اگه نوکیا می خوای ان 81 بگیر
اگه سونی اریکسون می خوای 10 تمن هم بزار رو پولت ی w960 بگیر یا p1 یا g700
اگه نوکیا می خوای ان 81 بگیر
اگه سونی اریکسون می خوای 10 تمن هم بزار رو پولت ی w960 بگیر یا p1 یا g700
سلام
دوست عزيز من p1 رو انتخاب ميكنم .
Only Nokia
Only N78 or 6220
Ok!
(چه نژاد پرستانه!)
شما اگه دقت کنید گوشی هایی مثل n78 یا به عبارت دیگه گوشی های جدید همشون سیمبین 9.3 دارند...
سیمبین 9.3 با خودش یه پک نرم افزاری داره که باعث میشه محیط کار برای کاربر جذاب تر باشه و دیرتر خسته بشه...
برنامه های سیمبین هم همگی به هم میخورند...یهنی امکان نداره یه برنامه رو 81 نصب شه رو 78 نشه..یا برعکس...مگه در مواقع خیلی خاص...سواله دیگه ای بود بپرسید...
راستی 6220 هم خیلی خوبه دوربین 5 مگاپیکسل داره gps هم داره فقط ال سی دی 2.2 اینچ هست و صداش یکمی کمه گوشی باحالیه کلاسیکه
در مورد ورژن سیمبین هم که گفتند فرقی ندارند همشون وارایش 3 هستند و 9.x برنامهوشن همش یکیه معمولا مشکلات یا اینتر فرنس رو تغیر مدان برای جذابیت
n81 8gig هم دادشه من داره خیلی خیلی گوشی توپیه تنها یک ضعف داره اونم دوربین هسا 2مگاپیکسل هست اگه دوربین توجه نمیکنی توصیه میکنم به جایn73 n81 بگیرید اگه عکاسی خوب میخواید n73 بهترین 3.2 نوکیا هست
n73me شاید مال 2006 باشه ولی اپدیت 2008 رو داره در ضمن به گوشی جدید قدیم هیچوقت توجه نکن جدید بودن همیشه بهتر بودن نیست
Last edited by Punisher_2008; 30-12-2008 at 21:55.
با سلام خدمت همگی .
دوست عزیز من خودم n73 me دارم .
اول ازش راضی نبودم . چون آپدیت نبود .
ولی حالا که آپدیت شده واقعا عالی شده .
گالری رو در کمتر از 1 ثانیه باز میکنه .
دوربینش 3.2 مگاپیکس هست .
2 تا اسپیکر داره ( یکی بالا و یکی پایین )
کیفیت صدا عالی .
سیمبین هم هست .
کیبوردش هم خیلی راحته .
در کل عالیه .
الآن 250 هم میتونی پیدا کنی .
به نظر من n73 خیلی بهتره .
فکر نکنم کیبردش زیاد هم راحت باشه!![]()
درسته به کیبردش نمیشه نمره عالی داد ولی مناسبه نسبت به n78 خیلی بهتره
از امضاتون معلوم p1 دارید تو واقعا صفحه کلیدش کامل هست
مال n73 هم مناسبه شاید 1 ساعت اول یکمی سخت باشه ولی درست میشه خیلی راحت هستت
ببخشید میشه یه توضیحی درباره مدت زمان شارژ باتری n81 , n78 توضیح بدید
من یه گوشی تو مایه های 280 می خوام که راحت 3 روز رو دوام بیاره
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دست همه تون درد نکنه که لطف کردین و منو راهنمایی کردین . به نظر شما اگر یک مقدار دیگه بتونم روی این پول بگذارم شما ان 79 رو توصیه می کنین یا ان 82 رو ؟
ان 79 Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2 UI و ان 82 Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 هستش و من نمی دونم اون برنامه که گفتم روی هردوشون میشه نصب بشه یا نه
کیفیت صدا رو هم در نظر بگیرین که کدومشون بهتره ؟
نکته ای که باعث شد من تجدیدنظر بکنم اینه که ان 79 و ان 82 هردوشون دوربینشون 5 مگ هست و جی پی اس هم ساپورت می کنه و خروجی تی وی هم داره
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید به نظرتون بین ان 73 میوزیک ادیشن و ان 79 و ان 82 کدوم رو بگیرم که از خریدم پشیمون نشم ؟
یک سوال دیگه اینکه توی سایت gsmarena مشخصات هندزفری ان 79 رو نوشته Integrated handsfree و ان 82 رو نوشته Built-in handsfree . چه فرقی با هم دارن ؟
قیمت ان 79 و ان 82 رو هم لطفا بگین چند هستش ؟
راستی یک جا خوندم مدیریت اپراتورایرانسل از نوکیا خارج شده و به سونی اریکسون واگذار شده . می خواستم بدونم با توجه به این مسئله ، اگر سیم کارت اعتباری ایرانسل باشه تاثیری داره ؟ آیا نوع گوشی اگر نوکیا باشه و سیم کارت هم ایرانسل اعتباری باشه تاثیری در ارتباط داره ؟ یا این که نه با خیال راحت میشه نوکیا رو خرید ؟
Last edited by Setareh 2006; 01-01-2009 at 07:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)