با تشکر از جواب
بله درست حدس زدید . موهای سرم ریزش داره ، میل جنسیم هم زیاده ... مدتی هست (یک ماه ) که قرض فیناستراید یک میلی گرم رو می خورم . اومیدوارم مفید واقع بشه
بازم ممنون از جواب شما .
با تشکر از جواب
بله درست حدس زدید . موهای سرم ریزش داره ، میل جنسیم هم زیاده ... مدتی هست (یک ماه ) که قرض فیناستراید یک میلی گرم رو می خورم . اومیدوارم مفید واقع بشه
بازم ممنون از جواب شما .
خواهش ميكنم
فيناستراد يا همون پروپشيا بسيار مناسبه
البته قرص 5 ميلي هم هست كه براي سرطان پروستات استفاده ميكنيم
سلام کیوان جان .من 23 ساله هستم ولی متاسفانه ریشم خیلی کمه لطفا کمکم کن .ممنون
رفیق
16 سال واسه اینکه ریشت کامل در بیاد زوده...18 سال به بعد در تمامی نواحیه صورتت ریش در میاد!زیاد زور ریشو نزن!
پماد رزماری واسه درد ها عضلانی مصرف میشه و ژل و شامپوی سرو و کرم صورتو ...شما چیشو گرفتی؟
راه های زیادی وجود داره!
مثلا پوست چوبی فندق رو بسوزونید و خاکسترش رو بمالید به صورتتون واسه پر پشت شدنه ریش...
سلام
من پسری 19 ساله هستم .
در مورد ریش سوالاتی داشتم. من صورتم ریش نداره اما زیر چونه ام ریش داره و سیبیل هم دارم اما پایین خط ریشم ریش نداره درضمن صورتم هم کمی جوش داره و پوست صورتم هم چربه
مشکل ژنی هم ندارم. پدرم و عموهام و هم دایی هام ریش دارن و حتی پسر عمو هام ولی من... .
حالا من ریش درمیارم؟ باید چکار کنم؟
ممنونم
سلام
من پسری 19 ساله هستم .
در مورد ریش سوالاتی داشتم. من صورتم ریش نداره اما زیر چونه ام ریش داره و سیبیل هم دارم اما پایین خط ریشم ریش نداره درضمن صورتم هم کمی جوش داره و پوست صورتم هم چربه
مشکل ژنی هم ندارم. پدرم و عموهام و هم دایی هام ریش دارن و حتی پسر عمو هام ولی من... .
حالا من ریش درمیارم؟ باید چکار کنم؟
ممنونم
جناب رامین ..
طبیعی هست اینا..
من مثلا رشد موهای سرم و صورتم هم زیاده و هم سریع ..
مال دوستام نه ..
فقط بگم که کاملا عادی هست.....
خیلی ممنون یعنی من نگران نباشم؟
ریشم در میاد؟
یکی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)