لطفا سریعتر جلسات را مدیریت و اجرا کنید. من از 7 بهمن به بعد وقتم آزاده.
make a good dicision
لطفا سریعتر جلسات را مدیریت و اجرا کنید. من از 7 بهمن به بعد وقتم آزاده.
make a good dicision
حتما
خوب ممنون که از پیشنهاد حقیر استقبال کردین..خوب مدیریت باید به عهده کسی باشه که هم تجربش خوبه هم زبانش حداقل کمی بهتر از بقیه باشه ...به نظر من محمد عزیز.Mohammad Clergyman خوب میتون یا خودشون در جلسات باشن یا اینکه کسی رو که میشناسن میتونه معرفی کنن..گروهی هم که در این فروم دارن با تعداد اعضای زیادی که داره مسلما دوستان زیادی رو میتونن به جمع ما دعوت کنن.بد نیست این پیشنهاد اونجا هم مطرح شه تا در صورت موافقت دوستان جلسات رو به زودی شروع کنیم..دوستان من که اینکارو میکردن در لابی های هتل ها میرفتن و یا تو پارک ها اینکارو میکردن....الته تو هتل واسه تعداد یه سری محدودیت هایی هم هست...به هر حال من هم سعی میکنم در این جلسات شرکت کنم..حالا اساتید خودشون هرجور صلاح میدونن میتونن در بهبود این کار اقدام کنن
راستي قرار شد سن و سالمونو هم بگيم تا بدونيم به لحاظ سني اصلا در سطح هم هستيم يا نه؟
بعدش بگيد چه جوري به هم خبر بديم؟
سلام...من ایرات که بودم تا advance خوندم.....الان نمیدونم سطحم چیه اما بد نیست؟دوست دارم اگر در اینترنت.یا همینجا اقدامی کردید منم در جریان بزارید تا شرکت کنم...اما اگر قراره کلاس حضوری باشه من شرمندم ....ممنون....موفق باشید
به نظر حقیر سن یا سطح مطرح نیست..اگر تعداد زیاد باشه میشه در چند نوع ینکارو کرد...مکالمه آزاد برای دوستانی که سطح مثلا معمولی دارن از اونهایی که کمی پیشرفته ترن جدا باشه..اما جفتش با برنامه ریزی..و مدیریت.در اون تاپیک هم که در این بخش هستش دوستان اعام آمادگی کردن..به نظر من تجربه نشون داده کار که شروع بشه ضعفاش مشخص میشه و میتونیم بهترش کنیم..اینجا همه چی در حد تئوری و حرف هستش ..نمیشه به طور دقیق بر اساسش برنامه ریزی کرد..رنج سنی دوستان اکثرا از 18 تا 28 اینا باید باشه...که خوب اگر تعداد زیاد بشه میشه اوکاری که گفتم کرد..اما تو شروع به نظرم همین که گذاشته بشن جلسات کافی هستش
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو امضای شما که چیزی نیست
این گروه چی هست؟
آموزش زبان اینترنتی به صورت رایگان ....
مهلت ثبت نام تموم شده .. همین طور مهلت آزمون تعیین سطح ....
اگه خیلی دوست داری عضو شی ، شاید بتونی با پیغام خصوصی به مدیر گروه آموزشی یه کاری بکنی ....![]()
يه روزي را تعيين كنيد تا همه نظرشونو بدن كه آيا مي تونن بيان يا نه.
يه جا را هم مشخص كنيد.
زود باشيد
دوشنبه ساعت 5 بعد از ظهر اگه میتونید on باشید تا با هم چت کنیم شاید به یه نتایجی رسیدیم
اساتید ID من هم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است اگه خواستید شما هم ID ها رو بنویسید تا آنلاین صحبت کنیم
هر کس در مورد تاریخ و ساعت مشکلی داره میتونه پیشنهاد بهتری بده.![]()
Last edited by گیسو; 10-01-2009 at 17:04.
خوب من که سه شنبه امتحانی بس سخت دارم نمیشه آن شم..سعیمو باز میکنم..به هر حال نظر حقیر اینکه دوستان این که قراره دوشنبه با هم حرف بزنید رو تو پست اول و اون گروهی که دوستمون گفتن بنویسین تا بقیه هم بدونن که باید چی کار کنن.البته اگر قرار بر این هستشا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)