تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 51

نام تاپيک: همراه اول ایرانسل را به چالش طلبید

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دولتيه و هر جا دلش خواست دكل ميزنه. در حالي كه ايرانسل را دولت و شهرداري ها كلي باهاش مبارزه مي كنند و نمي ذارند دكل هاشو همه جا بزنه و شبكشو گسترش بده.
    میتونست بدون لجبازی آنتن شیرینگ کنه نه اینکه اعلام خودمختاری کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

بالاخره ایرانسل بیچاره شد
    ایرانسل رو من فقط این رو بگم اوایل با 2 تومان اس ام اس مجانی می شد(طرح قرمز) ولی حالا که سیم کارت هاش رو فروخت با 45 هزار تومان هم مجانی نمی شه (طرح طلایی دو ستاره)
    من خودم ایرانسل داشتم دیگه گوشیم از بس دنبال انتن داشت می گشت نزدیک بود بسوزه ولی الان راحت شدم و یه همراه اول اعتباری گرفتم کاملا هم ازش راضیم

3. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

میتونست بدون لجبازی آنتن شیرینگ کنه نه اینکه اعلام خودمختاری کنه.
    من زياد وارد نيستم ولي به نظرم تكنولوژيشون كلا متفاوته و نميشه باهام باشه انتنشون.

بالاخره ایرانسل بیچاره شد
    ایرانسل رو من فقط این رو بگم اوایل با 2 تومان اس ام اس مجانی می شد(طرح قرمز) ولی حالا که سیم کارت هاش رو فروخت با 45 هزار تومان هم مجانی نمی شه (طرح طلایی دو ستاره)
    من خودم ایرانسل داشتم دیگه گوشیم از بس دنبال انتن داشت می گشت نزدیک بود بسوزه ولی الان راحت شدم و یه همراه اول اعتباری گرفتم کاملا هم ازش راضیم
    دقيقا روز به روز داره خدماتشو كم مي كنه.
    چون بيشتر از 15 ميليون مشتري جذب كرده ديگه.
    ولي جالبيش اينه كه با كم كردن خدمات بازم نسبت به همراه اول خدماتش بيشتره!!

جا تا جا آنتن دهي فرق دره.
    تو خونه ما دقيقا برعكسه. همراه اول به سختي يه sms سند مي كنه.
    ولي ايرانسل فول آنتن ميده.

5. 3 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

سلام!یه سوالی برام پیش اومده !!!نمیدونستم کجا بپرسم!!!
    من هند هستم !اینجا در هر استان بیش از 4 اپراتور فعال وجود داره که از لحاظ امکانات و قیمت شدیدا با هم مبارزه میکنند!منظورم در هر استان اینه که توی یه استان یه اسم سیمکارت ممکنه باشه توی استان دیگه شکرت دیگه ای خدمات میده!ولی عجب اند عجیب هست که من تا حالا یه بار هم اون دکلهایی که شبیه ابوالهول هستند رو در سطح هر دو شهر بنگلور و پونا در دو استان مختلف هند ندیدم!!!دلیلش چیه؟؟که تو ایران دو تا شرکت نمیتونند با هم کنار بیان و در ضمن این همه دکل زشت در سطح شهر نصب میشه؟؟؟؟؟

7. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

ما هم منتظر رقیب قدر تری هستیم بلکه دری به تخته بخوره
    مطمئن باش هر رقیب دیگه ای هم که بیاد مثل ایرانسل فشار های زیادی روش میارن و نمیزارن رقیب جدی براشون بشه.

حالا درسته که اگه ایرانسل نیود ممکن بود خیلیها هنوز تو کف سیمکارت میموندند ولی به قول خودت کمی انصاف.
    منم سال 73 یک کامپیوتر خریدم حدود 600هزار تومن.به نظرت اون زمان قیمت دوو اسپیرو چند بود؟
    اگه ایرانسل هم اون زمان بود همین کار رو میکرد.یا حتی اگه همین الان هیچ اپراتوری تو ایران نباشه و یک اپراتور برای اولین بار بیاد چنین کاری رو میکنه و اپراتور بعدیش هم برای اینکه بتونه بازار رو بدست بیاره مجبوره زیرفروشی کنه.
    در مورد شماره های رند هم اینقدر مطمئن نباش.به جز اوایل که طرح شماره طلایی (برای جلب مشتری.اولین تیلیغ ایرانسل بعد از مکالمه با هرکجا فقط 499 ریال این بود که خودتون شماره تون رو انتخاب کنید)بودش و خیلی از شماره ها هم نمیشد انتخاب کرد دیگه ایرانسل شماره رند بیرون نداه.الان هم شماره ای که توش 4 تا صفر باشه یا یک عدد 4با پشت سر هم تکرار شده باشه نیستش.به نظرت کجان؟ چند وقت دیگه صبر کن میفهمی.
    اینجا جای بحث کردن نیست
    اگه خواستی من تو پیغام خصوصی جوابتو میدم.
    موفق باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam_mjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ..............

پيش فرض

مطمئن باش هر رقیب دیگه ای هم که بیاد مثل ایرانسل فشار های زیادی روش میارن و نمیزارن رقیب جدی براشون بشه.
    قبول دارم منم هیچ حسابی باز نکردم ولی اگه دولتی رو کنار بذاریم بین تو تا شرکت خصوصی خیلی رقابت بالا میگیره وگرنه به قوله شما همراه اول که مثه پدر خوانده میمونه از اون 2تا یکی شل بیاد باید جمع کنه بره خط ثابت راه بندازه

10. 2 کاربر از sam_mjm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

امروز اپراتور سوم هم مشخص ميشه.
    تا چه شود

در آغاز فعالیت myfortune's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

جدي الان همراه اول 12000 شده؟
    پس چرا هيچ جا اعلام نكردن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

عجب کل کل توپی ، جفتشون به فکر منافع خودشون هستند ، فقط یه کم به درامدشون فکر کنید اونوقت میبینید که یه شخصی با یه بنز 300 میلیونی تو یه خیابون اصلا تعجبی نداره ... و برین دنبال آرم ایرانسل بگردین تو ماشینیش ! اونوقت ما بیچاره ها نیشستیم با دوست دخترامون ذوق میکنیم واسه هم love میترکونیم به نفع ایرانسل

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام!یه سوالی برام پیش اومده !!!نمیدونستم کجا بپرسم!!!
    من هند هستم !اینجا در هر استان بیش از 4 اپراتور فعال وجود داره که از لحاظ امکانات و قیمت شدیدا با هم مبارزه میکنند!منظورم در هر استان اینه که توی یه استان یه اسم سیمکارت ممکنه باشه توی استان دیگه شکرت دیگه ای خدمات میده!ولی عجب اند عجیب هست که من تا حالا یه بار هم اون دکلهایی که شبیه ابوالهول هستند رو در سطح هر دو شهر بنگلور و پونا در دو استان مختلف هند ندیدم!!!دلیلش چیه؟؟که تو ایران دو تا شرکت نمیتونند با هم کنار بیان و در ضمن این همه دکل زشت در سطح شهر نصب میشه؟؟؟؟؟
    دوست عزیز به احتمال فراوان سیستم اونجا ماهواره ای هست و نیاز به این دکل بازی ها نیست !

ایرانسل هم میخواست همین کارو بکنه ولی مخابرات نگذاشت ! خب به هر حال همه ایرانسل میخریدند دیگه اونموقع ! ولی با حماقت مسئولان مربوطه ما همچنان به سیستم 10 سال پیش مبادرت ورزیدند و همچنان ادامه میدند و .......

15. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •