دوست عزیز شما هر جا می رسید اینها رو می گید!
یک منبع معتبر بیارید که صحت گفته هاتون رو نشون بده.
دوست عزیز شما هر جا می رسید اینها رو می گید!
یک منبع معتبر بیارید که صحت گفته هاتون رو نشون بده.
عجب!!شما یه جای دیگه هم همین حرف رو گفته بودی و البته هیچ دلیل قانع کننده هم نداشتی برای این حرف!نوشته شده توسط d3vil_hsa2w
خوبه ولی اینی که دوستمون گفت بخری بهتره ولیییی از من میشنوی ای تی آی نگیر حداقل تا مشکلاتش بر طرف نشده!!
میشه بفرمایید کودوم مشکلات؟!
و اما این:
بنده خودم همین الان که دارم این رو می نویسم Crysis Warhead رو با تنظیمات Gamer و رزولوشن 864*1152 و بدون aa روی ویستا سرویس پک 1 بین 45 تا 50 فریم دارم بازی می کنم (فعلا minimize کردم بازی رو) و حتی توی خفن ترین انفجارها هم فریم از 30 پایین نیومده!حالا ممنون میشم یه دلیل قانع کننده برای این حرفتون بیارید!این gta 4 هم خودش بر پایه ی باگ هست!کلا یه پورت اشغال توسط انسانهایی که هیچ چیزی از برنامه نویسی سر در نمیارن از کنسول x360 به پی سی هست.حتی اگر یه سیستم ultra high end هم داشته باشن توی خوابتون هم نمی تونین بالای 50 فریم بگیرین!چون که کلا بازی به طور درست و حسابی بهینه سازی نشده که بتونه به صورت بهینه از سیستم استفاده کنه!همین فردا FarCry 2 رو هم فقط برای ثابت کردن اینکه هیچ مشکلی با کارت های ati نداره نصب می کنم و بنچمارکش رو اینجا می زارم شما هم بهتره به فکر یه دلیل قانع کننده باشین به جای اینکه توی تاپیک ها بچرخین و مردم رو بدون یک دلیل قانع کننده گمراه کنین.این طور که معلومه شما هم یکی از fanboy های خفن nvidia هستین.مگه خبر ندارید با چند تا بازی مشکل دارهfar cry 2 crysiswarhead gta4
وب عضی ها هم با درایوراش مشکل دارن
Last edited by davoodf; 16-12-2008 at 02:05.
این هم بنچ مارک فار کرای 2 که توسط سیستم خودم گرفتم:
در ضمن این ورژن 1.0 بازی هست و مثل اینکه یه خورده خودش مشکل داره اگر پچ جدیدش رو نصب کنم شاید بهتر بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگر این بازی با کارت های ati مشکل داره چجوری این بنچ مارک بدست اومده؟!لطفا شایعه پراکنی نکنین.
این هم سیستم من:
Sapphire Radeon hd 4870 512mb
Core 2 Duo E8400
4 GB ram bus 800
gigabyte p35 ds3l
green 1030b/80 a
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)