی انجام هر كاری را دارند، افزودند: پيشرفت‌ها و موفقيت‌های امروز ايران اسلامی با سال‌های گذشته قابل مقايسه نيست و اكنون شتاب علمی كشور بسيار زياد است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان كردند: با وجود شتاب علمی زياد، اما هنوز راه زيادی تا نقطه مطلوب و جبران عقب‌ماندگی‌های علمی باقی‌مانده است كه با همت دانشمندان جوان كشور دست يافتنی است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض دانشگاه امام حسین(ع)

برای علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه امام حسین (ع) :
    1) اولا نام زیبای دانشگاه به هزار دنیا می ارزد.
    2) محیط دانشگاه برای بسیار ارامش بخش و سالم میباشد.چرا؟ دلیل بالا.
    3) در این دانشگاه اساتید بزرگی تدریس میکنند .اکثرا در دانشگاه های معتبر دیگر تهران تدریس میکنند.
    4) امکانات فوق العاده آزمایشگاهی . اگر شما پروژ ه ای منطقی داشته باشید از نظر امکانات چیزی کم نخواهید داشت (رایگان) فقط باید نتیجه را تحویل بدهید.
    5) در صورت فارغ التحصیلی از این دانشگاه میتوانید بسیار مناسب تر (راحتر)از دیگر فارغ التحصیلان جذب بازار کار شوبد.
    دلیل :

شما در طول مدت تحصیل از هر نوع امکانات مورد نظر (منطقی) برخوردارید.دروس با تمرکز بر پروژه های عملی و کاربردی تدریس میشوند. دروس تخصصی بدون یک واحد ازمایشگاه من که ندیدم.
    کتابها و مراجع دروسی که باید گذرانده شود مطابق با مراجع و کتب مصوب وزارت علوم.(در بعضی دروس تخصصی دوره کارشناسی باید از کتب لاتین استفاده کنید که هنوز ترجمه نشده است)
    معمولا در پروژه های عملی و صنعتی در اینده بسیار موفق عمل خواهید کرد .
    به دلیل تلاش سپاه بر توسعه فن اوری ها در داخل کشور از نعمت تجربه اساتید مجرب و مسلط به صنعت بهره مند خواهید شد.
    کتابخانه بسیار کاملی در دسترس شماست.
    شما یکبار از نظر علمی وعرفی(عقیدتی) تایید شده اید.
    با صنعت روز در رشته خود اشنا می شوید.بازدیدها و ...

در بعضی رشته های مهندسی خیلی کم خواهید توانست 8 ترمه فارغ التحصیل شوید.
    6)از امکانات بسیار خوب ورزشی میتوانید بهره مند گردید.
    7)برای تحصیلات تکمیلی در مقاطع بالاتر و در دیگر دانشگاه ها مشکلی وجود ندارد.
    8)از بسیاری از دانشگاه های دولتی شهرستانها سطح علمی بالاتری دارد. معیار سنجش سطح علمی به نظر من : 1 ) دانشجویان وارد شده به مقاطع تحصیلی بالاتر. 2) ازمایشگاه های به روز و مجهز .3) اساتید مجرب(نه صرفا با نام دکتر ...!). 4)در صداشتغال فارغ التحصیلان بعد از اتمام تحصیل.5 ) مراکز تحقیقاتی متعدد. 6)مقالات چاپ شده
    و ...
    6رو مخصوصا اخر اوردم.
    9) محدودیت ها در سطح عرف جامعه هستند.به هر حال دانشگاه نظامی است و نظم ضرورت این دانشگاه است.
    10) انحرافات محتمل در دیگر دانشگاه ها در این دانشگاه راهی ندارند.
    11) به دلیل عدم اطلاع بسیاری از داوطلبان کنکور از شرایط واقعی این دانشگاه در صد قبولی داوطلبانی که این دانشگاه را انتخاب میکردند در سالها قبل بالا بود.
    12) این شرایط واقعی دانشگاه تا سال 1387 بود.
    13) باز هم به شماره 1 رجوع نمایید.

3. این کاربر از mainmicro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.

من میخواستم بدونم که سهمیه بسیجی برای این دانشگاه شامل میشه یا نه؟

بعضی ها میگن میشه بعضی ها میگن نمیشه لطفاً درستشو به من بگید خیلی مهمه برام.

ممنون .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.

من میخواستم بدونم که سهمیه بسیجی برای این دانشگاه شامل میشه یا نه؟

بعضی ها میگن میشه بعضی ها میگن نمیشه لطفاً درستشو به من بگید خیلی مهمه برام.

ممنون .
    منظورتون چیه از سهمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یک از مهمترین مولفه هایی که میتونه به شما در ورود به این دانشگاه کمک کنه همین بسیجی فعال بودنتون هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض سوال درمورد دانشگاه امام حسین (دولتی) !!

نقل قول نوشته شده توسط mohsen_blid
    منظورتون چیه از سهمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یک از مهمترین مولفه هایی که میتونه به شما در ورود به این دانشگاه کمک کنه همین بسیجی فعال بودنتون هست
    سلام .

ببخشید شما تو این دانشگاه تحصیل میکنید ؟

خودتون بسیج فعالید ؟ مطمئنید که بسیج فعال سهمیه داره ؟

هر ترم براتون چقدر تموم میشه ؟

راستی منظور من دولتی دانشگاه امام حسینه شما هم همینو میگید دیگه ؟

اگه جواب بدین ممنون میشم.
    Last edited by Iranian boy10; 26-06-2009 at 19:43.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا چی میگید برادر من امام حسین میرفت

من تا اونجایی که یادمه برادرم با خودش لپتاپ که چه عرض کنم یه بار کامپیتر خونه رو برد...

کی میگه گوشی نمیشه برد؟؟
    الان برادرم لیسانسشو گرفته و تو نیرو هوایی داره کارر میکنه...

من که از خدامه اونجا رام بدن...

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

من شنیدم که برای دوره ی غیربورس همانند دوره ی شبانه سایر دانشگاهها باید پول بدی آیا حقیقت داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام .

مثل اینکه کسی به سوالم جواب نداد . خیلی لازم دارم به جوابش لطفاً پاسخ بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دانشگاه امام حسین(ع) از طریق آزمون سراسری در مقطع كارشناسي رشته‌های مهندسی برق (الكترونيك، مخابرات)، مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)، مهندسی مکانیک (طراحي جامدات، حرارت و سیالات)، مهندسی عمران، مهندسی هوافضا، مهندسی صنایع (تولید صنعتی)، مهندسی فن آوری اطلاعاتIT، ریاضی (کاربردی)فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی، هوا نوردی، جغرافیای سیاسی، نظامی، عمليات كشوري، حقوق، مدیریت صنعتی، علوم اقتصادی، مدیریت زنجیره تامین (آماد)، تربیت بدنی و علوم ورزشی، اطلاعات نظامی و علوم سیاسی دانشجو می‌پذیرد
    دانشگاه امام حسین(ع) دو بخش مجزا و جداگانه دارد: دانشکده افسری (دوره روزانه) که مخصوص افرادی است که در آینده کادر سپاه خواهند شد و از طريق آزمون سراسري و آزمون‌هاي داخلي سپاه پذيرش و گزينش مي‌شوند و دیگری بخش دولتی (دوره شبانه و غیر بورس) است که از کنکور سراسری پذیرش می‌گیرد و زیر نظر وزارت علوم اداره می‌شود
    درباره بسیجی بودن بهتون باید بگم که کمک حال شما خواهد بود
    درباره شهریه هم از روزانه بورسی که چون تعهد دارید نمیگیرن و و یک کمک هزینه ای هم می دن
    ولی درباره دولتی بصورت نداشتن تعهد کاری هزینه بده عزیزم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درباره بسیجی بودن بهتون باید بگم که کمک حال شما خواهد بود
    درباره شهریه هم از روزانه بورسی که چون تعهد دارید نمیگیرن و و یک کمک هزینه ای هم می دن
    ولی درباره دولتی بصورت نداشتن تعهد کاری هزینه بده عزیزم
    لطفاً اگه میتونید ، لطف کنید به سوال بالایی ما جواب بدین همه رو لطفاً بگید....

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •