منم 1000 تومن پوله پست میدم که سندش را بدستم برسونن
منم 1000 تومن پوله پست میدم که سندش را بدستم برسونن
اميدوارم ياهو بهيچ قيمتي حاضر بفروش نشه همين الان ياهو خيلي سرتر از گوگله ديگه مايكروسافت هم بزارين روي ياهو ميشه سه تا گوگل.من كه يكي از طرفدارهاي پر و پاقرص ياهو هستم و ميدونم كه اگر مايكروسافت موفق به خريد بشه گند ميزنه به همه چيز و ياهو موفقيت سابق رو نخواهد داشت
كي مي گه ياهو از گوگل بهتره؟
=-=-=-=-=-=
هنوز تاييد يا تكذيب نشد؟
آقا من یه جورایی از بیلی خوشم اومده که حال رقیباشو میگیره البته کارش درست
یاهو هم شورشو در آورده
البته گوگل عزیز هم که دیگه آخرشه
هومن جان سلامنوشته شده توسط hoomant
به نظر من گوگل از نظر سرچ بهتر از ياهو هست اما از خيلي از جهات از جمله مسنجر خيلي مونده تا به ياهو برسه.
من هم با حرف مهدي موافقم
گوگل توي سرچ خيلي سر تر از ياهو هست
به نظر من كه نمي شه دقيقا گفت كه كي بهتره
خوب كار اصلي گوگل سرچ هست . هدف مسنجر اون هم فقط كم حجم بودن هست نه امكانات وگرنه بهتر از ياهو مي شد
Last edited by hoomant; 16-01-2006 at 18:11.
به نظر من كه ياهو تو سرويس جديد E-mail كه به صورت ازمايشي در اختيار عدهاي از كاربرانش گذاشته يه انقلاب به پا كرده .
من هم از گوگل فقط بعنوان یه موتور جستجو استفاده میکنم
نه بعنوان یه ایکیل ثابت یا یه مسنجر
ولی در استفاده ای که من ازش دارم خیلی خوب جواب میده
سهشنبه 27 دي 1384 خبرگزاري فارس
عليرغم اين كه شركت مايكروسافت شايعات مربوط به تمايل اين شركت به خريد شركت ياهو را رد كرده است، مذاكرت بين دو شركت، لااقل در سطح تحقيقاتي هنوز ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اينترنتي اينفوويك، هري شام، از مديران آسيايي شركت مايكروسافت در پكن، به خبرنگاران گفت كه اخيراً با رييس دفتر تحقيقات شركت ياهو در مورد افزايش قابليتهاي جستجو و رقابت با گوگل وارد مذاكره شده است.
در ابتداي سال جاري شايعاتي مبني بر تلاش مايكروسافت براي خريد شركت ياهو بر سر زبانها افتاد.
روزنامه لس آنجلس تايمز به نقل از منابع ناشناس گزارش كرد كه مايكروسافت حاضر است 80 ميليارد دلار براي خريد ياهو بپردازد ولي اين مبلغ از سوي ياهو رد شده است.
يك هفته بعد مدير ارشد اجرايي مايكروسافت، استيو بالمر، خبر تلاش مايكروسافت براي خريد ياهو را كلاً تكذيب كرد ولي احتمال مذاكره دو شركت براي همكاري نزديكتر را رد نكرد.
طي ماه اكتبر سال قبل، پايگاه ام اس ان و ياهو اعلام كردند در نظر دارند با طرح مشتركي، امكانات پيام رسان فوري خود را ارتقا دهند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)