دوستان قيمت سيم كارت فقط 10 تومن هرچي بالاتر از اين پولي است كه فروشنده ميخاد بخه جيب بزنه
دوستان قيمت سيم كارت فقط 10 تومن هرچي بالاتر از اين پولي است كه فروشنده ميخاد بخه جيب بزنه
سلام
بچه ها برا فعال کردن سیم کارت هدیه باید چی کار کرد؟
وقتی می خام تماس بگیرم حسابم مسدوده....![]()
شما بايد سيمت ثبت نام كني مدارك بفرستي تا نفرستي غير قابل دسترس
ارمان جان سیم
کارت خودمو که ثبت نام کردم یعنی فروشنده ثبت نام کرد...بعدش تونستم ازش استفاده کنم..
ولی الان سیم کارت هدیه ام اومده و اس ام اس تنضیمات هم اومد ولی مسدوده ونمی تونم باهاش تماس
بگیرم..برای سیم هدیه هم باید بازم مدارک بفرستم؟مگه همون ثبت نام اولیه کافی نیس؟
من وقتی با 120 تماس گرفتم وصل شدم
اگه کسی مدارکش پست نشه ممکنه سیم کارتش یه طرفه شه....؟یعنی فقط با 120 ثبت نام کرده باشه ...
چه خبره
خواستم برم یکی ایرانسل اعتباری بگیرم یکی از دفاتر خدماتی رفتم میگه قیمتش چون گرانه نمیاریم 16تومان!!!!
یکی دیگه میشگه 13تومان ولی پول رو میریزی و40روز بعد براتون میاد!!!!1
چه خبره!
راستی یک سئوال بریم یک شهر دیگر سیم کارت اعتباری بگیریم مشکلی داره ؟بعد توی شهرخودمون استفاده کنیم
نه مشکلی نداره
چون در ایرانسل هزینه جا به جایی وجود نداره
خبر جدید
اگه در 12 بهمن سیمکارت خریداری کنید و اولین تماس رو بگیرید 3 هزار تومن شارژ هدیه می گیرید.....
من امروز که 30بهمن باشه کد طرح آبی (ماهیانه) رو زدم، در حالیکه که از طرح آبی قبلیم 12روز مونده بود. (همونطور که میدونین فقط توی 2ماه اول هر فصل میشه طرح زد).
بعد از زدن این کد، 6000تومان از حسابم کم شد ولی هنوز میگه 12روز به پایان طرح!!!
حالا چیکار کنم؟ یعنی 6تومان پولم خورده شد؟ 140 و 130 هم که جواب نمیده. کسی راهی سراغ داره؟
از ایرانسل بعید نیس!
همونطور که امکانات میده از اون طرفم یهو حالتو میگیره
من یه روز صبح بیدار شدم برام پیام زده بود شما طرح فلان رو فعال کردید 3تومن هم از شارژم کم کرده بود.
در صورتی که من هیچ کد یا طرحی نزده بودم! هیچیم فعال نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)