واقعا اینجا چه خبره؟؟
من احساس میکنم دربین نمایندگان فروش Asus قرار گرفتم . اینجا همش داره تبلیغ صورت میگره اونهم از نوع کذب!
از کی تا حالا گارانتی مادربردهای چینی ایسوز که بایوسشون هم میپره و چند وقت یکبار باید فلش بشه رو با گارانتی شرکت آواژنگ کسی مقایسه کرده؟!!!!
حالا شما تازه میگه بهتره!!!!
حالا پرفروشترین مادربرد ایران که گیگابایت باشه رو نادیده میگیریم...مرغوبیتش رو هم که چون Made in Tiwan هست رو هم نادیده میگیرم... عمرا هیچ مادربردی رو هیچ شرکتی توی ایران 3 سال گارلنتی تعویض نکرده. اما آواژنگ کرده چون میدونی چه جنسی رو گارانتی کرده. و تازه گارنتیش هم مثل دیگر شرکتهای واقع در تهران عزیزیمون که عین قارچ معلوم نیست از کجا سبز میشن هم دکور نیست! که تا یک موضوعی پیش میاد میگن شامل گارانتی نمیشه...
من واقعا دوچیز رو اینجا مبینینم؟
1- اینجا اشخاصی حقوق میگرین برای نماینده فروش ایسوز تبلیغ کنند.
2- و یا اینکه چند نفر بدون آگاهی از قطعات و مارکها و اطلاعات روز صرفا دارند هر چیزی رو که خودشون دارند توصیه میکنند. و تا بقیه هم مثل خودشون همون خبط رو نکنند آرماش پیدا نمیکنند. که البته این مشکل فرهنگ ارانی هاست در فرومها.
در کل اینها باعث شده ایننظرات کاملا غیر منطقی غیر کارشناسانه و غیر واقعی با واقعیتهای رایج باشند.
و باعث میشه اگر کسی هم معلوماتی و تخصصی داره و مطلبی مینویسه آدم فکر کنه ای بابا فرومهای های فارسی رو توش همه میتونن مطلب بنویسن جدی نگیر...
کمی وجدان و صداقت هم بد نیست.