در ضمن بعد از اینکه از آنتی ویروس های نصب شده هیچ خیری ندیدم ...
پاکشون کردم ...
در ضمن بعد از اینکه از آنتی ویروس های نصب شده هیچ خیری ندیدم ...
پاکشون کردم ...
راست میگه . این آنتی ویروس ها هم تا بیان این ویروس ها رو تازه بشناسن (!) ، ویروسها گند میزنن به کامپیوتر ! ولی بهتره یه آنتی ویروسی داشته باشی ، چون حتی اگه ویروس رو نشناسه از خرابکاریهاش کم میکنه . مثلا اگه ویروس قرار باشه Folder Options و Task Manager رو از بین ببره ، با وجود آنتی ویروس به روز ممکنه موفق نشه . ( یا خیلی کارهای دیگه ) . در ضمن بسیاری از ویروس ها رو هم در جا می کشه .
من با مشکل کند بودن سرعت کامپیوترم چه کنم ....
... !!؟
من خودم هم از وقتی این ویروسه اممد و پاک شد سرعت پایین اومده ولی نه خیلی زیاد !!! منتظر راه حل دوستان هستم .
اینه مشکل من ؟بابا بيچارم کرد اين لامصب اول که مشکلي ندارم بعد کانکت شدن هم مشکلي ندارم ولي بلافاصله بعد از ديسکانکت شدن سرعت به صورت وحشتناکي افت ميکنه طوري که برا باز کردن نوت پد بايد کلي صبر کنم و کانکت دوباره به سختي انجام ميشه ؟برا حلش بايد سيستم رو دوباره ريست کنم .
علتش چيه و چيکار بايد کرد ؟
بیشتر موقع کار با مازیلا این مشکل پیش میاد
البته من nod32 آپديت همين امروز رو سيسيتمم دارم.
سلام
به این آدرس برو :
start>run>msconfig>startup بعد همه تیک ها رو بردار ریست کن ببین درست میشه
دلیل کندی سیستمون اگه ویروس ها رو پاک کرده باشید مربوط به ویروس نمیتونه باشه و شما بعد از مدتی وقتی درایو ویندوزتون رو با نصب برنامه پر میکنید این اتفاق میفته
بادروود
من خودم دچار این ویروس شده بودم،و با کسپراسکی (آخرین نسخه اش)اونرو از بین بردم و از بعد از اون دیگه مشکلی تو سیستمم نبود!
فقط مشکل کند بودن سرعت ( به هنگام بالا آمدن ویندوز ) نیست :
وقتی تو my computer و درایو ها مشغول گشت و گذار هستم، یه دفعه یه don't send میاد و چرت و پرت میگه و اکسپلورر هم میره رو هوا ! یا وقتی ور درایو ها و فولدرها کلیک میکنم یه اروری میده که هیچ پیامی به غیر از yes , no ( گزینه های yes , no ) نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)