تا اینجای کار توی سه ساعت خوبه . ولی نظر داددن رو باید بزاریم پس از پایان کار . چون به نظرم طراحی کاراکتر بعداز اتمام تکستچرینگ خودشو نشون میده .
تا اینجای کار توی سه ساعت خوبه . ولی نظر داددن رو باید بزاریم پس از پایان کار . چون به نظرم طراحی کاراکتر بعداز اتمام تکستچرینگ خودشو نشون میده .
خوب ممنون از دوستان..
فعلا یه ساعت وقت پیدا کردم رو چین و چروکهای بزرگ صورت کار کنم..اونم نصفه..هنوز لب و بینی و ابرو و پیشونی مونده..تازه گونه هم کامل نیست..بعدش میرم سراغ جزییاتش....
![]()
ايول خيلي جالب شده! اينو توي مكس اينطوري كردي؟ چرا انقدر حالا پيره؟! بالاي بينيش چرا اينقدر رفته تو؟ بين بيني و چشمشو ميگم. زير چشم هاش رو هم يكم بيشتر روش كار كن. چيز باحالي داره ميشه...!
(همين الان يه سر به اونور بزن جواب بده)
ممنون حمید جان...
نه تو زبراش.... آخه پیر جزییات صورتش زیاده و برای تمرین خیلی مناسبه...
بالای چشماشم درست میکنم..
تشکر![]()
این به نظر من بهترین نظر توی این 3 صفحه بود...تا اینجای کار توی سه ساعت خوبه . ولی نظر داددن رو باید بزاریم پس از پایان کار . چون به نظرم طراحی کاراکتر بعداز اتمام تکستچرینگ خودشو نشون میده .
منم میخواستم همینو بگم....
آفرین جالب شده شهاب ولی به نظرم برای چروک ها خیلی اغراق کردی
![]()
ایول شهاب جان
کارت خیلی خوبه
فقط یکم شکاف لباش ( دهانش ) خوب از هم جدا نشده
موفق باشی رفیق
سلام
شهاب اگر میخوای پیرش کنی باید قسمت های بالای چشم یعنی قسمت گودی پلک و همینطور روی پیشونی که خودت گفتی مهمترین جا برای پیر کردنه حسابی کار کن
لاغری لپ هم تا همینقدر خوبه اگر میتونی بهترش کنی که خیلی جالب میشه
موفق باشی
√♥√
Last edited by Tamirat.laptop; 05-12-2008 at 11:50.
خوب شده شهاب جان
فرم بینی رو خوب درآوردی ولی سوراخ بینی جای کار داره...
موفق باشی![]()
ممنون هادی...نه اغراق نکردم..چندتا عکس پیر مرد از اینترنت گرفتم اونا از این خیلی بیشتر چروک داشتن...تازه من کم گذاشتم...
ممنون...اونو تو مکس درست میکنم...
ممنون...درسته ..چشم خیلی مهمه...ولی احتمالا اونو با بامپ درش بیارم..
ممنون..چشم اونم درست میکنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)