اتفاقا همینه که بازی رو جذاب و طبیعی کرده.توی NBA LIVE میتونستی توی هر حملت دانک برنی در صورتی که در واقعیت این طور نیست و شاید توی یک بازی کلا 5 تا دانک زده بشه.
NBA LIVE
NBA 2K
اتفاقا همینه که بازی رو جذاب و طبیعی کرده.توی NBA LIVE میتونستی توی هر حملت دانک برنی در صورتی که در واقعیت این طور نیست و شاید توی یک بازی کلا 5 تا دانک زده بشه.
یک نکته بسیار جالب دیگه اینه که شما اگر در یک تیمی باشید که مثلا" تکیه گاه امتیازگیری در این تیم گارد راس تیم باشد در مقابله با تیمی که دارای گارد راس قوی باشد (مثل فینیکس) به مشکل بر میخورید و باید بیشتر امتیاز ها را توسط پست دیگری بدست آورید
مثلا" من خودم (تیم فینیکس) با لیکرز مسابقه داشتم و نفر روبرویی استیو نش کوبی براینت ایستاده بود و واقعا" امتیازگیری با نش خیلی سخت شده بود (مخصوصا" با جامپ شات) و من مجبور شدم با شک و آماری در زیر سبد امتیازگیری کنم که باز هم پل گسل ایجاد مزاحمت میکرد ولی حریف شک نمیشد
جالب اینجاست که من اون بازی رو با اختلاف یک امتیاز واگذار کردم و جو و هیجان مسابقه من رو هیجان زده کرده بود
شکیل پرتاباش توی این بازی ضعیفه در صورتی که پرتاباش در واقعیت عالیه.
راستی از کجا میشه سیستم تنظیم کرد که توی بازی اجراش کنی؟
اگه میشه بیشتر توضیح بدید منظورتونو نفهمیدم
آها فهمیدم سیستم بازی تیم رو میگید اون بستگی داره چه دکمه ای رو براش انتخاب کرده باشین من که با دکمه 2 این کار را انجام میدم یعنی وقتی دکمه 2 رو بزنم گزینه ها مشخص میشند که هر سیستم با یک دکمه قابل انتخابه.
سلام
چطور میشه تو این بازی توپ گیری کرد؟کامپیوتر هر حمله ای که می کنه به تیم من اگه خودشون توپ رو گل نکنند من نمی تونم توپ رو از اونها بگیرم.
با همون دکمه ای که توی حمله شوت میزنی,با همون توی دفاع میتونی توپ بگیری.ولی خب همیشه نمیتونی این کارو بکنی شاید توی یک بازی 1 یا 2 باز بتونی توپ رو از حریفت بدزدی.
خب اره.ولی اون صفحه که باز میشه توش تقریبا 10 تا سیستم هست که با مثلا B1 , B3 و .... مشخص شده.حالا من میخوام تنظیم کنم که مثلا اگه B3 رو زدم, شکیل بیاد پیک بده بعد کل بازیکنا چرخش کنن و تغییر پست بدن.برای ایم تنظیمات باید چی کار کنم؟
براي دانك زدن بايد همزماني كه دستتون روي دكمه سرعت يا همون اسپرينت هست دكمه شوت رو بزنيد
من به شخصه توي هر حمله با بازيكنهايي مثل جيمز و هاوارد و گارنت و صد البته شكيل دانك ميزنم
اگر با دسته آنالوگ دار هم بازي ميكنيد ميتونيد 4 نوع شوت بالا و پايين و چپ و راست رو روي آنالوگ سمت راست تنظيم كنيد وهنگامي كه ميخوايد ضربه بزنيد با چرخاندن آنالوگ به همان طريقي كه ميچرخونيد ضريه ميزنه كه علاوه بر زيبايي در مواقعي كه افراد حريف زير سبد نميزارند ضربه بزني كار آمد هست
آقایون شرمنده اخلاق ورزشیتون یه راهنمایی بدین به ما ! ما این رزلوشن بازی رو چطوری تغییر بدیم ! تو منوی option همون قسمت مربوطش فقط 1024 داره و بس تغییر هم نمی کنه اعصاب مارو ریخته به هم ! thx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)