درست میگید اما متاسفانه من هواسم نبود همرو مرج کردم و اون و ندارم شما میتونید با استفاده از ابزار pen دوباره به روش خودتون وتمیزتر البته بزنید
اینم آموزش pen
سوالی بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست میگید اما متاسفانه من هواسم نبود همرو مرج کردم و اون و ندارم شما میتونید با استفاده از ابزار pen دوباره به روش خودتون وتمیزتر البته بزنید
اینم آموزش pen
سوالی بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم بابا تو دیگه کی هستی عجب آموزش ساده وکاملی گذاشتی دمت بابا
ای ول تو بهترین عضو انجمن از نظر من هستی ای والله آفرین صد آفرین خیلی باحالی ای هم چی دون ای استاد فتوشاپ ای اهل گرافیک ای آخر گرافیک ای.............................................. .......................
بالا خره دمت گرم حال دادی مرسی بیشتر باهات کر درام بای
یک خواهش دیگر دارم من تنوستم با ابزار penعکس درت کنم حالا شما می تونید مثل طرحهای قبلی که درست کردید افکت گذاری کنید روی این آرم اگر می تونید براتون بگذارم
بازم ممنون
متوجه نشدم
یعنی عکس رو میخواید افکت بزارید یا همین لوگو رو؟
باشه من روش کار میکنم ببینم چی از آب در میاد شاید یه نمه وقت ببره بخوام بعضی جاهاش رو ادیت کنم یا هر کاره دیگه
روش کار میکنم
سلام از اونجایی که در جایی هستم که اینترنتش نفتیه نمیشه فایل psd رو بزارم برات فعلا فقط عکس رو میزارم تا اینکه برم خونه
برات آپ کنم به جانه خودم پدرم در اومد تا آپلود بشه
البته یک جور دیگه نگاه کردم به لوگو یعنی یه طوره دیگه کار کردم روش تا بشه افکت روش بزارم
اینم ازفرشته فطرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام حتماً از دست من خسته شدید از بس درخواست لو گو کردم
بازم یک خواهش دارم
من لوگو به نام فطرس می خواهم که تقریبا شباهت به این داشته باشه ممنون میشم کمکم کنید
![]()
سلام من ازشما خیلی ممنون هشتم که کمکم کردی برای لوگو اما یک لوگو دیدم خیلی قشنگ می خواشتم ببینم می تونید لوگو به این شکل برای فطرس درست کنید ممنون میشم بازم از کار قبلیت ممنون
![]()
اگر میتونی سایز بزرگ آن لوگو رو هم بزار.اینجوری که چیزی ازش نمیشه درآورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)