تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: مشکل در اجرای بازی و اسکرین سیور و همه جا.کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام.من با نرم افزار pc wizard چک کردم.شکل اول که مکعب هست رو بدون مشکل نمایش داد.شکل دوم که گوی هست رو هم همینطور.ولی حرکت بعدی که پرواز بر فراز درخت ها و جنگل هست رو مدام گیر میکنه و یک ذره میره و باز گیر.
    اطلاعات زیر در قسمت 3D بیان کننده همه مشکلات هست.نگاه کن :
    Texture : 571 FPS
    Texture (Fullscreen) : 104 FPS
    Particles 3D : 0 FPS
    Vertex : 69 FPS
    Billboard : 49 FPS
    دو بار تست کردم.
    بله!!!! Particcles 3D هست : 0 فرم در ثانیه !!!! همون قسمت پرواز برفراز جنگل.
    در اسکرین سیورها هم همینطوری یه.مثلا اسکرین سیور آبشار که تصویر میچرخه همینطوری میشه.حرکات سه بعدی رو لنگ میزنه.
    نظر شما چیه؟؟؟؟ بگو نظرت رو ..... .
    این نرم افزاری که گذاشتی فوق العاده هست.دمت گرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه سیستم قدیمی دارم که گرافیکش دقیقا مدل کارت شماست تست میکنم نتیجش رو مینویسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تست 5200FX با 128 مگ رم 64 بیت DDR2
    سی پی یو P3 1100
    رم 256
    هارد 40 IDE مکستور
    ورژن درایور گرافیک 75

<<< Video/DirectX 3D Benchmark >>>
    > Texture : 574 FPS
    > Texture (Fullscreen) : 103 FPS
    > Particles 3D : 8 FPS
    > Vertex : 65 FPS
    ---------------
    این تست رو هم روی سیستم با این مشخصات زدم
    9600gso با 768 مگ رم البته DDR2
    سی پی یو E5200
    رم 2x1G Bus 800
    هارد ساتا 500

<<< Video/DirectX 3D Benchmark >>>
    > Texture : 3601 FPS
    > Texture (Fullscreen) : 334 FPS
    > Particles 3D : 33 FPS
    > Vertex : 68 FPS
    > Billboard : 1265 FPS

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوست عزیز من فقط قصدم کمک به شما بوده و قصد توهین یا اینکه به شما بگم از پشت کوه اومدین ندارم و اگر منظورم رو اشتباه به شما رسوندم واقعا متاسفم.

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام.من با نرم افزار pc wizard چک کردم.شکل اول که مکعب هست رو بدون مشکل نمایش داد.شکل دوم که گوی هست رو هم همینطور.ولی حرکت بعدی که پرواز بر فراز درخت ها و جنگل هست رو مدام گیر میکنه و یک ذره میره و باز گیر.
    اطلاعات زیر در قسمت 3d بیان کننده همه مشکلات هست.نگاه کن :
    Texture : 571 fps
    texture (fullscreen) : 104 fps
    particles 3d : 0 fps
    vertex : 69 fps
    billboard : 49 fps
    دو بار تست کردم.
    بله!!!! Particcles 3d هست : 0 فرم در ثانیه !!!! همون قسمت پرواز برفراز جنگل.
    در اسکرین سیورها هم همینطوری یه.مثلا اسکرین سیور آبشار که تصویر میچرخه همینطوری میشه.حرکات سه بعدی رو لنگ میزنه.
    نظر شما چیه؟؟؟؟ بگو نظرت رو ..... .
    این نرم افزاری که گذاشتی فوق العاده هست.دمت گرم.
    ما اومدیم اینجا که دانستها و تجربهای خودمون رو به اشتراک بزاریم .... من وظیفه خودم میدونم ....

خوب ... شما باید هرچه سریعتر یک کارت گیر بیاری که به اسلات مادر بورد شما که agp هست بخوره و سیستم رو باهاش تست کنی .

احتمال میدم اول رمهای روی کارت گرافیک شما خراب شده و یا اگر کارت شما دارای فن هست / فن خراب شده و کارت زیادی گرم میشه و اختلال در عملکرد ایجاد میکنه . اگر کارت شما فن داره چک کن درش بیار و رگلاژ کن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من از همه دوستانی که کمک کردن واقعا تشکر میکنم..اگه یک روز خواستم سیستم جدید بخرم به کمک دوستانی مثل شما نیازمندم چون درسخت افزار تجربه ای ندارم.من در مورد اون حرفی که زدم بگم که 5 روز از صبح تا شب اعصابم رو خراب کردم ولی به هیچ جایی نرسیدم.و از مرداد این مشکل رو دارم.اگه حرف بدی زدم معذرت میخوام.چون اعصابم خراب بود.موفق باشید و خداحافظ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.من دوباره تست کردم.این اطلاعات :
    Texture : 573 FPS
    Texture (Fullscreen) : 99 FPS
    Particles 3D : 14 FPS
    Vertex : 52 FPS
    Billboard : 44 FPS
    particle 3d رو میزنه 14.
    فکر کنم به خاطر داغ شدن اینطوری میشه.و با اطلاعاتی که دوستمون از سیستمشون دادن فکر کنم این کارت من از چیزی که فکر میکردم خیلی بیخودتره و واقعا توانایی اجرای بعضی اسکرین سیورهارو نداره.
    کارت من فن داره.حالا نمیدونم همه کارت ها فن دارن یا نه؟چکا کنم تا کمتر داغ بشه؟ اگه راهی هست بگین.
    من دو تا سوال دیگه دارم.من سیستم رو 3 سال قبل خریدم و از همون اول این فن های داخل کیس خیلی صدا میده.روفن کاری هم میکنم ولی خودش از ذات صدای آذار دهنده ای داره که موقع گوش کردن موسیقی یا دیدن فیلم بیشتر به چشم میاد.درحالی که من هرجا دیدم کیس هاشون هیچ صدایی ازش نمیاد انگار که فن نداره.کیس من MEC هست و فلزی.علت چیه؟
    این برام خیلی مهمه.علت اینو بگین.آیا به خود کیس برمیگرده؟؟؟سوال مبتدیانه هست ولی برای من مبهم.

و من اگه بخوام یک سیستم رو خودم قطعاتش رو جدا جدا بخرم و سرهم کنم یک مشکل اساسی دارم.این که همه سخت افزارها به هم نمیخورن و باید با هم سازگار باشن.مثل کارت گرافیک که گفتی باید به مادربورد بخوره.قطعات دیگه هم همینطوری هست.میخوام بدونم کتابی.اموزشی.مقاله ای.یا هر چیز دیگه ای که این هارو کلی گفته باشه وجود داره؟
    اگه میتونید یک توضیح مختصر بدین.(میخوام از اینترنت قطعات رو انتخاب کنم و بعد سر هم کنم)مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا اینو یادم رفت. علت صفحه آبی شدن و ریست ممکن هست به کارت گرافیک برگرده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    د رمورد مشکل شما از اول نبودم! ولی در مورد صفحه آبی مرگ(BSOD)
    موقع ریستارت شدن یه کد طولانی!!فکر کنم 15 رقم!؟میاد شما اونو یادداشت کنید .و تو سایت ماکروسافت سرچ کنید که دقیقا مشکل سخت افزاری از چه قطعه ای هست !!
    بیشتر این موارد برای عدم سازگاری رم ها و یا کارت های جانبی هست.باز شما چک کنید!اگه هم سریع میره باید گزینه ریستارت /دیباگ رو برای این جور مشکلات از ستاپ مادربرد یا ویندوز پراپرتیز غیر فعال کنید
    اگه هم کارت شما آسیب دیده (که احتمالا همینه!)برای AGP می تونی با ی هزینه نسبتا کم میتونی یه 6800یا6200 بخری.یا با یه کارت دیگه چک کنی!دمای قطعاتت عادی هست؟
    اگه با 3d mark تست کنی دقیقا مشخص میشه که گرافیک مشکلی داره یا نه!
    با ساندرا هم تست کن!
    Last edited by Kianoosh; 17-12-2008 at 18:03.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •