تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: خرید Main با قیمتی در حدود 150 هزار تومان ؟

داره خودمونی میشه Rock Top's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

واقعا اینجا چه خبره؟؟

من احساس میکنم دربین نمایندگان فروش Asus قرار گرفتم . اینجا همش داره تبلیغ صورت میگره اونهم از نوع کذب!

از کی تا حالا گارانتی مادربردهای چینی ایسوز که بایوسشون هم میپره و چند وقت یکبار باید فلش بشه رو با گارانتی شرکت آواژنگ کسی مقایسه کرده؟!!!!

حالا شما تازه میگه بهتره!!!!

حالا پرفروشترین مادربرد ایران که گیگابایت باشه رو نادیده میگیریم...مرغوبیتش رو هم که چون Made in Tiwan هست رو هم نادیده میگیرم... عمرا هیچ مادربردی رو هیچ شرکتی توی ایران 3 سال گارلنتی تعویض نکرده. اما آواژنگ کرده چون میدونی چه جنسی رو گارانتی کرده. و تازه گارنتیش هم مثل دیگر شرکتهای واقع در تهران عزیزیمون که عین قارچ معلوم نیست از کجا سبز میشن هم دکور نیست! که تا یک موضوعی پیش میاد میگن شامل گارانتی نمیشه...

من واقعا دوچیز رو اینجا مبینینم؟

1- اینجا اشخاصی حقوق میگرین برای نماینده فروش ایسوز تبلیغ کنند.

2- و یا اینکه چند نفر بدون آگاهی از قطعات و مارکها و اطلاعات روز صرفا دارند هر چیزی رو که خودشون دارند توصیه میکنند. و تا بقیه هم مثل خودشون همون خبط رو نکنند آرماش پیدا نمیکنند. که البته این مشکل فرهنگ ارانی هاست در فرومها.

در کل اینها باعث شده ایننظرات کاملا غیر منطقی غیر کارشناسانه و غیر واقعی با واقعیتهای رایج باشند.
    و باعث میشه اگر کسی هم معلوماتی و تخصصی داره و مطلبی مینویسه آدم فکر کنه ای بابا فرومهای های فارسی رو توش همه میتونن مطلب بنویسن جدی نگیر...

کمی وجدان و صداقت هم بد نیست.

داره خودمونی میشه Rock Top's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ضمنا در اون عکس فقط کیفیت دوربین دیجیتاله معلومه که خیلی خوب بوده همین.

شما از هر چیزی که دیتیل زیادی از نزدیک با یک دوربین دیجیتال که برای تمام عکسهای تبلیغاتی بهترینش رو بکار میگرین عکس بگیرین اگه بهتر از اون عکسی که شما گذاشتید نشه حداقل همون میشه.

این چه ربطی به کیفیت مادربرد داره؟؟؟ یعنی چی خازنشو نگاه کن ، ببین توی عکس چقدر خوشکل افتاده!!!!

دست بردارید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام اگه میشه یک نفر من را در مورد خرید مادر برد اسوس و گیگا راهنمایی کنه
    البته من اینو شنیدم که مادربردهای اسوس بعد از مدتی در صدای خروجی که میده ( مثلا آهنگی که میزاریم) کمی نویز داره. ومن میخواستم بدونم که این مشکل را هنوز مادربردهای اسوس داره یانه. چون من میخواستم مدل asus p5qc را بگیرم که هر دو رم DDR2و ِDDR3 را ساپورت میکنه. اگه واقعا این مشکل را داره که من مادربرد Giga EP43 - DS3L را بگیرم

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •