تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: گرانی قیمت خودرو در ایران به جاست یا خیر؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

نه این اشتباهیه که ما می کنیم چون معمولا خودروهای دست دوم سوار می شویم و هزینه کمتری که در هنگام خرید خودرو دست دوم می دهیم می خواهیم با استهلاک بعد از خریدش مقایسه کنیم
    هر خودرو در هر کلاسی باید حداقل کیفیت لازم رو داشته باشه و تفاوت قیمت در خودرو صفر باید به امکانات رفاهیش و شتاب و کلاس خودرو و دیگر امکاناتش باشه
    نه به کیفیتش
    معمولا نه. بعضا.

هر خودرو در هر کلاسی نسبت به قیمتش باید بیشترین کیفیت رو توی ماشین های اون رنج داشته باشه... نه حداقل...

اگه تفاوت قیمت به خاطر امکانات و ایمنی، توانایی های حرکتی، میزان تولید آلاینده ها، و ... رو قبول دارم. ولی توجه کنید که کیفیت یکی از مهمترین آیتم ها در ساخت خودروهاست.

2. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واقعا کیفیت ساخت پرشیا یه چیز خیلی مفتضحی هست
    پرایدم که از روز اول گذاشتنش برای صداهای عجیب و قریب
    هیچ دلیلی هم وجود نداره که چرا قیمت این خودرو باید اینقدر گرون باشه
    به نظر من کیفیت حرف اول رو میزنه
    چرا ما باید به اندازه ی پولی که میدیم نباید انتظار کیفیت مناسب رو داشته باشیم؟
    فکر میکنم 18 تومن یا 8 تومن پول کمی نباشه تو مملکت ما

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

معمولا نه. بعضا.

هر خودرو در هر کلاسی نسبت به قیمتش باید بیشترین کیفیت رو توی ماشین های اون رنج داشته باشه... نه حداقل...

اگه تفاوت قیمت به خاطر امکانات و ایمنی، توانایی های حرکتی، میزان تولید آلاینده ها، و ... رو قبول دارم. ولی توجه کنید که کیفیت یکی از مهمترین آیتم ها در ساخت خودروهاست.
    حداقل منظور وجود داشتن فاکتورهایی در استاندارد است که ربطی به دیگر خودروها نداره در هنگام تولید
    و حداکثر را شما نسبت به دیگر محصولات میسنجید در هنگام خرید
    این کیفیت به این معنی است که مثلا اگه به یک خودرو دو برابر وزن مجاز بار وارد کنیم بعد از 1000 کیلومتر جلو بیندیش خراب میشه یا 2000 کیلومتر یا 20000 کیلومتر
    این کیفیت به معنی خراب شدن خودرو پس از 5 کیلومتر نیست که چنین خودرویی نباید تولید شه که بعد بخواهد قیمت گذاری شه
    به عنوان مثال
    میشه تفاوت کیفیت تویوتا یاریس با کرولا یا کمری مثال بزنیم
    آیا یاریس چون نصف قیمت کمری است کیفیتش نصف اونه ؟
    Last edited by aghaye h; 13-12-2008 at 22:32.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برای دومی جوابش طولانیه بعدا میگم
    دلایل من که قبلا گفتم بعدا می گم
    1- تفاوت نرخ بهره در ایران و کشورهای خارجی که هزینه های تولید را بالا می برد.به عنوان مثال نرخ بهره در خارج حدود 2 درصد ولی در ایران بانکی حدود 15 درصد و شخصی حدود 36 در صد و حتی بالاتر است که این در قیمت تمام شده محصول تاثیر می گذارد
    2- شما برای مقایسه قیمت خودرو در ایران و کشورهای خارجی از نرخ برابری ارز 1000 تومان به ازای هر دلار استفاده می کنید در صورتی که اگر واردات خودرو به ایران ازاد شود به دلیل حجم تقاضا دلار(همه یک ماشین می خواهند بخرند) به قیمت بالای 3000 تومان خواهد رسد آن موقع آیا قیمت خودرو باز هم گران است این در حالی که این افزایش می تواند به چند برابر شدن قیمت کل محصولات وارداتی مثل شکر روغن کره گندم و یا هر کالای اساسی وارداتی شود که ضرر آن را همه می بینند
    3- اگر شما واقعا الان بخواهی یک خودرو 30000 دلاری وارد کنی باید به همان میزان بتوانی کالا یا محصول تولیدی خود را صادر کنی(برای این که متوجه شی ارزش 30000 دلار چقده) برای این منظور باید حداقل10 تخته فرش دستبافت اعلا ببافی (برابر با 15 سال کار فردی) حالا آیا بافتن 10 تخته فرش اعلا راحت تر است یا خریدن همان خودرو که در حال حاضر 60 میلیون تومان است
    4- دلیل عمده قیمت بالای خودرو در ایران به هزینه گمرکی قطعات وارداتی خودرو برمی گردد
    حال شاید شما بگویید که بیش از 90 درصد قطعات در خودرو های ایرانی داخلی است بله 90 درصد تعداد قطعات ایرانی است نه ارزش آن .به عنوان مثال یک مهره چرخ یک قطعه است و یک صفحه کلاچ هم یک قطعه ولی ارزش این دو خیلی با هم تفاوت دارد و بیشتر قطعات وارداتی نیز دارای ارزش زیادی هستند
    5- عمر مفید یک خودرو در خارج از کشور 5 سال است در حالی که در ایران 30 سال
    حال شما اگر یک خودرو را در خارج 30000 دلار بخرید بعد از 5 سال 5000 دلار هم از شما نمی خرند یعنی سالی 5000 دلار ضرر در صورتی که در ایران خودرویی 30 میلیون قیمت دارد و شما بعد از 5 سال می توانید آن را با قیمت حدودا 20 میلیون بفروشید یعنی سالی 2 میلیون تومان
    6- تفاوت عمده قیمت خودروهایی که در ایران تولید می شوند با خودروهایی که به خارج از کشور صادر می شوند در الف- هزینه گمرکی قطعات وارداتی شرکت های خودرو ساز در هنگام صادرات به آنها برگشت داده می شود ب- جایزه صادراتی که دولت به صادر کنندگان می دهد ج- در کل دنیا خودرو های صادراتی از خودروهایی که برای داخل کشور تولید می شود ارزان تر است
    7- تیراژ تولید خودروهای روز دنیا حدود 500000و بالاتر است در حالی که اکثر خودروهای داخلی حدود 100000 تیراژ دارد و این باعث افزایش هزینه های تولید می شود
    دلایل دیگر مثل قانون کار و... بماند برای بعد
    البته این به معنی بدون ایراد بودن خودروسازان ما نیست ولی
    چون من همه چیز را خاکستری می بینم اگر شخصی بگوید سفید است دلایل سیاه می آورم و اگر شخصی بگوید سیاه است دلایل سفیدی سر این هم یک بار نزدیک بود با روسای یکی از شرکتهای خودروسازی داخلی ..... بماند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گرانی قیمت خودرو در ایران به جاست یا خیر؟
    گرانی قیمت ها به جاست یا خیر؟
    گرانی به جاست یا خیر؟
    گرانی ؟
    جواب تمام این سوالات بدون شک یچیزه که مشخصه و هیچ دلیلی هم نمیشه اورد برای اون، دوستان در مورد تولید خالص ملی و نرخ بانک ها و قیمت دلار که در کنترل دولت است بحث میکنن که بنظرم خنده داره چون تنها دلیل واردات غیر آزاد خودرو تو ایران پشتیبانی از تولید کننده های داخلی است نه چیز دیگه ای، آزادی واردات خودرو هیچ تاثیری نمیتونه در یک مملکت کاملا دولتی که حتی قیمت اینترنتم دولت تعیین میکنه داشته باشه فقط کسی که پژو میخره کمری میخره کسی که آزارا میخره مرسدس میخره این تنها فرقشه و البته شرکت های مثلا در سطح جهانی تولید کننده قطعات و خودرو داخلی هم نابود میشن و هزاران نفر بیکار میشن احتمالا.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گرانی قیمت خودرو در ایران به جاست یا خیر؟
    گرانی قیمت ها به جاست یا خیر؟
    گرانی به جاست یا خیر؟
    گرانی ؟
    جواب تمام این سوالات بدون شک یچیزه که مشخصه و هیچ دلیلی هم نمیشه اورد برای اون، دوستان در مورد تولید خالص ملی و نرخ بانک ها و قیمت دلار که در کنترل دولت است بحث میکنن که بنظرم خنده داره چون تنها دلیل واردات غیر آزاد خودرو تو ایران پشتیبانی از تولید کننده های داخلی است نه چیز دیگه ای، آزادی واردات خودرو هیچ تاثیری نمیتونه در یک مملکت کاملا دولتی که حتی قیمت اینترنتم دولت تعیین میکنه داشته باشه فقط کسی که پژو میخره کمری میخره کسی که آزارا میخره مرسدس میخره این تنها فرقشه و البته شرکت های مثلا در سطح جهانی تولید کننده قطعات و خودرو داخلی هم نابود میشن و هزاران نفر بیکار میشن احتمالا.
    عزیز جان "قیمت خودرو توی ایران گران است یا خیر" بهتر بود (این رو من نزدم)
    قیمت دلار الان که واردات خودرو محدودیت داره در اختیار دولت است وگرنه اگه آزاد بشه که .... (سال 73 بازار سیاه دلار )
    ببخشید میشه شما بگویید اون تفاوت قیمت دلاری که افراد بابت خرید مرسدس به جای کمری می دهند از کجا باید بیاد
    یا مردمی که تا حالا پژو با ارز بری 5000 دلاری می خرند کمری 20000 دلاری بخرند. این15000 دلار از کجا میخاد بیاد.
    قیمت نرخ بهره را هم اگه دولت 15 درصد یا کمترش کرده خودتون می دونید که آزادش چنده
    بهتره به جای جملاتی مثل همه می دونند مانند دیگر دوستان با منطق جواب دلایل را بدهید
    در مورد پشتیبانی دولت هم در همه جای دنیا دولت ها از صنایع داخلی حمایت می کنند اما به روش های گوناگون
    یک جا مثل آمریکا دولت از مردم مالیات می گیره و بعد به خودرو سازاش کمک مالی می کنه یک جا هم مثل اینجا...
    Last edited by aghaye h; 13-12-2008 at 23:56.

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نگاه کن رفاه مردم به این نیست که خودروی 15 میلیونی رو بدن 5 میلیون (اگه منظورتون قیمت خودرو است)
    رفاه مردم با ایجاد حمل و نقل عمومی ایجاد میشه وگرنه همین الان که خودرو 15 میلیونه همه می خرن و می رن ساعتها پشت ترافیک می مونن حالا اگه 5 میلیون بشه چی میشه ؟!!!
    مشکل ما توی خودرو کیفیته نه قیمت (اولین پست من را که در جواب آقا فرشاد دادم بخون)
    حالا این چه ربطی به قیمت ماشین داره
    من منظورم رو کلی گفتم..
    مسائل خوردو فقط یکی از موارد رفاه عمومی هست که باید همه با هم جمع بشه تا تاثیر خودش رو نشون بده.

نمیشه از یک طرف برای رفاه عمومی نان رو به مردم سو بسید دار بدن بعد از اون ور خودروی که 5 تومن هم نمی ارزه رو بدن 15 تومن..

علت اینجور مسائل هم بر میگرده به چند حزب و گروه بودن مملکت که هر کسی برای خودش کار میکنه و اصلا هیچ برنامه هماهنگی با هم ندارن.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من منظورم رو کلی گفتم..
    مسائل خوردو فقط یکی از موارد رفاه عمومی هست که باید همه با هم جمع بشه تا تاثیر خودش رو نشون بده.

نمیشه از یک طرف برای رفاه عمومی نان رو به مردم سو بسید دار بدن بعد از اون ور خودروی که 5 تومن هم نمی ارزه رو بدن 15 تومن..

علت اینجور مسائل هم بر میگرده به چند حزب و گروه بودن مملکت که هر کسی برای خودش کار میکنه و اصلا هیچ برنامه هماهنگی با هم ندارن.
    نگاه کن دو دلیل اصلی برای خرید خودرو وجود داره
    1- استفاده از خودرو جهت حمل و نقل
    اگرحمل ونقل عمومی افزایش پیدا کنه خیلی از ما نیازمون برای خرید خودرو رفع می شه
    پس چیزی به نام خرید خودرو باقی نمی مونه که گرون یا ارزونش مهم باشه
    2- استفاده از خودرو جهت تفریح(ماشین بازی)
    برای این منظور هم می شود از خودروهای کرایه همون طور که در تموم دنیا معموله استفاده کرد
    پس عامل اصلی تمرکز ما روی قیمت به عوامل دیگه بر می گرده
    کلا در دنیا خودرو یک وسیله برای مسافرت های تفریحی خانوادگیه
    نه مثل ایران
    برای زندگی کردن با آن (چقدر از عمرمون توی خودرو است)
    سرکار رفتن
    دانشگاه رفتن
    خرید روزانه
    یا ....

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من با یه تصویر میگم قسمتی از اضافه قیمت میره کجا:

اینا فقط کارهای عمرانی بود در طی دو سال. کمک های نظامی و ... بماند که ده ها برابر اینا هست.

لطفا یه تحقیق هم در زمینه های زیر بکنید

قدرت خرید مردم ایران نسبت به مردم سایر جهان
    تورم واقعی ایران و مقایسه اون با دیگر کشور ها
    رابطه درآمد سرانه با قدرت خرید
    کیفیت جنس های ایرانی
    مقایسه تعرفه واردات کالا در ایران نسبت به دیگر کشورها
    فساد اداری در کشور ایران
    و...

فقط نتایجش رو اینجا نگید

بعید میدونم در صورت انجام این کار باز هم بگید قیمت خودرو در ایران عادلانه هست. قیمت خودرو در ایران طبیعیه... یعنی مثل بقیه چیزا با در نظر گرفتن حقوق ها و درآمد سرانه و حتی با وجود کم کردن یارانه ها باز هم گرونه.

اگه این حرفا رو قبول ندارید من حاضرم با یکی از اساتید اقتصاد دانشگاه تهران دیداری داشته باشیم در این مورد. هر چند کوتاه باشه، ولی در عرض چند دقیقه ضربه فنی خواهیم شد. یا اصلا اگه مایلید به یکیشون بگیم بیان اینجا رو یه نگاهی بندازن. به یکیشون که خارج هم زندگی کرده باشه.و نظرشو هم بگه. البته اگه قبول کنه که در اینجا نظرشو بگه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من با یه تصویر میگم قسمتی از اضافه قیمت میره کجا:

اینا فقط کارهای عمرانی بود در طی دو سال. کمک های نظامی و ... بماند که ده ها برابر اینا هست.

لطفا یه تحقیق هم در زمینه های زیر بکنید

قدرت خرید مردم ایران نسبت به مردم سایر جهان
    تورم واقعی ایران و مقایسه اون با دیگر کشور ها
    رابطه درآمد سرانه با قدرت خرید
    کیفیت جنس های ایرانی
    مقایسه تعرفه واردات کالا در ایران نسبت به دیگر کشورها
    فساد اداری در کشور ایران
    و...

فقط نتایجش رو اینجا نگید

بعید میدونم در صورت انجام این کار باز هم بگید قیمت خودرو در ایران عادلانه هست. قیمت خودرو در ایران طبیعیه... یعنی مثل بقیه چیزا با در نظر گرفتن حقوق ها و درآمد سرانه و حتی با وجود کم کردن یارانه ها باز هم گرونه.

اگه این حرفا رو قبول ندارید من حاضرم با یکی از اساتید اقتصاد دانشگاه تهران دیداری داشته باشیم در این مورد. هر چند کوتاه باشه، ولی در عرض چند دقیقه ضربه فنی خواهیم شد. یا اصلا اگه مایلید به یکیشون بگیم بیان اینجا رو یه نگاهی بندازن. به یکیشون که خارج هم زندگی کرده باشه.و نظرشو هم بگه. البته اگه قبول کنه که در اینجا نظرشو بگه.
    عزیزم آقا فرشاد از شما توقع نداشتم
    آخه این کجاش نوشته که هزینه های این از فروش خودرو توی ایران تامین میشه
    تازه اگه یکی همچنین جدولی بدون هیچ منبع یا ... به شما بده شما قبول می کنی
    من قضیه رو به دلایل اقتصادی میگم شما می میری .....
    هرچند این ها هیچ ریطی به قیمت خودرو نداره ولی
    قدرت خرید مردم توی ایران را نمی دونم باید با چه کشورهایی مقایسه کنم افغانستان یا امریکا
    حداقل این را می تونم بهتون بگم که قدرت خرید توی ایران نسبت به درآمد سرانه بالاه چون کشور مصرف زده ای هست در حالی که در دیگر کشورها معمولا بیشتر در امدشون رو صرف سرمایه گذاری برای نسل های آینده می کنند درحالی که ما... این می تونی از همون استاد دانشگاه بپرسی
    تورم هم توی ایران دلایل زیادی داره یکیش افزایش ناگهانی جمعیت در دهه های اخیر است و...
    قدرت خرید رو یک بار گفتم
    کیفیت جنس های ایرانی رابطش با قیمت خودرو چیه !!!!!
    ولی ما توی همین ایران بعضی کارخونه هامون که عنصر وجدان توی مدیرانشون وجود داره محصولاتی می سازند که از نمونه خارجی بهتر نباشه بدتر نیست
    تعرفه واردات رو قبلا گفتم ولی تعرفه فعلا فقط برای خودرو زیاده بقیه چیزها که یا با تعرفه پایین یا جنسای قاچاق بدون تعرفه توی بازار فراوان است
    فساد اداری هم اگه وجود داره بیش از اینکه به حکمرانی خوب برگرده به شهروندی بد برمیگرده
    یعنی مردم بیشتر توش مقصرند هر چند دولت هم بی تقصیر نیست
    در رابطه با استاد دانشگاه
    در ایران تقابلی وجود داره بین صنعت و دانشگاه یعنی اساتید تا وقتی که در دانشگاه هستند هی از صنعت ایراد می گیرند ولی کافیه شما همین افراد رو بزاری توی یک منصب توی کارخانجات اون وقت .....
    در کل من منظورم قیمتی بود که توسط کارخانجات تعیین می شه حالا شما کجا رفتی
    در آخر هم شما جنوب لبنان را یک استان ایران در نظر بگیر مثل استان هرات توی افغانستان حتما نباید بریم اونجا رو بگیریم
    ودر پایان
    اسرار پس پرده نه تو دانی و نه من
    گر پرده در افتد نه تو مانی و نه من
    (نامه فلاحیان به مهاجرانی حدود 78)
    Last edited by aghaye h; 14-12-2008 at 03:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •