منم نصب کردم رو گوشی ولی کار نمی کنه
منم نصب کردم رو گوشی ولی کار نمی کنه
e_taiebi جان من متوجه مشكل شما نشدم. اين برنامه جاوا هست و اگر موبايل قابليت نصب و اجراي برنامه هاي جاوا رو داشته باشه نبايد با مشكل مواجه بشيد.نوشته شده توسط e_taiebi
اما در كل بعضي موبايلها مثل سامسونگ D500 امكان نصب جاوا رو محدود كردند و بايد با دستورالعمل خاصي برنامه رو نصب و به موبايل شناسوند ولي مثلا سوني اريكسون K750i هم حافظه جانبي بالايي داره و هم قابليت نصب جاوا بدون محدوديت هست و به راحتي ميشه فايلهاي JAR رو به موبايل انتقال داد و نصب كرد. اگر موبايل شما اين قابليت رو داره اصولا نبايد مشكلي پيش بياد.
نقشه ايران و جزيره كيش و شهرهاي اصفهان, اهواز و كرمان به مجموعه نقشه ها اضافه شد.![]()
این خرابه!!!!!!!!نوشته شده توسط MaFia
سلام
دوستان نقشه كه ديگه برنامه نيست كه به قول دوستمون آقاي مافيا نقشه چند تا عكس هستش كه ميريزيد تويه گوشي و بعد نگاه ميكنيد
همين ديگه نصب نميخاد كه
خب مال مافيا رو دانلود نكنين همون اولي ها خيلي راحت دانلود ميشه
تست شد دانلود ميشهنوشته شده توسط شیدا
ممنونم عالی بود
نه من از لينك اولي گرفتم.بعد master reset دوباره نصب كردم.باز همين مشكلو داره.نوشته شده توسط MaFia
خب ديگه گوشي خودتون اشكال داره تا حالا همه دانلود كردند و كار كرد مال مافيا عكس يعني ميخواين بگين گوشيتون عكس رو هم نشون نميده؟؟؟؟؟؟
donnell عزيز لينكهاي نقشه ها تو سايت هفت خان كه تو رپيدشر اپلود كردين همگي پرميوم اكانت هستند اگر ممكن تو اينجا قرار بدين ممنون
Last edited by NINTENDO_DS; 24-01-2006 at 21:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)