تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: سیستم مناسب برای فتوشاپ

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من شنیدم برای کارای گرافیکی از سی پی یوی imd استفاده بشه بهتر جواب می ده تا intel
    خیر . بنچمارک پایین رو ببینید . هر کدوم کمتره بهتره :

تو بازی هم AMD زیاد خوب نبوده . تو این یکی هر کدوم بیشتره بهتره :

البته رم رو کم گفت.باید 4 گیگ دوال بگیری.حتی اگه توی xp چهارگیگ رو نشناسه مهم نیستش.بگیر
    منم 4 گیگ دوال گفتم دیگه ؟!

2. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

عجب !!! از کی تا حالا E5200 تا 4 گیگاهرتز اورکلاک میشه ؟!!! این سی پی یو با فن جدا که گرون هم هست ، تا 3.8 گیگا هرتز پایداره و در ضمن 2 هسته ایه .
    سلامم اینا رو بعدن نوشتی ندیدم!!
    بععععله میدونم دو هسته ایه از سری Dual Coreهم هستش
    بحثم روی استیبل نیستش ولی میخوای بگی 4GHz زیاده واسه 5200 ؟طرف تا بالای 6GHz بردش عزیزجان
    کلن سری پنرین قابلیت اورکلاک فوق العاده بالایی دارن.پس Validate هایی که من دیدم ره ندیدی
    واسه شروع عکسهای زیر رو ببین تا به قدرت wolfdale ایمان بیاری!
    طبیعیه به main و رم و اورکلاکر هم مربوطه دیگه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by avecina.ir; 26-12-2008 at 11:02.

4. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بحثم روی استیبل نیستش ولی میخوای بگی 4ghz زیاده واسه 5200 ؟پس لینک validate زیر که 4.6ghz هستش ره ببین
    منظورم رو خوب متوجه نشدی. من میگم تا 3.8 پایداره یعنی از این به بعد ناپایداری داره و هر لحظه ممکنه مشکل پیش بیاد . بعد مگه ما میخوایم مسابقه اورکلاک بذاریم ؟! بحث سر اورکلاک خونگی هست نه مسابقات اورکلاک .

در ضمن همونطور که گفتم اورکلاکهای اینچنینی ، نیاز به فن پرقدرتی داره که حد اقل 50 تومن آب میخوره . آیا بهتر نیست این 50 تومن رو بذاریم و e7300 یا e8200 بخریم و کارایی بالاتر رو احساس کنیم ؟ اورکلاک کردن هر چقدر بی ضرر هم باشه بالا خره عمر قطعات رو پایین میاره و همچنین مصرف سیستم رو افزایش میده.
    Last edited by Professor Massoud; 26-12-2008 at 11:13.

6. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلامم اینا رو بعدن نوشتی ندیدم!!
    بععععله میدونم دو هسته ایه از سری Dual Coreهم هستش
    بحثم روی استیبل نیستش ولی میخوای بگی 4GHz زیاده واسه 5200 ؟طرف تا بالای 6GHz بردش عزیزجان
    کلن سری پنرین قابلیت اورکلاک فوق العاده بالایی دارن.پس Validate هایی که من دیدم ره ندیدی
    واسه شروع عکسهای زیر رو ببین تا به قدرت wolfdale ایمان بیاری!
    طبیعیه به main و رم و اورکلاکر هم مربوطه دیگه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرrofessor Massoud]کاملا تایید میشه .فقط بجهت اینکه ایشون زیاد اهل بازی نیست میتونه گرافیک پایین تری انتخاب کنه(این دیگه سلیقه خودشونه).
    بله امکان داره اما شما میدونی سیستم کولینگ اینا چیه ؟بله این پردازنده بیش از 6 گیگا هرتز هم اور شده (آخرین رکورد مال یک چینیه که تا 6100 اور کرده).
    معمولا برای کولینگ سیستم اکثرا از نیتروژن مایع استفاده میکنن .اما این امکان برای همه وجود داره؟هزینه ها شو در نظر گرفتین؟

8. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

نظرrofessor massoud]کاملا تایید میشه .فقط بجهت اینکه ایشون زیاد اهل بازی نیست میتونه گرافیک پایین تری انتخاب کنه(این دیگه سلیقه خودشونه).
    بله امکان داره اما شما میدونی سیستم کولینگ اینا چیه ؟بله این پردازنده بیش از 6 گیگا هرتز هم اور شده (آخرین رکورد مال یک چینیه که تا 6100 اور کرده).
    معمولا برای کولینگ سیستم اکثرا از نیتروژن مایع استفاده میکنن .اما این امکان برای همه وجود داره؟هزینه ها شو در نظر گرفتین؟
    آقا لطفن بحث رو از مسیرش خارج نکنین
    ایشون گفتن مگه 5200 تا 4 گیگاهرتز اور میشه؟
    منم مدرک آوردم بله میشه.کاربر خونگی با فن باکس تا 4 گیگاهرتز اورکلاک کرده و برای مسابقات هم تا ...
    خودم میدونم کولینگ اونا چجوریه عزیزجان.بحث سر کارایی بالای این پردازنده ی ارزون قیمت بود...
    اورکلاک تاپیک خاص خودش رو داره... صحبت اضافه هم توی پروفایل من!
    بحث تمام...

10. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هومن جان شما سیستمت هم مثل خودت حرفه ایه

من کیسم رو خودم بستم و 90 هزار تومن در اومد برام (( کلا ))

و میدونم که سیستم بالا اگه بگیرم کشیده میشم بسمت بازی ، پس دورش خط میکشم که از کار و زندگی نیفتم

در کل شما کار درستی میکنی

ببینید ، در کار های گرافیک که پردازش بالای تصویر میخواد ؛ رم بسیار بسیار مهم هست

cpu هم باید لحظه به لحظه کل عملیات رو پردازش کنه

پس این 2 تا خیلی مهم هستن

حالا کارت گرافیک اگه داشته باشیم ؛ درصد زیادی از بار رم و cpu رو خودش بدوش میکشه

اما برای ورژن های متوسط (( از نظر سنگین بودن برنامه )) دو بعدی ، کارت گرافیک زیاد ملاک نیست

متاسفانه فتوشاپ همیشه پوشه temp رو هم پر میکنه و یک هارد معمولی نیاز هست (( البته پیش نیاز نیست ))

بقیه چیز ها مثل پاور اصلا مهم نیست

سلام به همه

اون قسمت قرمز کاملا اشتباهه!دوست من پاور منبع تغذیه تمام قطعاتی هست که نام بردی و باید توان مفیدی حداقل برابر حداکثر توان سیستم شما داشته باشه.خیلی ها از جمله خودم حداقل 10% بیشتر رو در نظر میگیرن چون وقتی یه پاور با توان مفید 90 درصدی مدت 1 سال کار می کنه کاهش بسیار محسوسی در راندمان داره و احتمال زیاد به قطعات آسیب میزنه و نمیشه از همه قدرتشون استفاده کرد!این حالت در فشار بالا و اورکلاک و پردازشهای سنگین بیشتر خودشو نشون میده که نتیجش میشه نابودی قطعاتت!و اگه مانیتورینگ قوی داشته باید و بعد از چند ریستارت مشکوک و ....متوجه بشید پاور رو عوض می کنید که بیشتر از این عمر مفید قطعات رو کاهش ندن!
    سلام به همه .

بدون مانیتور باشه دیگه ؟ :

Cpu : Intel q9400-2666mhz-6mb l2 cache=285
    m.b:asus p5ql pro:105
    ram:patriot 4gig 2x2 gig 800=45
    power:green 535w=50
    vga:his hd4830 -512=170
    hdd: Western digitall 250gig=45

عجب !!! از کی تا حالا e5200 تا 4 گیگاهرتز اورکلاک میشه ؟!!! این سی پی یو با فن جدا که گرون هم هست ، تا 3.8 گیگا هرتز پایداره و در ضمن 2 هسته ایه .

خیلی کمه استاد !
    این سیستم بسیار قوی هست!متناسب بودجه هست!؟

نظر پرفسور تایید میشه.سیستمی که من گفتم واست برای نهایتن 300-400 هستش.اینی که ایشون گفتن واسه 700 هستش
    البته رم رو کم گفت.باید 4 گیگ دوال بگیری.حتی اگه توی xp چهارگیگ رو نشناسه مهم نیستش.بگیر
    منظورم رو خوب متوجه نشدی. من میگم تا 3.8 پایداره یعنی از این به بعد ناپایداری داره و هر لحظه ممکنه مشکل پیش بیاد . بعد مگه ما میخوایم مسابقه اورکلاک بذاریم ؟! بحث سر اورکلاک خونگی هست نه مسابقات اورکلاک .

در ضمن همونطور که گفتم اورکلاکهای اینچنینی ، نیاز به فن پرقدرتی داره که حد اقل 50 تومن آب میخوره . آیا بهتر نیست این 50 تومن رو بذاریم و e7300 یا e8200 بخریم و کارایی بالاتر رو احساس کنیم ؟ اورکلاک کردن هر چقدر بی ضرر هم باشه بالا خره عمر قطعات رو پایین میاره و همچنین مصرف سیستم رو افزایش میده.
    آقا لطفن بحث رو از مسیرش خارج نکنین
    ایشون گفتن مگه 5200 تا 4 گیگاهرتز اور میشه؟
    منم مدرک آوردم بله میشه.کاربر خونگی با فن باکس تا 4 گیگاهرتز اورکلاک کرده و برای مسابقات هم تا ...
    خودم میدونم کولینگ اونا چجوریه عزیزجان.بحث سر کارایی بالای این پردازنده ی ارزون قیمت بود...
    اورکلاک تاپیک خاص خودش رو داره... صحبت اضافه هم توی پروفایل من!
    بحث تمام...
    e5200 بالاتر از اینها اور میشه ولی!ولی اصلا اینکار خودش یه رزومه اورکلاک حرفه ای+خنک کننده پردازنده قوی حداقل تاور 120 که 50 تومنه+مادربرد با قابلیت اوربالا و مصرف بهینه+یه پاور قوی!+ریسک پذیری!چون در واقع 4.1-3.9 آخرین فرکانس پایدار این مدل برای کاربر خانگی و استفاده مفید هست!
    حالا برخی با 5.6 یا بالاتر هم یه رکورد چند ثانیه ای زدن!که اصلا ملاک نیست!در ضمن این طوری قطعه شما یک سال و نیم دووم بیاره هنر کرده!ولی برخی اورکلاکر های حرفه ای!!می تونن به فرکانس های بالاتر در شرایط نسبتا پایدار هم برسن که اصلا پیشنهاد نم یکنم امتحان کنید!چون پردازنده و رم با هم به کربلا خواهند رفت!

بله بحث تمام!

.......
    من چیز خاصی از کار تخصصی با فوتو شاپ نمی دونم ولی در اولویت پردازنده هست که یه دو هسته ای مثل 7300 کاملا جوابگو هست برای پردازش اینها و البته که ورژن جدید cs4 برای چهار هسته ا یهم بهینه شده و تفاوت رو اونجا حس م یکنید!
    بعد مقدار رم هست!2 و 3 گیگ( 3 گیگ به شرط آپدیت بایوس مادربرد و کاملا یک مدل بودن رم ها)
    برای این کار می تونه کافی باشه ولی در ویندوز 64 بیتی (که دردسر های خاص خودش رو هم داره!) می تونید از 4 گیگ استفاده کنید که عالیه!فرکانسش هم 1066 می تونه باشه با اور پذیری تا 1200 و یا 800 تا 1066

کارت گرافیک هم تاثیر بسزایی داره و برای این کاربرد از انویدیا سری 8600 و از ای تی آی 4650 و 4670 برای این کار جوابگو هستند بیشتر از اینها برای بازی هست بیشتر !

12. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض انتخاب سیستم

با سلام
    با صحبت های دوستان این سیتم رو انتخاب کردم لطفا اساتید نظر بدن
    [LEFT] MOTHER .BOARD: ASUS –P5QL-PRO
    CPU: e5200
    VGA: ATI-4670 (HIS)
    RAM: PATRIOT 2*1 GB (bus 800)
    hard.Drive: western 500GB
    SEAGATE 500 GB یا SAMSUNG (F1) 500GB
    OR COOLER MASTER [/LEFT
    POWER : 530 WATT (GREEN
    Last edited by s_r_asadiyan; 26-12-2008 at 17:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

با سلام
    با صحبت های دوستان این سیتم رو انتخاب کردم لطفا اساتید نظر بدن
    MOTHER .BOARD: ASUS –P5QL-PRO
    VGA: ATI-4670 (HIS)
    RAM: PATRIOT 2*1 GB (bus 800)
    hard.Drive: western 500GB

SEAGATE 500 GB یا SAMSUNG (F1) 500GB POWER : 530 WATT (GREEN یا COOLER MASTER
    هارد رو این بگیری بهتره
    Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer
    68 تومن.هم بافرش بالاست هم عمل Read و Write داده ها رو با سرعت بالا براتون انجام میده.چیزی که متوجه شدم با نوع کاری که میکنین بهش نیاز دارین
    رم کمه دوست عزیز.به 4GB برسون.حتی اگه سیستم عامل ظاهرن شناسایی نکنه سخت افزار سیستم ازش استفاده میکنن.Dual Channel بسیار بهتره که باشه.
    بقیه خوبه.هرچند تمایل من بیشتر به مین گیگا هست تا ایسوس.چون با بحثی که توی یکی از تاپیکا داشتیم مین زیر 100 تومن از ایسوس قابلیت اورکلاک قابل تعریفی نداره(نظرآقای Stream).ولی من گیگای قرن بوق روی یک سیستم اداری رو دارم که به آسونی اب خوردن اورکلاک رم و CPU رو انجام میدم باهاش
    Last edited by avecina.ir; 26-12-2008 at 17:28.

15. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هارد رو این بگیری بهتره
    Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer
    68 تومن.هم بافرش بالاست هم عمل Read و Write داده ها رو با سرعت بالا براتون انجام میده.چیزی که متوجه شدم با نوع کاری که میکنین بهش نیاز دارین
    رم کمه دوست عزیز.به 4GB برسون.حتی اگه سیستم عامل ظاهرن شناسایی نکنه سخت افزار سیستم ازش استفاده میکنن. بسیار بهتره که باشه.
    =================================
    سلام
    دوست خوبم یکی از مسائلی که از هارد برام مهم این که کمتر سر وصدا داشته باشه
    فعلا با دوگیگ فکر کنم کارم راه بیفته بعدا که خواستم سی پی یو رو اور اورکلاک کنم یک رم 2 گیگ به صورت Dual Channel هم اضافه می کنم مشکلی که نداره؟
    شما چه مدلی از گیگا رو پیشنهاد می کنید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چرا اینطور شد ؟! حداقل یه q6600 با قیمت 185 تومن سی پی یو بردار . همین !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •