تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: بین پراید و 206

اگه نباشه جاش خالی می مونه حامدرضائی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راستش نمی دونم اینجا آزادی بیان تا چه حده اما یکی از دوستام همیشه نسبت به بزرگی و نامناسبی
    صندوق عقب sd شاکی بود
    آره
    پراید هم کم مصرفه هم زیباتر از 206 دیگه.مگه نه؟ البته از نوع اس دی
    ولی اگه کسی از 206 بیاد سوار پراید بشه و اونو برونه حتما از صدای جیر جیر و تاک توک کلافه میشه

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

من که میگم 206.
    ولی لوازم 206 گرونه تقریباً.
    به خرج بیفته دیگه پاچه ها بالاست.
    ________-
    خیلی مبتدی هستـــــــیم.

3. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid_1980's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستش نمی دونم اینجا آزادی بیان تا چه حده اما یکی از دوستام همیشه نسبت به بزرگی و نامناسبی
    صندوق عقب sd شاکی بود

last edited by farshadd; ديروز at 03:59 pm. دليل: چه ربطی به جنیفر لوپز داره- هر چیزی میشنویم که نباید بگیم.
    خب مثل اینکه مدیر بخش این تشبیه من رو سانسور کردن
    تازه این دوست من یه تعبیر رک تری کرده بود و من به اصطلاح مودبانه ترش کرده بودم

اما گذشته از این حرفها کلا اون صندوق عقب بزرگ و بدریخت اصلا به هیکل 206 نمی خوره.

5. این کاربر از hamid_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا جالبش اینه به 206 گیر میدادن که چرا صندوقش خانوادگی نیست. ایران خودرو زحمت کشیدند به این پیشنهاد دوستان جامه عمل پوشاندن نتیجه شد 206 صندوقدار !!! حالا روی همین ماشین گاز سوزهم نصب میکنند که باز میشه همون 206 بی صندوقه !!!! یعنی از این مهندسای طراحی ایران خودرو مشنگ تر هیچ جای دنیا ندیدم. تو طراحی که صفر صفر هستن. همین سمند ایینقدر مردم برداشتن چراغای عقبو خودشون رنگ کردند و چسب زدنو .... که به فکر افتادن عقب ماشینو عوض کنند. " اینک سمند با طراحی جدید عقب خودرو " خدایی من فقط دلم برای کارگرای بنده خدای ایران خودرو و سایپا می سوزه و گرنه کاش اصلا مثل کشورهای عربی صنعت خودرو سازی نداشتیم. حداقل ماشین خارجی با قیمت مناسب میومد هم امنیت بهتر بود هم آلودگی هوا هم زیبایی شهر و هم مصرف سوخت بهتر. در حالی که ما داریم با سی ان جی که فن آوریه کاملا من درآوردیه ایرانه مصرف بنزینو کنترل میکنیم تو بقیه دنیا دارن خودروهای هیبریدی تولید میکنند. متاسفانه . البته مشکل ریشه ای تر از این حرفهاست. بطور کلی تا تقاضا باشه عرضه هم هست. مردم ما هم که هیچ جا هیچ وقت متحد نیستن. وگرنه مجبور نبودیم این ماشینای بی کیفیت داخلیو سوار شیم. تازه خارجیاشم آش دهن سوزی نیستن. ببخشید از بحث پرت شدم. من دلم خیلی پره.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •