تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 83

نام تاپيک: خرید کارت گرافیک برای انیمیشن سازی

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

برای 3Ds Max ترجیحا محصولات NVIDIA توصیه میشه، گرچه RV770 واقعا توی رندرهای 3Ds Max فوق العاده عمل می کنه.
    البته جسارت نشه پس اگر این جوریه چرا nvidia رو پیشنهاد می کنید؟!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته جسارت نشه پس اگر این جوریه چرا nvidia رو پیشنهاد می کنید؟!
    دوست عزیز من درباره RV770 صحبت کردم که خیلی خوب عمل می کنه و در پایین هم اشاره کردم چه ATI و چه NVIDIA مناسب هستند، که احتمالا شما اون قسمت رو نخوندید!

وقتی گفته میشه محصولات NVIDIA توصیه میشه، منظور شرایط کلی و بین همه محصولاته. یعنی در اکثر رده ها محصولات NVIDIA نسبت به رقیب هاشون عملکرد بهتری در اون برنامه خاص دارند. حالا اینکه RV770 بر خلاف GPU های قبلی می تونه در 3Ds Max با محصولات NVIDIA رقابت کنه چیزی رو عوض نمی کنه. باز هم وقتی صحبت کلی باشه گفته میشه محصولات NVIDIA عملکرد مناسب تری دارند. برعکس این قضیه توی MAYA صادقه.

3. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خب پس قضیه 8800 gts منتفی شد . از اول هم مشخص بود . اما حالا ایشون 200 تومن بودجه دارن . بهتره که 10 تومن بذارن و 4850 بخرن یا 60 تومن بذارن و 9800gtx ؟ 4850 به صرفه تر نیست ؟

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

9800 gtx خوبه؟
    من فقط می خوام تو رندرهای طولانی داغ نکنه و به سیستم آسیب نرسونه.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

9800 gtx خوبه؟
    بله خوبه . مدل 9800gtx plus با برند زوتاک 260 تومنه .

من فقط می خوام تو رندرهای طولانی داغ نکنه و به سیستم آسیب نرسونه.
    4850 connect 3d exteme یه فن غیر مرجع داره که دمای کارت رو پایین نگه میداره و آسیبی به سیستم وارد نمیشه . قیمتش هم 210تومن.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

4850 connect 3d extem برای کارهای انیمیشن سازی باید خوب باشه.
    راستی اگر من یک 4850 بخرم و رندر بگیرم و با یک 128 5200 رندر بگیرم یک فردی که فقط به این دو تا رندر نگاه کنه می فهمه که 4850 خیلی با کیفیت تر رندر گرفته.یا 128 فقط زمانش طول میکشه یا اصلا این دو کارت تو رندر زیاد فرق نمی کنند؟

8. 2 کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر شما کارت گرافیک تو رندر انیمیشن چه تاثیری داره؟

10. این کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

4850 connect 3d extem برای کارهای انیمیشن سازی باید خوب باشه.
    راستی اگر من یک 4850 بخرم و رندر بگیرم و با یک 128 5200 رندر بگیرم یک فردی که فقط به این دو تا رندر نگاه کنه می فهمه که 4850 خیلی با کیفیت تر رندر گرفته.یا 128 فقط زمانش طول میکشه یا اصلا این دو کارت تو رندر زیاد فرق نمی کنند؟
    به نظر شما کارت گرافیک تو رندر انیمیشن چه تاثیری داره؟
    بستگی به نوع طراحی شما داره. بعضی از توابع فقط وقتی فعال میشن که شما کارت گرافیک خاصی داشته باشید. اون FX 5200 نمی تونه خیلی از توابع موجود در نسخه های جدید برنامه های انیمیشن سازی رو اجرا کنه. از این نظر قضیه شبیه به بازیهاست.

برنامه NVIDIA Gelato برای بهینه سازی پردازش ها توسط کارت گرافیک تهیه شده، به طور مثال محاسبات Floating Point ها رو می تونه به جای CPU توسط Stream Processor های GPU انجام بده. به اینجا مراجعه کنید اطلاعات بیشتری پیدا می کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ATI هم احتمالا همچین برنامه ای داره.
    خب پس قضیه 8800 gts منتفی شد . از اول هم مشخص بود . اما حالا ایشون 200 تومن بودجه دارن . بهتره که 10 تومن بذارن و 4850 بخرن یا 60 تومن بذارن و 9800gtx ؟ 4850 به صرفه تر نیست ؟
    به نظر من نیست!
    بزودی Gelato از CUDA هم پشتیبانی می کنه و احتمالا این قابلیت رو به شما میده خودتون هرطوری که دوست داشته باشید از طریق CUDA یک سری محاسبات و پردازش ها رو انجام بدید، البته استفاده از CUDA هم نیازمند اطلاعات واقعا سطح بالا در زمینه 3Ds Max خواهد داشت. این دیگه بستگی به کاربر داره، در صورتی که حس کنه می تونه از اونها استفاده کنه NVIDIA حتی با قیمت بالاترش مناسب تره.

12. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر شما nvdia بهتره یا ATI؟
    برای کارهای انیمیشن سازی کدوم بهتره؟

برای مشاوره سیستم انیمیشن سازی برای رم مادر برد پردازنده به این لینک بیاین:
    کد:
    من تو سایت connect 3d رفتم ولی دو نوع 4850 بود.این هم لینک:
    کد:
    کد:

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بستگی به نوع طراحی شما داره. بعضی از توابع فقط وقتی فعال میشن که شما کارت گرافیک خاصی داشته باشید. اون FX 5200 نمی تونه خیلی از توابع موجود در نسخه های جدید برنامه های انیمیشن سازی رو اجرا کنه. از این نظر قضیه شبیه به بازیهاست.

برنامه NVIDIA Gelato برای بهینه سازی پردازش ها توسط کارت گرافیک تهیه شده، به طور مثال محاسبات Floating Point ها رو می تونه به جای CPU توسط Stream Processor های GPU انجام بده. به اینجا مراجعه کنید اطلاعات بیشتری پیدا می کنید:
    کد:
    ATI هم احتمالا همچین برنامه ای داره.
    به نظر من نیست!
    بزودی Gelato از CUDA هم پشتیبانی می کنه و احتمالا این قابلیت رو به شما میده خودتون هرطوری که دوست داشته باشید از طریق CUDA یک سری محاسبات و پردازش ها رو انجام بدید، البته استفاده از CUDA هم نیازمند اطلاعات واقعا سطح بالا در زمینه 3Ds Max خواهد داشت. این دیگه بستگی به کاربر داره، در صورتی که حس کنه می تونه از اونها استفاده کنه NVIDIA حتی با قیمت بالاترش مناسب تره.
    سلام
    مگه یک سری گرافیم های Quadro Fx اینویدیا نداره! تو یک تایپیک راجب این کلی بحت کردیم خوده شما هم بودید یک سری کرافیک های کوادرو هست که قیمت بالا تر از جی تی ایکس 280 دارند ولی برای بازی اصلا جواب نمی دن!و فقطط برای کار های اینیمیشن ساخته شدند پس => گرافیک هایی که گیم رو خوب جئاب بدن دلیلی نیست که کارهای گرافیکی و انیمیشن رو خوب جئاب بدن! حافظه 1.5 گیگ بود و پهتای بان 512 داشت!
    ولی به نظر من از 9800 یا 4850 بیایید بیرون و برید سره گرافیک های قدیمی ! برای مثال HD2900XT GDDR4
    یا........... با پهنای باند بیشتر! حالا من نظرم رو گفتم بازم اساتید نظر بدن! ماکه هیچ کاره ایم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •