پس از حضور در كميته انضباطي
عزيزي: كيومرث هاشمي نبايد عليه من صحبت مي كرد
خبرگزاري فارس: قائم مقام باشگاه پيام مشهد گفت: از كيومرث هاشمي گلايه دارم چرا كه نبايد به عنوان نفر دوم ورزش در رسانه ملي عليه من صحبت ميكرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، خداداد عزيزي پس از حضور 45 دقيقهاي در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: از كيومرث هاشمي گلايه دارم. او نبايد به عنوان نفر دوم ورزش در رسانه ملي عليه من صحبت ميكرد و ميگفت كه با خداداد چگونه برخورد ميكنيم.
وي درحالي كه به شدت گريه ميكرد، افزود: هاشمي بايد ابتدا به من فرصت دفاع كردن ميداد و بعد آنگونه عليه من صحبت ميكرد. حماسهساز ملبورن هستم و نبايد اينگونه با من برخورد ميشد.
سرمربي مستعفي تيم پيام مشهد در خصوص درگيري خبرنگار شيرازي اظهار داشت: اول از همه بايد بگويم آن خبرنگار كاوري نپوشيده بود و شكلش به هيچ عنوان به خبرنگارها نميخورد. البته اطرافيان من با او درگير شدند و ديگران او را كتك زدند. امروز دفاعياتم را به كميته انضباطي ارائه كردم و منتظر راي خواهم بود.
عزيزي ساعت 17 امروز وارد جلسه كميته انضباطي شد؛ آن هم در شرايطي كه قرار بود اين جلسه ساعت 18 برگزار شود. عزيزي به درخواست خودش ساعت 16 به فدراسيون رفت و پس از يك ساعت معطلي اين نشست برگزار شد.
علي صلاحي مدير عامل باشگاه پيام در اين نشست حضور داشت كه او نيز در اين جلسه مانند خداداد گريه كرد و گفت: براي اين مملكت جنگيدهام چرا اين مربي را اينقدر اذيت ميكنيد.
عزيزي تاكيد داشت كه خبرنگاران حتما بايد در جلسه حضور داشته باشند.