من هم برای شما ارزوی موفقیت می کنم !!! افتخار میدید که مجله ما رو خریداری می کنید
امیدوارم از خریدتون پشیمون نشید
من هم برای شما ارزوی موفقیت می کنم !!! افتخار میدید که مجله ما رو خریداری می کنید
امیدوارم از خریدتون پشیمون نشید
تایید میشه.این بنیاد کوفتیه ملی بازیه ایران, دیگه همه بازی هارو ممنوع کرده پس در نتیجه مجله ها هم باید در همین چارچوب مطلب بنویسن.وقتی یک مجله از COD و Undercover و GTA مطلب نداشته باشه و مثل خیلی از مجله ها که میان بازی های مسخره رو نقد میکنن پس چه فایده.![]()
بازی خوب فقط COD و Undercover و GTA هست ؟
من خودم همیشه عاشق مجله های بازی بودم مخصوصا بازی نما
به نظر من 2500 تومان هم خیلی به صرفه هست
حتی اگه مطالب توش هم تکراری باشه بازم میخرم و میخونم
مجید جان من اصفهان هستم چطور میشه مجلتون رو تهیه کرد؟ البته چاپ جدیدیش رو
آدرس بدم میتونید برام ارسال کنید؟
در ضمن نقد ها خیلی با هم فرق میکنه من گاهی شده از یه بازی چند تا نقد خوندم ولی هر کدوم نظرای خودشون رو داشتند به نظر من باید دید منتقدای این مجله کارشون در چه حده
ممنون
Last edited by *hamedkhatar*; 02-12-2008 at 00:52.
در مورد مطالب که نمیشه چک کرد کدوم مجله چی نوشته تا ما ننویسیم !!! هر مجله ای کار خودشو میکنه
اره. ادرس بده برات بفرستم !!!
من خریدم و 2500 تومنم رو هدر دادم.
خداییش دوزار نمی ارزه.ورداشتن یه سری ترجمه و کپی از اینور اونور جمع کردن ادعا هم دارن.
تا من باشم به حرف هر کسی اعتماد نکنم.
جالبه که نظر سنجی هم فقط تا متوسط هستش.
چه کم از خود راضی.
بابا ضعیف و بسیار ضعیف و ...
درود:
من 2 تا از معروف ترین مجله ها رو همیشه می خرم این مجله رو هم گرفتم و مطاله کردم برای یک مجله تازه به نظرم خوب بود(به همه ی اعضای این مجله خسته نباشید می گم)
به طور مثال گفتم.این بازی ها بیشترین طرفدار رو داره.
جای کل کل نیست اینجا
بهتره تو انجمن بازی یه قسمت باشه واسه معرفی مجلات بازی (اگه خلاف مقررات سایت نیست!!)
یا اینجا:
........آموزشهای الکترونیکی>مجلات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)