تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: پرفروش ترین آلبوم های 87

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

همه خواننده های دنیا کم و زیاد از افکت استفاده میکنن ولی صدای محسن چاوشی کاملا افکت هست.
    اولا اینکه صدای سلطان با توجه به گفته خودش و اساتید موسیقی هیچگونه افکتی جز تاخیر انداختن یا همون delay نداره.
    دوما آمارهای بعدی رو خواهیم دید - یه شاخه نیلوفر رکوردی رو میزنه که تا چند سال دیگه هم شکسته نخواهد شد مگر بوسیلهه خودش...

سوما آخه چرا قبولانده نمیکنید به خودتون که چاووشی پرطرفدارترینه ؟ مگه نظرسنجی های مختلفو نمیبینید؟

2. 2 کاربر از linkinkurd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من فقط می خوام یه نظر بدم شخصی هم هست رد این نظر رو نگیرید دنیا رو رو سرتون خراب کنید
    به نظر من بدترین آلبوم چاووشی همین بود نمیدونم چطوری می خواد رکورد بزنه
    این همه طرفدار هم به خاطر اینکه خیلی تعصبین شلوغش کردن و گرنه اونقدر صدای قشنگ و خواننده خوب داریم که چاوشی........

4. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

من حدود چهار سال اديت صدا مي كنم و افكتي نيست كه من نشناسم و مي تونم بگم تو آلبوم يك شاخه گل نيلوفر جز delay از هيچ افكتي استفاده نشده حتي يه reverb ساده. آخه اگه از افكت استفاده مي كرد انقدر صداش خش دار نمي شد. اصلا افكت رو براي برداشتن خش از روي صدا استفاده مي كنن. نه براي خش دار كردن صدا. اصلا شما برو بگرد اگه افكتي بود كه صدا رو انقدر قشنگ خش دار مي كرد بيا نشونم بده.

اكه به اين راحتي يه خش به اين قشنگي درست كرد همه خواننده ها اين كار رو مي كردن.

این حرف هایی هست که من توی مصاحبه مجله خانواده سبز با چاوشی زمان آلبوم دومش خوندم که از افکت استفاده میکنم

اولا اینکه صدای سلطان با توجه به گفته خودش و اساتید موسیقی هیچگونه افکتی جز تاخیر انداختن یا همون delay نداره.
    دوما آمارهای بعدی رو خواهیم دید - یه شاخه نیلوفر رکوردی رو میزنه که تا چند سال دیگه هم شکسته نخواهد شد مگر بوسیلهه خودش...

سوما آخه چرا قبولانده نمیکنید به خودتون که چاووشی پرطرفدارترینه ؟ مگه نظرسنجی های مختلفو نمیبینید؟
    من هم از طرفداران چاوشی هستم ولی نمیگم پر طرفدارترینه به هر حال همه چیز چند ماهه دیگه معلوم میشه

6. این کاربر از separate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.moein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    london

پيش فرض

این حرف هایی هست که من توی مصاحبه مجله خانواده سبز با چاوشی زمان آلبوم دومش خوندم که از افکت استفاده میکنم

اون موقع از افكت اوتو تيون و ريورب استفاده مي گرده ولي تو متاسفم و يك شاخه گل نيلوفر از اين افكت ها استفاده نكرده. براي همينه گه صداش تو اين آلبوم ها با آلبوم هاي قبليش فرق كرده.

داره خودمونی میشه mohammad.moein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    london

پيش فرض

من هم از طرفداران چاوشی هستم ولی نمیگم پر طرفدارترینه
    پس پرطرفتار ترين كيه؟؟؟؟

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

اگه بخوایم همین عده اندکی که توی کشور به اینترنت دسترسی دارن رو مرجع قرار بدیم(که کاراشتباهیه) یگانه و چاوشی پرطرفدارترین هستن .این جمله رو چهار بار گفتم همه چی آخر سال معلوم میشه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

باز دوباره کل کل متعصبین و مخالفین چاوشی شروع شد.
    مخالفین مگه نمیدونن نباید بگن بالای چشمن چاوشی ابرو هست (بیخیال شید شوخی کردم)
    اون عکسی هم که تو صفحه اول گذاشتند و چاوشی توش اوله و فرزاد فرزین دوم مال آلبومهای پرفروش مهرماه هست نه کل سال.

11. 2 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •