زياد عالی نشده...
رندر مسلمو ميديدی عين اون ميساختی...
ديدی Ford Mustang شو چه باحال رندر كرده بود؟؟؟
زياد عالی نشده...
رندر مسلمو ميديدی عين اون ميساختی...
ديدی Ford Mustang شو چه باحال رندر كرده بود؟؟؟
سلام.
آره رندر مسلم خوب شده بود و اگه یه رندر دیگه میگرفت بهترم میشد ولی اولا نیازی نیست که بخوام به رندر مسلم نگاه کنم چونکه خودم نخواستم اونطوری رندر بگیرم اگرم بخوام اونطوری بگیرم یدونه دیلایت میزارم میشه همون. من حوصله استودیو رندر ساختن نداشتم. ثانیا خودم خواستم تو سالن رندر کنم چونکه از قدیم گفتن مدینه فاضله رندر اتومبیله( نقل قول از احسان) در کل شما استاد ما هستی و ما هنوز باید رندر های عالی رو از شما یاد بگیریم نباید انتظار زیاد داشت
حالا شما بجای این حرفا بگو مشکلاتش کجاست و چیکارش کنم که بهتر بشه.
ممنون.![]()
اقا عالی شده در حد تیم ملی نه در حد ...... شده به نظر من تو سایتای خرجیم بزارش cg این حرفا کفشون ببره
ممنون داش محسن .والا تو سی جی تالک گذاشتم البته تاپیک ویپ استقلاب نسبتا خوبی هم شده حالا ببینم چی میشه برم کارای اونا رو تو گالری نگاه کنم اگه دیدم در حد کارای اونجاست بزارمش یه وقت نزارم به درد نخوره آبروی ایران کم و زیاد بشه.
ممنون از نظرت
موفق باشی.
سلام
میبینم که آره، نه خوب شدهولی با استدیو بگیر پسر
چه شود
بیست! از تیم ملی هم فراتر!
خداییش علافیامن که حال این حرکاتو ندارم (شوخی میکنم)
خوبه - کاش به منم پشتکار بدی خوب کاری شده![]()
ممنون رفیق . والا استودیو داره که ولی اگه منظورت از اون استودیو ها باشه که real بشه مثل یه پارکینگ یا .. اون دیگه حوصله میخوادحالا ببینم چی میشه شاید هم گرفتیم ولی دیگه من هر کاری کنم با همین وی ری میکنم حوصله متریال دادن ندارم .حالا اگه دست فرمونت خوبه بیا بریم یه دور بزنیمو بیایم
.
.
ها راستی یه چیزی که بندازمش دور تو بیای برش داری آره؟
پسر جان نظر سنجی را به بازی مپندار.این است عاقبتش.
![]()
Last edited by P30SERVER; 27-11-2008 at 10:17. دليل: دل خوش و شکم سیر.
آخه جالب شده بود
راستی یه چیزی
این وی ری رو اینجوری نیگا نکنا - توش کار واقعی میسازن عاه () حالشو ببری
![]()
سلام .
آقا بسیار عالی . تبارک الله . احسنت . bravo .
آقا شما ضغلی دارید مه هیچ . اگه ندارید یه شرکت بازی سازی دعوت به همکاری کرده . ( جسارت نباشه ها ) ببخشید منو .
همکاری با فن افزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر در یکی از زمینه های زیر متخصص هستید و علاقه شدیدی به تجربه توليد بازي هاي رايانه اي در كنار يك تيم با استعداد داريد، با ما در تماس باشيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل ساز سه بعدي كاراكتر ، مدل ساز سه بعدي محيط ، متخصص texturing ، انيماتور
برنامه نويس ابزارهاي نرم افزاري ، برنامه نويس شبكه ، برنامه نويس متخصص گرافيك ، برنامه نويس متخصص هوش مصنوعي
طراح بازي ، طراح مفهومي و تصوير ساز .
باشه از این به بعد اونجوری نگاش میکنم.(هدف من تو این رندر قشنگی کار بود)ین وی ری رو اینجوری نیگا نکنا - توش کار واقعی میسازن عاه () حالشو ببری
![]()
سلام < ها ای ضغلی چی بید؟!!
نه خداییش تو منتال ری که کارت عالیه گفتم یه شوخی کنم مزاج جمع شیرین بشه (Aggressive N4)نوشته شده توسط [URL="http://forum.p30world.com/member.php?u=251186"
Last edited by MRHArtsClube; 27-11-2008 at 11:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)