تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: نظرتون در مورد این سیستم چیه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با سلام

آقا مسعود اگه به پست بنده دقت کنید من گفتم رمهای کورسیر دومینیتور که روشون فن هم داره من اونها رو گفتم میتونید تا 1200 اور کنید اما در مورد کروشیال بالیستیکس بله عزیز من تا حدود 1140 فرکانسش رو بالا بردم ولی خوب نیاز به یه خنک کننده خوب هستش اگر قصد رسیدن به فرکانسهای بالاتر باشه .

موفق باشید.
    تحت هیچ شرایطی رمهای جدید رو نمیشه تا 1200 بصورت Stable و برای استفاده (نه برای رکورد لحظه ای) اورکلاک کرد. Corsair Dominator هم از این قضیه مستثنی نیست.

Dominator ای که شما داشتید احتمالا Rev 1.x بوده که از چیپ های Micron D9 استفاده می کرده. اون چیپ ها مدت هاست دیگه تولید نمیشن (وقتی تولید می شدند هم روی هیچ ماژول 2GB قابل نصب نبودند.) تنها چیپ هایی که می تونند فعلا به فرکانس بالای 1200 برسند سری جدید چیپ های ProMOS هستند که قیمتشون خیلی بالاست و فقط در رمهای PC2-9600 استفاده میشن.

2. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تحت هیچ شرایطی رمهای جدید رو نمیشه تا 1200 بصورت Stable و برای استفاده (نه برای رکورد لحظه ای) اورکلاک کرد. Corsair Dominator هم از این قضیه مستثنی نیست.

Dominator ای که شما داشتید احتمالا Rev 1.x بوده که از چیپ های Micron D9 استفاده می کرده. اون چیپ ها مدت هاست دیگه تولید نمیشن (وقتی تولید می شدند هم روی هیچ ماژول 2GB قابل نصب نبودند.) تنها چیپ هایی که می تونند فعلا به فرکانس بالای 1200 برسند سری جدید چیپ های ProMOS هستند که قیمتشون خیلی بالاست و فقط در رمهای PC2-9600 استفاده میشن.
    با سلام

جناب stream من یه هفته ای میشه که این رمهای کروشیال رو خریدم در اصل میخواستم دومینیتور بگیرم که پیدا نکردم ولی این رمهای کروشیال رو سر همین حرف شما هم که باشه عوض میکنم و دومینیتور میگیرم فقط باید صبر کرد تا موجود بشه تو بازار اون موقع به شما ثابت میکنم که تا 1200 هم میشه اورشون کرد .

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به شما ثابت میکنم که تا 1200 هم میشه اورشون کرد .
    مثل اینکه شما درست منظور مدیر رو متوجه نشدید. ایشون گفتن که این رمها تا 1200 اگه هم اور بشن پایدار نمیمونند . یعنی شما فقط چند لحظه میتونید اینا رو تا این مقدار اور کنید .

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما ocz flex xlc2 بگیر روی 1280 واست پایدار بمونه!!!
    مگه مادربردها بیشتر از 1200 هم ساپورت میکنند ؟
    در ضمن قیمت رمی که شما میگید گرون نیست ؟

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مگه مادربردها بیشتر از 1200 هم ساپورت میکنند ؟
    در ضمن قیمت رمی که شما میگید گرون نیست ؟
    اگر اوركلاك كنه آره

7. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با سلام

جناب stream من یه هفته ای میشه که این رمهای کروشیال رو خریدم در اصل میخواستم دومینیتور بگیرم که پیدا نکردم ولی این رمهای کروشیال رو سر همین حرف شما هم که باشه عوض میکنم و دومینیتور میگیرم فقط باید صبر کرد تا موجود بشه تو بازار اون موقع به شما ثابت میکنم که تا 1200 هم میشه اورشون کرد .
    سلام

رمهای Dominator Rev. 1.x به راحتی تا 1200 اورکلاک میشن و کاملا هم Stable می مونند. مشکل اینجاست که این رمها بیشتر از یک ساله دیگه تولید نمیشن!

الان Rev 2.1 در بازار هست که از چیپ های Infineon B استفاده می کنند، و این رمها حتی با ولتاژ های بالا هم به صورت Stable نمی تونند در فرکانس 1200 کار کنند. شاید شما دوست داشته باشید خودتون امتحان کنید، مشکلی نیست، امتحان کنید!

شما ocz flex xlc2 بگیر روی 1280 واست پایدار بمونه!!! یا میخوای reaperx بگیر تا 1250 اورکلاک کن خب یه هفته هم سیستمت رو memory test بزن من خودم 5 ساعت مداوم با reaperx که از 800 به 1200 رسیده بود کار کردم مثل آب روون که تایمینگشم روی 5 مونده بود که واقعا مناسبه
    OCZ Flex XLC2 ها جزو گرون قیمت ترین رمهای DDR2 (و شاید گرون ترین) هستند و توی اون فرکانس و بالاتر هم می تونند کار کنند. ولی این قیمت بالا افزایش Performance ای بیشتر از 2-3 درصد ندارند. برای همین خریدشون برای سیستم های خونگی کاملا اشتباهه.

ReaperX های قدیمی هم از چیپ های Micron D9GMH استفاده می کردند که تا 1200 اورکلاک می شدند، مدل جدیدشون اینطوری نیست.

9. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان rev 2.1 در بازار هست که از چیپ های infineon b استفاده می کنند، و این رمها حتی با ولتاژ های بالا هم به صورت stable نمی تونند در فرکانس 1200 کار کنند. شاید شما دوست داشته باشید خودتون امتحان کنید، مشکلی نیست، امتحان کنید!
    با سلام

از شما ممنونم جناب مدیر .

ببینید من تو هوا که حرف نمیزنم یکی از دوستانم این رمها رو تا همین حدود 1200 رسونده واستیبل هم هست حالا نمیدونم چرا شما میگید نمیشه تا این فرکانس رسوندشون در کل ممنونم .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •