تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 83

نام تاپيک: عزيزي ديگر حماسه ساز ملبورن نيست

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بعدي تر هم اينکه هر طور فکر کنيم به طرز خيلي مسخره اي باز هم پاي دين اومد وسط : کي به خاطر صلوات کسي رو زده

صلوات نه توهينه نه تمسخره نه ...

متاسفانه ما ايرانيها نه از کلمات درست استفاده ميکنيم نه از اعتقاداتمون

تا برق مياد ميگيم صلوات بفرست و ...

در کل هميشه از دين سوء استفاده ميکنيم به طوري که به نفع خودمون بشه ولي جايي که به ضررمون باشه انکارش ميکنيم

اينا نظر شخصيه که ميتونه اشتباه باشه
    Last edited by MoJtaBa.R; 02-12-2008 at 02:51.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

يه روزي به امضاي يکسي گير دادم ک يعني چي ايني که نوشتي ...

حالا امضايي که خودم گذاشتم مصداق همين برنامه ي امشب 90 هست

چارلي چاپلين: در دنيا جاي كافي براي همه هست پس بجاي اينكه جاي كسي را بگيري سعي كن جاي خودت را پيدا كني

کاري که خيليا حتي بهش فکرنميکنيم چون فقط نوک دماقمون رو ميبينيم و از ديگران غافليم

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بالاخره اين وسط يكي داره دروغ ميگه. اونم به احتمال زياد خبرنگاره هست.

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بابا این یارو خبرنگار نیست. هی می گن خبرنگاره. اصلا خبرنگار اونجا چکار می کنه؟ یک سئوال. اگه پلیسی توی ساعت غیر اداری،کاری کنه یا جایی بره که پلیس حق ورود نداره. کاری کنه کتکش بزنند، باید بگن یک پلیس کتک خورده؟ اون از تهمتی که شیرازی ها به قطبی زدند و کشوندنش کمیته انظباطی و این هم از پاپوشی که واسه خداد دوخته اند. اصلا جریان چیه؟
    وقتی هل می شن و سریع می گن خداداد بایستی از صحنه فوتبال حذف بشه، وقتی منتظر رای کمیته انظباطی نمی شن و رای میدن. یعنی اینکه پاپوش واسه خداداد دوخته اند دیگه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من هم یه چیزی گفته باشم:
    دقت کردید این چند وقته خبرنگاران یه پای ثابت درگیریها بودند؟
    من نمی دونم این قشر از افراد جامعه فکر می کنند کی هستند؟به چی خودشون می نازند که فکر می کنند در هر شرایطی هر سوالی رو که پرسیدند باید یه جواب مودبانه بگیرند؟
    حجازی پارسال در اوج فشاری که روش بود جواب خوبی به اون خبرنگاران داد و اما دیدید چه بلایی سر حجازی آوردند؟
    الآن روزنامه های ما شده 90 درصد چاخان که نوشته و گزارش همین خبرنگاران از خود راضی هست.
    آخه به خبرنگار چه ربطی داره که فلانی چرا بازی کرد یا نکرد؟چه ربطی داره که سیستم تیم چرا 4-4-2 هست؟
    این بابا هم معلوم نیست واقعاً خبرنگاره یا نه اما هرکی هست حتماً یه کاری کرده یه کتکش زدند.

راستی خدا اون دنیا به داد فردوسی پور برسه که این همه داره این و اون رو به جون هم میندازه و خودش تا بناگوش نیشش بازه
    Last edited by keshish; 02-12-2008 at 09:43.

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خبرنگارا آدمای خودخواهی هستند که با جاسوسی خبری رو به دست می آورند و سپس صاحب خبر رو بیچاره می کنند. خبر رو می فروشند و با این کار پول به دست می آورند. تازه این خوبه. وقتی یک مصاحبه خیالی با کسی می کنن که ازش خوششون نمی آید. نمی خوام بگم که خبرنگار ها همشون آدمای بدی هستند ولی کلا آدمای نامیزونی هستند. خدا آخر و عاقبتشون رو به خیر کنه. باز هم می گم. این یک مورد به نظر خبرنگار نمی آد.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اي كاش ميشد يه نظرسنجي راه انداخت كه هر كس با توجه به برداشت خودش از صحبتهاي اين دو نفر تو نود

به يكيشون راي بده.من خودم شخصا بي بيگناهي خداداد راي ميدم.

اصلي ترين دليلم هم اينه كه خداداد از همون دقيقه اول حرفش يكي بود و تو حرفاش هيچ تناقضي نبود
    ولي اون يارو هر دقيقه يه حرف ميزد

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گفتن حالش خوب شده رفته خونشون ولي تو نود كه مصاحبه ميكرد ميگفت تو بيمارستان هست. كاملا معلوم بود كه خالي ميبنده.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از حضور در كميته انضباطي
    عزيزي: كيومرث هاشمي نبايد عليه من صحبت مي كرد

خبرگزاري فارس: قائم مقام باشگاه پيام مشهد گفت: از كيومرث هاشمي گلايه دارم چرا كه نبايد به عنوان نفر دوم ورزش در رسانه ملي عليه من صحبت مي‌كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، خداداد عزيزي پس از حضور 45 دقيقه‌اي در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: از كيومرث هاشمي گلايه دارم. او نبايد به عنوان نفر دوم ورزش در رسانه ملي عليه من صحبت مي‌كرد و مي‌گفت كه با خداداد چگونه برخورد مي‌كنيم.
    وي درحالي كه به شدت گريه مي‌كرد، افزود: هاشمي بايد ابتدا به من فرصت دفاع كردن مي‌داد و بعد آنگونه عليه من صحبت مي‌كرد. حماسه‌ساز ملبورن هستم و نبايد اينگونه با من برخورد مي‌شد.
    سرمربي مستعفي تيم پيام مشهد در خصوص درگيري خبرنگار شيرازي اظهار داشت: اول از همه بايد بگويم آن خبرنگار كاوري نپوشيده بود و شكلش به هيچ عنوان به خبرنگارها نمي‌خورد. البته اطرافيان من با او درگير شدند و ديگران او را كتك زدند. امروز دفاعياتم را به كميته انضباطي ارائه كردم و منتظر راي خواهم بود.
    عزيزي ساعت 17 امروز وارد جلسه كميته انضباطي شد؛ آن هم در شرايطي كه قرار بود اين جلسه ساعت 18 برگزار شود. عزيزي به درخواست خودش ساعت 16 به فدراسيون رفت و پس از يك ساعت معطلي اين نشست برگزار شد.
    علي صلاحي مدير عامل باشگاه پيام در اين نشست حضور داشت كه او نيز در اين جلسه مانند خداداد گريه كرد و گفت:‌ براي اين مملكت جنگيده‌ام چرا اين مربي را اينقدر اذيت مي‌كنيد.
    عزيزي تاكيد داشت كه خبرنگاران حتما بايد در جلسه حضور داشته باشند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

اصالً یه چیز دیگه.کسی که تو مراقبتهای ویژه بیمارستان هست و حالش خرابه چطور میتونه راه به راه به چهل تا روزنامه و خبرگزاری مصاحبه کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •