تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: تا سقف 3 میلیون lcd چی بخرم؟کمک کنید لطفا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز قبل از اینکه با دادن قیمت های سایتهای ایرانی دیگران را دچار توهم کنید بهتر است به سایتهای دیگر سری بزنید تا قیمت های نجومی که در یک سایت ایرانی دیده اید به دیگران منتقل نکنید.
    قیمتی که شما داده اید متعلق به تلویزیون 70 اینچ است که مال از ما بهترونه چند نفر رو پیدا میکنید که همین الان تلویزیون 70 اینچ خریده باشن یا بخوان بخرن.
    قیمتهایی که در زیر مشاهده میکنید متعلق به سایت سامسونگ در آمریکاست که مطمئنا این قیمتها را با 500 هزار تا 1 میلیون بالاتر در ایران خواهیم داشت.
    تلویزیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت$4,999.99 میشه گفت 5000 دلار که 55 اینج است
    و تلویزیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت $3,399.99 تقریباً 4000 دلار که 46 اینج است
    ضمناً تلویزیون های ال سی دی سری 9 سامسونگ که دو مدل آنها در بالا آمده و بعد از حرف A در مدل آنها عدد 9 را مشاهده میکنید همگی مجهز به تکنولوژی led هستند و دارای کنتراست دینامیک یک به یک میلیون میباشند البته بجز مدل 70 اینچ که کنتراست دینامیک آن 1 به پانصد هزار میباشد.

امیدوارم مفید واقع شود.

در جهت دفاع از خودم و نوشته ام و با توجه به اينكه من بيشترين ارجاع را در نوشته هام به سايتهاي خارجي دارم و جلوگيري از ايجاد توهمي كه شما گفته ايد:
    1-سايتي كه قيمت نجومي 70 اينچ LEDرا من از آن اعلام كردم يك سايت متفرقه نيست بلكه فروشگاه رسمي اينترنتي كليه محصولاتي است كه سام سرويس ارائه ميدهد،مگر شما از آمريكا خريد خواهيد كرد؟ LED ها براي سايز بالاي 46 توليد ميشوند و تفاوت قيمت يك 70 اينچ با 55 اينچي كه شما قيمت داده ايد در داخل كشور نبايد 40 ميليون تومان باشد!!!
    2-من 2 ماه قبل با حافظ پخش واحد پخش محصولات سامسونگ در ايران تماس گرفتم. اعلام كردند كه چون قيمت سري 7 خيلي زياد براي فروش داخلي در مياد به اين زودي ها قصد وارد كردن اين مدل را نداريم. (خودتان براي سري 8 و 9 قضاوت كنيد و در همان سايتي كه شما لينك داده ايد قيمت 52 اينچ سري 7 حدود 2800 دلار است در حالي كه در ايران ضعيفترين فول اچ دي 52 سامسونگ بالاي 4 ميليون قيمت دارد)
    3-حتما ميدانيد كه گمرگ دريافتي از اقلام وارداتي درصدي از قيمت اصلي جنس است (براي مثال دعواي 60% تلفن همراه) پس هيچكدام از LEDها با يك ميلون بالاتر دست شما و من نميرسد. 52a650 در اينجا 5 ميليون پس از كسر اشانتيون است در حالي كه در همان سايت آمريكايي سامسونگ قيمت 2600 دلار دارد يعني قيمت دو برابر در داخل كشور.
    4-با همه تفاسير بالا و در خوشبينانه ترين حالت سري 9 با قيمت بالاي 9 ميليون به دست از ما بهتران ميرسد. آيا شما 9 ميليون براي يك تلويزيون هزينه ميكنيد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض lcd یا led

دوست عزیز با احترام کامل به اطلاعات شما باید به استحضار شما برسونم که هم اکنون سری 8 سامسونگ در فروشگاهها موجوده من خودم این سری رو دو هفته پیش در فروشگاه دیدم و قیمتش هم حدود یک میلیون بالاتر از قیمت سری 6 است.
    در مورد سری 7 من از فروشنده سوال کردم و به من گفت که ما فقط یک تلویزیون به عنوان نمونه از این سری داریم و با توجه به ورود سری 8 دیگه سری 7 رو نمیاریم یعنی اینکه بازار ایران از سری 7 یه پرش کرده و به سری 8 رسیده مشخصات سری 8 رو هم که دوستان میتونن هم تو سایت سامسونگ ایران و هم سامسونگ آمریکا ببینن.
    در مورد قیمت تلویزیون سری 9 هیچ بحثی نمیتونم با شما در مورد قیمت او ن در ایران داشته باشم چون هنوز به ایران وارد نشده ولی با توجه به قیمت های جهانی مقایسه قیمت این تلویزیونها در ایران و خارج از کشور میشه به یه نتایجی رسید.
    برای بی پاسخ نماندن سوال شما باید بگویم که قیمتی که شما بر اساس آن سوال رو مطرح کردید یه قیمتی فرضی است که نمیتوان بر اساس آن نظر داد.
    به هر حال حتی این قیمت فرضی حدود 34 میلیون تومان اختلاف بین مدل 55 و 70 اینچ رو نشون میده که به قول خودتون عقلانی نیست.
    به هر حال من به تمام عزیزانی که میخوان led بخرن و عجله ندارن پیشنهاد میکنم کمی صبر کنن تا سری 9 هم وارد بشه تا ببینن حاضرن چقدر برای تکنولوژی جدید که با lcd قابل مقایسه نیست و بسیاری از معایت lcd در آن رفع شده هزینه کنن.
    موفق و پیروز باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14

یه سوال که هنوز خودم هم دارم به اون فکر میکنم!!!!!
    شما میدونید که سامسونگ ایران حتی سری 7 رو اینقدر دیر وارد ایران کرد که سری 8 هم تولید شد و حالا اقدام به ورود سری 8 به ایران نموده.
    حالا به نظر شما چه دلیلی دار سری 9 که تازه همین الان در حال فروش در بازار آمریکاست را در سایت خودش معرفی کنه؟اون هم نه یک مدل متداول مثل 46 اینچ یا 55 اینچ بلکه یه مدل غیر معمول مثل 70 اینچ که قیمتش هم غیر معمول است ؟
    باید به اطلاع دوستان عزیز برسونم که مدل 70 اینج حتی در سایت سامسونگ آمریکا هم موجود نمیباشد تا بتوان قیمت آن را با قیمت سامسونگ ایران مقایسه کرد!!!!!!!!!!!
    به نظرتان کمی عجیب نیست؟
    این سیاست کاری چیزی نمیتونه باشه جز همون دامی که دوستمون توش افتاده!!
    یعنی القا کردن این مطلب به خریدار ایرانی که مدل led آنقدر گران خواهد بود که توانایی خرید آن برای هر کسی نیست پس بهتره همین مدل های از دور خارج lcd که داریم براتون تولید میکنیم رو بخرین و منتظر مدل led نباشین.
    اگر جز این بود چه دلیلی داشت که سامسونگ مدلهای 46 و 55 اینج که مشتری بیشتری دارد را رها کند و مدل 70 اینچ را معرفی کند.
    لازم به ذکر است با تمامی تلاشی که اینجانب نمودم نتوانستم قیمت این مدل را در یک سایت معتبر خارجی پیدا کنم.

4. این کاربر از poya345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز با احترام کامل به اطلاعات شما باید به استحضار شما برسونم که هم اکنون سری 8 سامسونگ در فروشگاهها موجوده من خودم این سری رو دو هفته پیش در فروشگاه دیدم و قیمتش هم حدود یک میلیون بالاتر از قیمت سری 6 است.
    در مورد سری 7 من از فروشنده سوال کردم و به من گفت که ما فقط یک تلویزیون به عنوان نمونه از این سری داریم و با توجه به ورود سری 8 دیگه سری 7 رو نمیاریم یعنی اینکه بازار ایران از سری 7 یه پرش کرده و به سری 8 رسیده مشخصات سری 8 رو هم که دوستان میتونن هم تو سایت سامسونگ ایران و هم سامسونگ آمریکا ببینن.
    در مورد قیمت تلویزیون سری 9 هیچ بحثی نمیتونم با شما در مورد قیمت او ن در ایران داشته باشم چون هنوز به ایران وارد نشده ولی با توجه به قیمت های جهانی مقایسه قیمت این تلویزیونها در ایران و خارج از کشور میشه به یه نتایجی رسید.
    برای بی پاسخ نماندن سوال شما باید بگویم که قیمتی که شما بر اساس آن سوال رو مطرح کردید یه قیمتی فرضی است که نمیتوان بر اساس آن نظر داد.
    به هر حال حتی این قیمت فرضی حدود 34 میلیون تومان اختلاف بین مدل 55 و 70 اینچ رو نشون میده که به قول خودتون عقلانی نیست.
    به هر حال من به تمام عزیزانی که میخوان led بخرن و عجله ندارن پیشنهاد میکنم کمی صبر کنن تا سری 9 هم وارد بشه تا ببینن حاضرن چقدر برای تکنولوژی جدید که با lcd قابل مقایسه نیست و بسیاری از معایت lcd در آن رفع شده هزینه کنن.
    موفق و پیروز باشید
    اگه شما سری 8 را در بازار دیدید من دیگه نظری ندارم و اون جمله از حافظ پخش را باید اشتباه بدانم. یا شاید سری 8 در آن مغازه بصورت غیر رسمی و قاچاق وارد شده بود. ولی سری 8 را من جدیدا در سایتهای منطقه دیدم (فقط دبی)
    من هم مثل شما بر این عقیده ام که سری 9 و امثال مدلهای led از سایر برندها وارد بازار ایران خواهد شد ولی نه در کمتر از 6 ماه دیگر و اگر از دوستان کسی خرید اورژانسی نداشته باشد صبر بهترین راه است.
    شما هم موفق باشید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوال که هنوز خودم هم دارم به اون فکر میکنم!!!!!
    شما میدونید که سامسونگ ایران حتی سری 7 رو اینقدر دیر وارد ایران کرد که سری 8 هم تولید شد و حالا اقدام به ورود سری 8 به ایران نموده.
    حالا به نظر شما چه دلیلی دار سری 9 که تازه همین الان در حال فروش در بازار آمریکاست را در سایت خودش معرفی کنه؟اون هم نه یک مدل متداول مثل 46 اینچ یا 55 اینچ بلکه یه مدل غیر معمول مثل 70 اینچ که قیمتش هم غیر معمول است ؟
    باید به اطلاع دوستان عزیز برسونم که مدل 70 اینج حتی در سایت سامسونگ آمریکا هم موجود نمیباشد تا بتوان قیمت آن را با قیمت سامسونگ ایران مقایسه کرد!!!!!!!!!!!
    به نظرتان کمی عجیب نیست؟
    این سیاست کاری چیزی نمیتونه باشه جز همون دامی که دوستمون توش افتاده!!
    یعنی القا کردن این مطلب به خریدار ایرانی که مدل led آنقدر گران خواهد بود که توانایی خرید آن برای هر کسی نیست پس بهتره همین مدل های از دور خارج lcd که داریم براتون تولید میکنیم رو بخرین و منتظر مدل led نباشین.
    اگر جز این بود چه دلیلی داشت که سامسونگ مدلهای 46 و 55 اینج که مشتری بیشتری دارد را رها کند و مدل 70 اینچ را معرفی کند.
    لازم به ذکر است با تمامی تلاشی که اینجانب نمودم نتوانستم قیمت این مدل را در یک سایت معتبر خارجی پیدا کنم.
    خوب خدا امواتتو بیامرزه.
    من هم همین رو میگم این شرکتهایی که در ایران انحصاری یک برند را وارد میکنند تا سود کلانی از یک محصول به جیب نزنند آن را حایگزین نمیکنند. شما در همین ترکیه یک محصول سونی را جستجو کنید برای آن انواع قیمت میاد. در حالی که فروشنده های سونی و سامسونگ و ال جی قیمت ثابت شرکتی را همیشه به رخ مشتری میکشند.
    من یک لپ تاپ سونی از مالزی آوردم با قیمت کمتر از 1200 (البته از یک خرده فروشی خرید کرده بودم) آن را در ایران به زحمت 1400 فروختم. در حالی که ایران رهجو (نماینده رسمی سونی) ضعیفتر از آن مدل را 1800 فروش رسمی داشت. (حتما قیمت خرید ایران رهجو خیلی کمتر از من است)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه شما سری 8 را در بازار دیدید من دیگه نظری ندارم و اون جمله از حافظ پخش را باید اشتباه بدانم. یا شاید سری 8 در آن مغازه بصورت غیر رسمی و قاچاق وارد شده بود. ولی سری 8 را من جدیدا در سایتهای منطقه دیدم (فقط دبی)
    من هم مثل شما بر این عقیده ام که سری 9 و امثال مدلهای led از سایر برندها وارد بازار ایران خواهد شد ولی نه در کمتر از 6 ماه دیگر و اگر از دوستان کسی خرید اورژانسی نداشته باشد صبر بهترین راه است.
    شما هم موفق باشید.

خدمت دوست عزیزم و تمامی هم وطنانی که این مطلب رو میخونن باید عرض کنم که سری 8 هم اکنون در سایت سامسونگ ایران نیز به نمایش گداشته شده که برای دیدن این مدلها میتونین به آدرس زیر مراجعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن تمام این مباحث فقط به خاطر اطلاع رسانی به هم وطنان عزیز میباشد.
    چون همیشه افراد یا بنگاههای سود جو از کسانی که بی اطلاع و یادارای اطلاعات ناقص هستند سوء استفاده میکنند
    پس نه فقط از دوست عزیزی که این بحث را تا اینجا با من ادامه داده بلکه از همه هموطنان هم خواهشمندم که اطلاعاتی و تجاربی که به دیگران کمک میکند تا از اشتباه بپرهیزند از دیگران دریغ نکنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته باید اعتراف کنم سری 8 ارائه شده در سایت سامسونگ ایران کاملا با آنچیری که من در فروشگاه دیدم فرق میکنه
    بد نیست به دو نکته مهم اشاره کنم:
    اصولا تفاوت عمده ای بین سری 7 و سری 8 نیست بجز کمی تجهیزات از جمله فلش مموری و ... که اضافه شده و اینکه سری 8 خیلی باریکتر از سری 7 است.
    1-زمان پاسخگوئی در هر دو برابر 4 میباشد response time
    2- کنتراست هر دو 1: 50000 یک به پنجاه هزار میباشد
    3- رزولشن هر دو 1920*1080 است
    قابل توجه کسانی که میخواهند lcd بخرن این سه فاکتور از فاکتورهای مهمی است که باید به آنها دقت کنند
    با مراجعه به لینک زیر میتونید یه مقایسه ای بین مدلهای 46 اینچ سری 7 و 8 و 9 داشته باشید.

کد:
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدمت دوست عزیزم و تمامی هم وطنانی که این مطلب رو میخونن باید عرض کنم که سری 8 هم اکنون در سایت سامسونگ ایران نیز به نمایش گداشته شده که برای دیدن این مدلها میتونین به آدرس زیر مراجعه کنید.

کد:

در ضمن تمام این مباحث فقط به خاطر اطلاع رسانی به هم وطنان عزیز میباشد.
    چون همیشه افراد یا بنگاههای سود جو از کسانی که بی اطلاع و یادارای اطلاعات ناقص هستند سوء استفاده میکنند
    پس نه فقط از دوست عزیزی که این بحث را تا اینجا با من ادامه داده بلکه از همه هموطنان هم خواهشمندم که اطلاعاتی و تجاربی که به دیگران کمک میکند تا از اشتباه بپرهیزند از دیگران دریغ نکنند.
    من هم از شما سپاسگذارم پويا جان
    ولي در لينكي كه داديد نه تنها سري 8 بلكه هيچكدام از سري هاي 4و5و6 هم نبود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم از شما تشکر میکنم و برای هر دو مون بستنی سفارش میدم
    ولی در مورد مدلها نمیدونم قبول کنید که سایت سامسونگ ایران طوری محصولات رو ارائه داده که به راحتی شما را گیج میکنه!!!
    حالا چرا اینطوری پیدا کنید پرتقال فروش رو !!!
    یه مقایسه کوچک میتونه این رو به شما ثابت کنه :
    سری 8 در سایت آمریکا :
    قیمت $3,399.99 LN52A860 و قیمت $2,699.99 LN46A860
    رجوع شود به لینک :
    کد:

در این سایت همانطور که مشاهده میکنید محصولات به ترتیب سری قرار دارند و همچنین قیمت اینترنتی آنها هم ذکر شده و تمام مشخصات محصولات قابل بررسی است.

و مشاهده میکنید که محصولات سری 8 به صورت A8 حرف A و پس از آن عدد 8 قرار دارد که کاملا مشخص است.
    حال شما به سایت سامسونگ ایران نگاه کنید هیجگونه دسته بندی برای محصولات وجود ندارد و حتی مشخص نیست متعلق به چه سری هستند. اعلام قیمت هم پیشکشمون
    مثال : LA46M88B بعد از عدد 46 که نشان دهنده اندازه ال سی دی است شما حرف M و سپس عدد 8 را مشاهده میکنید من که متوجه نشدم مال کدوم سری هرکسی فهمید به من هم خبر بده
    این مدل مطمئناً از سری 8 نیست چون مشخصات سری 8 رو نداره و فقط داشتن این شماره 8 پس از حرف منو هم به اشتباه انداخت در صورتیکه کنتراست آن 1:15000 است و response time 8 ms است که کاملاً با سری 8 که کنتراست 1:50000 و زمان پاسخگوئی 4 دارد کاملا متفاوت است.
    حال وقتی سایت اصلی میخواد شما رو گیچ کنه یکی رو پیدا کنید به شما حرف راست بزنه!!!!!!!!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوست عزیز مدلهای 2007 و پائین تر سامسونگ اولشون با la شروع میشه که اصلا خونده نمیشه! مثل:
    La32r81
    la46f88

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •