تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: خواهش از اساتید :راهنمایی فوری

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی خیلی ازت ممنونم دوست عزیز . ولی این دو مدل 4850 که گفتی چه فرقی با هم دارند . من امروز تو اکثر مغازه ها که سر زدم همشون 4850 با فن مرجع ( برند قرمز عکس ) رو داشتند و اون 4850 toxic ( آبی ) رو هیچ جایی نداشت .
    نه اون آبيه Toxic نيست Toxic يه مدل اوركلاك شده است با يك فن داراي لوله گرمائي و قيمتش گرونتر از اين حرفها است.
    اين مدلي كه من توصيه كردم از فن معمولي استفاده ميكنه منتها يه مقدار بزرگتر(ارتفاعش رو ببين) و چون 2 تا اسلات رو استفاده ميكنه بهش ميگند مدل فن دوال اسلات
    فرقش اينه كه اين حداكثر دماش به 60 درجه ميرسه مدل فن مرجع به 90 درجه. البته حد تحمل كارت بالا است و 90 هم جاي نگراني نيست هر چند كه بچه ها معمولا دور فن مرجع رو زياد ميكنند تا دماش بياد پائين.

اين مدل تو سايت رايان صبا هست البته فعلا موجود نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين رايان صبا معمولا گرونتر از بازار ميده و وقتي زده 245 يحتمل 10 -15 تومن ارزونتر بتوني پيدا كني.
    نماينديگي سافاير تو ايران فونيران هست سراغ نمايندگيش رو بگير شايد پيدا كردي ( شماره هاش رو با سرچ تو اينترنت ميتوني پيدا كني)

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیلی خیلی ازت ممنونم دوست عزیز . ولی این دو مدل 4850 که گفتی چه فرقی با هم دارند . من امروز تو اکثر مغازه ها که سر زدم همشون 4850 با فن مرجع ( برند قرمز عکس ) رو داشتند و اون 4850 toxic ( آبی ) رو هیچ جایی نداشت .
    من فکر میکنم در بازار ایران فقط بشه his 4850 iceq4 رو گیر اورد که البته سیستم کولینگش فوقالعاده است ...
    و دمایی بین 47 تا 52 رو کنترل میکنه ( البته 4 یا 5 درجه دمای داخلی کیس هم تاثیر گذاره)
    اگه یه پاور خوب هم میخوای حتما green 480 بگیر که خودش خروجی برق 6پین مورد نیاز کارت رو هم داره که قیمتش حدود 43 یا 45 تومنه.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته Coonect3d هم قرار بود برسه احتمالا حالا بايد رسيده باشه

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان خیلی خیلی ممنون از راهنمائیهاتون و واقعا دمتون گرم که تجارب خودتون رو خیلی صادقانه در اختیار ماها که زیاد فرصت تحقیق و پرس و جو و خلاصه دنبال قطعه گشتن تو بازار و اینترنت نداریم قرا ر می دید .... واقعا خسته نبا شید .امروز هم مثل دیروز تو اکثر مغازه های پایتخت و ونک و ولیعصر و هرکجا که فکر می کردم سر زدم که متاسفانه پیدا نکردم ( البته یه جابرند ایسوس رو قیمت خون باباش میداد :295 تومن ). خلاصه دیگه بریدم و می خوام همون فکری رو که پارسال قصد انجامش رو داشتم رو انجام بدم .با یه حساب سرانگشتی یه کارت و یه پاور و صد البته یه کیس و یه جفت رم درست و حسابی حول و حوش چهارصد و خورده ای واسم خرج برمی داره اونم تازه سال دیگه یه بازی می یادکه باز دوباره سیستم کم می یاره و من باید مثل امسال از شما دوستان عزیز کمک بخوام و وقت شما رو بگیرم . برای همین تصمیم گرفتم خیال خودمو حداقل برای سه چهار سال آینده راحت کنم و برم یه ایکس باکس بگیرم و دیگه نگران کیفیت و تیک زدن واجرا نشدن ونصب نشدن و بازی رو low و اینجور گرفتاری های فکری اعصاب خورد کن نباشم .باز هم در آخر صمیمانه از همه بچه های باحال و با معرفت ممنونم و واقعا دمتون گرم ..

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته Coonect3d هم قرار بود برسه احتمالا حالا بايد رسيده باشه
    این connect3d چطور برندیه؟
    آیا به پای asus و giga ..msi اینا میرسه؟
    آخه من تو سایتش نگاه میکنم اصلا 4870x2 که نداره!!
    ati 4870 512 معمولیش هم که اصلا شبیه مدل های مرجع نیست (یعنی اصلا مدل مرجع رو نداره)
    در کل چطوریه؟؟

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

اگه دقت کرده باشی نسخه OC کارت 4870 دو تا فن داره و تو اون چارت زده که دما در حالت فول لود میشه 62 درجه و در حالت idle دما میشه 49 درجه پس به نظر می یاد که سیستم فنش خوب هستش.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •