نيش نيش جان از حرف تا عمل فاصله زيادي هست
بايد ديد كسي دستگير ميشه يا خطش قطع ميشه يا فقط ادعاست
شايد اين حرفهارو ميزنن كه فقط باعث ترس مردم بشن
كسي هم نگفت شما دروغ ميگيد وقتي خبرهاي اينطوري آدم ميشنوه اصلا باورش نميشه
نيش نيش جان از حرف تا عمل فاصله زيادي هست
بايد ديد كسي دستگير ميشه يا خطش قطع ميشه يا فقط ادعاست
شايد اين حرفهارو ميزنن كه فقط باعث ترس مردم بشن
كسي هم نگفت شما دروغ ميگيد وقتي خبرهاي اينطوري آدم ميشنوه اصلا باورش نميشه
سلام دوستان
دیروز اخبار گفت که اگه کسی sms غیر اخلاقی و یا دروغ دریافت کنه میتونه به فرستنده شکایت کنه
من فکر میکنم که مخابرات sms ها رو حداقل برای مدت کوتاهی ذخیره کنه تا اگه کسی شکایت کرد بره و sms های رسیده به اونو بررسی کنه
نظر شما چیه؟؟؟؟؟
sms کنترل میشه ! مکالماتو هم کنترل می کنن !
دست سازمان CIA رو با این کارشون از پشت بستن که!
ایول
مهدي جان الان يكي از دوستان من اس ام اسش رو قطع كردن
(مدت هاست دارن عمل ميكنن !)
ببينيد بچه ها اگه يادتون باشه هنوز مخابرات ايران داره از يه سرويس نسل دومي استفاده ميكنه يعني همون grs و الان اگه بخواد اين كارو بكنه محاله چون اين سرويس بهش جواب نميده
پس به شايعات زياد اهميت ندين تا مطمئن نشديد
اين زمين تا آسمون با اونيكه بچه ها ميگن فرق داره .شكايت كجا ضبط مكالمات و كنترل sms ها كجاسلام دوستان
دیروز اخبار گفت که اگه کسی sms غیر اخلاقی و یا دروغ دریافت کنه میتونه به فرستنده شکایت کنه
من فکر میکنم که مخابرات sms ها رو حداقل برای مدت کوتاهی ذخیره کنه تا اگه کسی شکایت کرد بره و sms های رسیده به اونو بررسی کنه
نظر شما چیه؟؟؟؟؟
يعني شما ميگين خود مخابرات با كنترل پيغام اون شخص فهميده و بدون شكايت ديگران sms قطع شده؟مهدي جان الان يكي از دوستان من اس ام اسش رو قطع كردن
(مدت هاست دارن عمل ميكنن !)
مهدي جان آره كار خود مخابراته
دوباره ميگم فقط اس ام اس هايي كه بر ضد نظام و اعتقادات صحبت كرده باشه !
اين فقط براي ترساندن مردمه به همه شايعه ميكنند كه بين مردم حرف بندازند كه فلان
به نظره من غير ممكنه
اگر ميگيد كه اچند نفر اس ام اس شان قظع شده اين هم به خاطر زهره چشم گرفتن و ترساندنه
مطمئن باشيد.
حالا دوست عزيز اگه شوخي شوخي واسه ترسوندن مردم اس ام اس من رو قطع كردن چيكار كنم ؟
با اب مگه ديوانه هستن
چندتا بايد باشن اس ام اس هارو بخونن / اين يه خرجي واسه ........./ بعد كلي درامد كه از اين راه واسه .... در مي ياد از بين ميره /بشنو ولي باور نكن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)