دوستان اون زمانی که قیمت اکانت 6 گیگابایتی رپیدباز 900 تومن بود من هزارتومن دادم ولی برام هیچ ایمیلی نیومد و هزار تومن پول من رفت به امان خدا...
دیگه هم تصمیم خریدن اکانت از این سایت رو ندارم.
دوستان اون زمانی که قیمت اکانت 6 گیگابایتی رپیدباز 900 تومن بود من هزارتومن دادم ولی برام هیچ ایمیلی نیومد و هزار تومن پول من رفت به امان خدا...
دیگه هم تصمیم خریدن اکانت از این سایت رو ندارم.
حالا چطوري ميشه قابليت خريد اينترنتي رو به كارت اضافه كرد؟؟؟من كارت تجارت دارم اما شماره اي پشت كارت نيست...
شما توسط یک دستگاه ATM می توانید رمز خرید اینترنتی را دریافت کنید.
من کارت سپهر دارم،همش میزنه خطای بین بانکی!چکار باید بکنم؟اصلا مطمئن نیستم که پول برداشت کرده یا نه!
اگر از طریق اینترنت پول پرداخت کردی و این ارور رو داده نگران نباش پول هم رفته باشه کمتر از 48 ساعت دوباره پول بر می گرده تو حساب.(در حالت کلی این ارور نشون میده کار پرداخت انجام نشده)
من خودم براتون ميفرستم فقط مشكلي كه هست 300 امتياز بيشتر ندارم و تا 2000 نشه خبري از دعوت نامه نيستپس اگه دعوت نامه ميخاد
به ياري سبز شما نيازمنديم
البته اگه رفتيد داخل سايت خاب يكمم رايگان دانلود كنيد واسه اون كه ديگه چيزي نميخادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
هنوز هم دعوت نامه میدید ؟!
اگه تموم نشده به ما هم بدید .. !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز بهتره بحث تاپیک رو دنبال می کردید که بازم این اشتباه رو نکنید
فکر می کنم بحث به نتیجه رسیده و برای اینکه سایر دوستان به اشتباه نیوفتند و درخواست ندن قفلید
البته مثل اینکه بعضی از دوستان هم بر خلاف قوانین عمل کردن و قصد جمع کردن امتیاز رو هم با اعلام در اینجا داشتن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)