تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: رضايا از دنیای موسیقی خداحافظی کرد!

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حيف شــــــــد

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مثله اینکه داره مد میشه؟!!!

همین الان تماسی از طرف اردلان طعمه عزیز صورت گرفت که صحبتش با هوادارانش رو به عرض شما عزیزان می رسونیم

اردلان گفت : من و امیر تتلو در جریان کنسرت دبی که برگزار شد یه سری مسائلی پیش اومد که دیگه نمی تونیم کار کنیم و اینکه از همه هواداراش عذر خواهی کرد و اینم اضافه کرد که همه طرفداراش رو دوست داره و خیلی عذر خواهی کرد .

ادامه جریان اینه که رضایا و تتلو و اردلان طعمه هم از موسیقی خداحافظی کردند بدون شک جای خالی این عزیزان در موزیک ایران خالی میشه و بعد از چندین آهنگ خیلی قوی از این خوانندگان عزیز دیگه هیچ فعالیتی در ضمینه موسیقی نمی تونن بکنن

ما نیز از همین جا برای این دوستان گلمون آرزوی موفقیت می کنیم که در همه مراحل زندگی موفق باشن
    چهار روز دیگه همه ی استدیوهای رپ ورشکست میکنن چون رپ خون نداریم و همشون خداحفظی کردن
    بعد 1 2 ماه رپر ها باز میان واسه استدیو ها عید میشه . . .. . .
    واسه معروف شدن چه کارهایی که نمیکنن !

3. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آره تو سايت رپفا هم زده به دليل يه سري اتفاقات كنسرت دبي

هر كاريش كني اينجا ايرانه و رپ رو نميذارن جا بيفته و ماموران دولت با رپ مخالفن

salar . salga2r از رپراي معروف شيراز هم به من گفت : قاف از مرز خارج شده و بعضي از بكس صامت رو گرفتن

دقت كنيد چقدر وقته اين معروفا آهنگ ندادن بيرون

پس يه مسايلي هست به مولا

ممنون

يا حق
    اینم شده مثل دفعه قبل.
    اون زمان از تو شاهین فلاکت مواد گرفتند.طرف برای اینکه ضایع نشه گفت به خاطر طرح مبارزه با رپرها گرفتندش.
    بعد از اون هر کی میخواست یک اسمی در کنه میگفت دنبال منم هستم.
    ابلیس که تو ارمنستان دانشجو هست میگفت از ایران فرار کردم.تتلو رفته بودش دوبی واسه تفریح میگفت منم فرار کردم.
    حسام استپس میگفت چند بار اومدن دم خونمون ولی من رفتم یکجا مخفی شدم. میگفتن دنبال هیچکس هم هستند و بعدش گفتند هیچکس رفته خودشو معرفی کرده و چندین مثال دیگه
    حالا هم مد شده همه میگن خداحافظی کردیم
    شاید از کنسرتشون استقبال نشده یا تو کنسرت سوتی دادند و مردم مسخره شون کردند اینها هم دپسرده شدند

5. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر من باید به تمام خوانندگان در هر سبکی احترام گذاشت و اگر کسی کار خوانند ای را نپسندد فقط باید کارهای او را گوش نکند و به او بی احترامی نکند.
    من خودم به هیچ وجه به آهنگهای این خوانندگان گوش نمیدم ولی به خود اجازه بی احترامی به هیچ خواننده ای را نمیدهم.

7. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

بی ربطه ولی محض اطلاع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض New Persian Rap - Good By

اينو سايت tehran2kids.biz نوشته!

به دلیل سوالات مکرر و زیاد شما دوستان عزیز دلایل خداحافظی برخی از رپرها رو واستون گرفتیم
    اخبار هم تایید شده می باشد

بعضی از دوستان در یاهو پی ام دادن که رضایا چرا رفت ساسی مانکن کجاس آیا..........
    در پستهای قبلی گفتیم حسین مخته سالم می باشد و می تونید با او تلفنها تماس بگیرید.
    دوستاي عزيز واقعيت اينه كه اين شايعه حقيقت داره . ارلان طعمه و رضايا و احتمالا چند تن از خوانندگان ديگري
    هم كه در كنسرت 25 مرداد دوبي برنامه داشتن از موسيقي كناره گيري كردند. داستان به اين صورته كه آقاي
    امير شعاعي برنامه گذار ، برنامه ريز ، دلقك ( ببخشيد اين حرفو ميزنم اگه برنامه ي تليغاتيشو تو كانال جم تيوي
    ميديد شما هم همين لقبو براش در نظر مگرفتيد) با يسري وعده بچه ها رو دعوت مي كنه به كنسرتي كه قراره
    به مناسبت ميلاد امام زمان برگدار شه و بيشترين درصد درامدش صرف كمك به خانه ي هنرمندان بم شه . بچه
    ها هم با اين ذهنيت رفتن و كنسرت رو اجرا كردن ولي موقع برگشتن در فرودگاه امام خميني ره ... پاسپورتاشون
    توقيف ميشه . دليلشم ظاهرا برگذاري كنسرت غير مجاز (كه آقاي شجاعي گفته بود شما بيايد همچيش با من
    و به هيچ مشكلي بر نميخوريد) بوده ولي بعد از پيگيريه بچه ها براي دريافت پاسپورد متوجه ميشن قضيه حاد تر از
    اين حرفاست . پاسپورت بچه ها به دليل ظبط و پخش آهنگ هاي غير مجاز داخل ايران و كلمات و الفاظ نا مناسب
    در آهنگاشون ! گرفته شده ، تهي و آرمين و ياس فعلا در ايران نيستن ولي به محض بازگشت همين اتفاقها احتمالن
    براشون ميفته . كه اگه به ياس در مورد الفاظ و كلمات نامناسب گير بدن ديگه خييييلي زور داره . طعمه رضايا رسما
    اعلام كرن كه ديگه آهنگ و كليپي از خودشون نميدن بيرون مگر با مجوز كه اونم با توجه به جوي كه درست كردن و
    اون برنامهي مزخرفشون(شوك) بعيد مي دونم ... . اين خلا صه ماجرا بود و اما زدبازي خبري كه ما
    در دسترس داريم اينهكه سامان ويلسون براي ركورد يك آهنگ در ايران به تهران اومده بود كه از طرف جمهموري
    اسلامي ايران خفتش ميكنن و همين جريانات براش پيش مياد ولي قبل از بچه هاي ديگه . به هر حال براي همه بچه
    ها آرزوي موفقيت مي كنيم و به شما دوستان هم پيشنهاد مي كنم در آهنگاتون از الفاظ ركيك استفاده نكنيد شايد
    نو خارج از كشور اينو قبول كنن و اين كار جواب بده ولي فرهنگ كشور ما اينو قبول نميكنه پس بيايد با كمك هم و
    دست به دست هم اين فضاي بد رو تغيير بديم و باعث پيشرفت موسيقي كشور شيم

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

عجب مملکتی!!!
    واقعا متاسفم تو جایی زندگی میکنیم که همه چیزو دارن ازمون میگیرین

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

دارم دیوونه میشم...
    نکنه بقیه هم خداحافظی کنن و بشه مثل 8 سال پیش:(
    :( بازم باید موزیک هایه رپ خارجی و پاپ ایرانی رو گوش بدیم؟؟یعنی رپ بی رپ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

امير شجاعي نامردي بزرگي كرد
    دلقك برازندشه به خدا

بچه ها اگه چند وقت ديگه شنيدين رپ كلا نابود شد تعجب نكنيد...

اگه رپ سالم هم بخونيم بازم گير ميدن و بازم برنامه شوك لعنتي رو ميسازن... و يه مشت دروغ و اراجيف

يا حق (:

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان قرار شد اینجا توهینی نشه پس لطفا رعایت کنید .
    در مورد اون کنسرت هم واقعا کارشون درست نبود .
    واسه همینه که میگن به کسی نباید اعتماد کنی .
    بعدشم فکر نکنم رضایا و یاس و کسایی که توی اون کنسرت شرکت کردن انقدر .... باشن که رو هوا بخوان به کسی اعتماد کنند و برن کنسرت اجرا کنند .
    در کل امیدوارم بازم این خواننده ها شروع به کار کنند .
    مخصوصا زدبازی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •