یه سوال:جون من تا حالا این گوشی رو از نزدیک دیدی؟
آخه این حرکاتی که میکنی فقط مال کساییه که یه گوشی رو ندارن و باهاش کار نکردن و فقط ازش تعریف میکنن!
یه سوال:جون من تا حالا این گوشی رو از نزدیک دیدی؟
آخه این حرکاتی که میکنی فقط مال کساییه که یه گوشی رو ندارن و باهاش کار نکردن و فقط ازش تعریف میکنن!
دوست عزیز به نظر من روی پولت 150 بذار و یه 5800 بگیر که از همه جهات خوبه وطرف htc هم نرو
این حرکات شما شبیه کیه؟کسی که میخاد پز بده بگه من با فلان گوشی کار کردم؟
باید بهتون بگم که این گوشی 5800 ارزشش رو نداره ............چون فقط اسم نوکیا روش هست همین قدر فروش میره وگر نه..............
چه گوشی هست که در عرض 1 هفته 120 تومان افت کرده............
htc خیلی سر تره دستگاهاش از گوشی هایه نوکیا...............
سعی کن اطلاعاتت رو بالا ببری و انقدر مردم رو ...نکنی...........
همه کاررا می دونند که فرهوده فقط اسپم میده....پس دوستمون درست گفت و شما هم سریع به جنبه منفیش فکر می کنی.............
تمام گوشیها اول که وارد ایران میشه اینطوریه یادتون نیست که ان 96 از یک و دویست رسید به ششصد تومن؟چه گوشی هست که در عرض 1 هفته 120 تومان افت کرده............
htc خیلی سر تره دستگاهاش از گوشی هایه نوکیا...............
سعی کن اطلاعاتت رو بالا ببری و انقدر مردم رو ...نکنی...........
من وقتی بخام یه گوشی رو نگاه کنم کل مشخصاتشو نگاه میکنم کمتر گوشی ای توی بازار هست که تا 8 ساعت باطریش در حالت مکالمه دوام بیاره
اتفاقا htc خیلی هم خوبه ولی فقط به درد خانم دکترا میخوره که بذارن جیبشون موقعی که زنگ زد بش جواب بدن.اگه یه روزی صاحبش بخاد روش برنامه نصب کنه باید دنیا رو زیر ورو کنه چون اونقدی که برای گوشیهای نوکیا برنامه پیدا میشه برای گوشیای ppc تولید نمیشه اگرم برنام پیدا بشه نصبش هزار تا دنگ و فنگ داره خودم نمونشو دیدم تو گوشی imate
در مورد باقی حرفاتم نظری نمیدم چون هر نظری بدم اولن بی فایدس دوما بعدا بر علیه خودم استفاده میشه.
کوتاه بیا بابا....... برنامه نوکیا از ppc بیشتره؟؟؟؟؟؟؟![]()
عزیزم من خودم یک ppc دارم قبل از این میخواستم یک p1 بگیرم اما فهمیدم که قدرتی که یک پاکت پی سی داره عمرا هیچ گوشی سونی و نوکیا یا تل موبایل نداره
الان که من این گوشی رو دارم خیلی ازش راضی هستم اینم بگم که قبلش یک 2600 داشتم اما وقتی این گوشی رو گرفتم تازه فهمیدم که چقدر با امکانات هست از همه نظر یک پاکت پی سی بهتر
دوست من چه برنامه ای می خوای فقط اسم ببر من برات لینک بدم...............برنامه هایی که حتی در خواب هم ندیدی.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)