سلام
می گم این بازی cod 5 هم داره دلهره آور میشه. جاهایی داره که یارو نصف میشه کلش کلا میترکه و یا پاش قطع میشه دستش میپره. آدمو یاد صحنه های اول فیلم نجات سرباز رایان میندازه.
سلام
می گم این بازی cod 5 هم داره دلهره آور میشه. جاهایی داره که یارو نصف میشه کلش کلا میترکه و یا پاش قطع میشه دستش میپره. آدمو یاد صحنه های اول فیلم نجات سرباز رایان میندازه.
اقا همین Cod جدیده
جایی که باید المانیه بیاد تیر خلاص رو بزنه
من هم اون صحنه ای که نمسیس از پنجره میاد برام خیلی دلهره اور بود
اون موقع تازه رزیدنت اویل 3 اومده بود توی ایران و من گرفتم بازی کردم....البته بعد از اون صحنه بازی رو دیگه ادامه ندادم
رفت تا 2 سال بعد
بازی کواک 4 هم صحنه های ترسناک داشت همینطور دوم 3...داشتم توی تاریکی دنبال تیر می گشتم یدفعه یه زامبی اومد جلوم داشتم سکته می زدم
سایلنت هیل 2 هم ترسناک بود
من تنها توی Cod4 & Cod5 خفن ترسیدممخصوصا جایی که این سگها اینهو وحشی ها می پرن روت
![]()
Prince of Persia 3
اونجایی که دو تا غول بیابونی از تو گاری درت میارن و میندازنت تو یک زمین دایره ای شکل که دور اون آتش هست.
واقعا صحنه آخرش {که فیلمی بود}اونجایی که یکیشون از کشته شدن اون یکی ناراحت و عصبانی بود و میخواست پرنس رو بکشه.
اون جا هم باز پرنس کاری از دستش بر نیومد و دوستش که قهر کرده بود یعنی فلورا اومد کمکش کرد.
خیلی ترسیدم.
سلام
تایپیک جالبی..
من خودم تنها بازی ای که کمی ترسیدم Half-Life 2 بود اونم بخاطر اینکه یهو ای اون موحودات عجیب غریب میپریدن جلوت..
ولی تنها بازی ای که تونست منو به هیجان واقعی بیاره و نفسم رو بند بیاره COD4 بود.
اون مرحلش که با یکی دیگه باید بصورت مخفی میرفتی به یه ساختمان و در یه قسمتش باید روی زمین دراز میکشیدی تا نیروهای دشمن از کنارت رد بشن..
آره واقعا هیجان داشت و دلهره اور بود . من که چند بار طول کشید تا رد کردم. هر دفعه می خواستم برم این سربازا ای یه مشت ..... از روت رد میشدن. و متوجه من میشدن اونوقت....
آخ آخ! من از این قسمت COD4 متنفرم! بار اول هم شب بود داشتم بازی می کردم! یهو سگ ها می پریدن روم، منم می پریدم عقب! 4 بار سکته کامل زدم تا اینجا رو رد کردم!من تنها توی Cod4 & Cod5 خفن ترسیدممخصوصا جایی که این سگها اینهو وحشی ها می پرن روت
![]()
COD5 هم انصافا صحنه های وحشیانه ای داره! پای بریده و کله لب پر شده و ...!
سلام.تو re4 داشتم ميدويدم كه يه دفعه يك ادم مرده ي ازمايشگاهي جلوم پريد.
پشت pc سكته زدم!!!![]()
Last edited by don mohsen; 26-11-2008 at 17:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)