براي تصب امكاناب فارسي داخل ويندوز ايكس پي و 2000 بايد داخل كنترل پانل ويندوز در قسمت regional and language option امكانات فارسي رو به ويندوز اضافه كنيد
براي تصب امكاناب فارسي داخل ويندوز ايكس پي و 2000 بايد داخل كنترل پانل ويندوز در قسمت regional and language option امكانات فارسي رو به ويندوز اضافه كنيد
بابا اي وول
:P
وقتي به اينترنت وصل هستين يه سري اطلاعات را به يه جاي كه معلوم نيست مي فرسته مواظب باشيد
عالی بود ممنون :roll:
فايروالت رو خاموش كن متوجه مي شينوشته شده توسط navid_kashani
![]()
درسته
منم خيلی ساده بلوک کردمش بدون تأثير در کار برنامه :lol:
فکر ميکنم يه جاسوس داره احتمال قوی برای آمار گيری از کاربرانی که برنامه رو نصب ميکنن
به نظره من که خطرناک نيست
راستی ايمان جان مرسی از برنامه به شدت مورد نياز بود
با سلام بچه ها من ویندوزم xp هستش اونم فارسی ولی باز درست نشون نمی ده می دونین علت چیه
سلام يعنی که برو تو قسمت آموزش و مقالت بد هم آموزش نصب فارسی يا زبان فارسی اونجا ميتونی بفهمی من از سينا جان يه گله دارم اين چه قرار دادی هست که بايد هر تپيکی يک جا باشه شايد خيلی مثلاً تو قسمت لينوکس نرن ولی يک چيزه بدرد بخوری اونجا باشه من ميگم اگر اگر واقعاً چيزه باحاليه مثله اين بيدم 100 جا بزنه که همه استفاده کنن ولی اگر چيزه خوبی نيست حق باشمست من نظرم اين هست که اگر يه برناميه جديد و باحال هست همه جا بگزرن اگه شما ديدين استقبال نشد حذف کنين خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)