تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: تاپیک جامع راه اندازی Online Radio رادیو آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون داريوش جان بابت اطلاعات.
    ---------------------------------------------------------
    بله دوست عزيز ، از هيچ نظر مشکلی نيست ، شما هرچی ميدونی توضيح بده ، راديو فردا آنلاينشو که گوش داديد؟ پخش زنده و مستقيم صدا و آهنگ و ....
    خوب اینی که من ميگم هم دقيقا همينه ، اگر به انجمن های Free-offline هم سری زده باشيد ، يک راديو راه انداختن که دقيقا همينطوره ، مجری داره ، هروقت دوست داشته باشه آهنگ پخش ميکنه ، هروقت هم بخواد آهنگ رو قطع ميکنه و شروع ميکنه به سخنرانی ، ممنون ميشم همه چيرو بگيد

2. این کاربر از Mcafee* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    برای راه اندازی رادیو آنلاین
    اولا یک پهنای باند ارسالی فوق العاده ای میخواین که اگر همین رو دارید بگید تا بقیه رو توضیح بدم
    با سلام

دوست عزیز پهنای باند 1000 گیگابایت دارم روی سرور بنده قبلا به وسیله یک رابط این کار رو کردم در واقع یک نرم افزاری روی سرور نصب می شد و با توجه به تنظیمات و یوزر و پسوردی که برنامه روی سرور بهتون می داد توی سیستم خودتون و با استفاده از یک پلاگین که اسمش یادم نیست روی Winamp نصب می کردین و هر Playlisti که روی Winamp سیستم خودتون قرار می دادین برای همگان پخش می شد و جالبی این کار این جاست که پهنای باند بسیار اندکی از شما که پخش کننده هستید گرفته میشه و بیشتر مصرف روی سرور هست

ممنون میشم توضیح کامل و گویا رو قرار بدین

4. این کاربر از Persian-Warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

اگر به انجمن های free-offline هم سری زده باشيد ، يک راديو راه انداختن که دقيقا همينطوره ، مجری داره ، هروقت دوست داشته باشه آهنگ پخش ميکنه ، هروقت هم بخواد آهنگ رو قطع ميکنه و شروع ميکنه به سخنرانی ، ممنون ميشم همه چيرو بگيد
    سلام آره دیدم
    توضیحات اون سیستم اینه که پهنای باند فوق العاده ای میخواد من یه مقاله انگلیسی اون موقع پیدا کردم راجع به اون ترجمه میکنم میزارم اینجا :3!:

6. 2 کاربر از Bill Gates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام آره دیدم
    توضیحات اون سیستم اینه که پهنای باند فوق العاده ای میخواد من یه مقاله انگلیسی اون موقع پیدا کردم راجع به اون ترجمه میکنم میزارم اینجا :3!:
    دوست عزیز ممنون میشم قرار بدین

من به شخصه خیلی دنبال این موضوع گشتم البته فارسی

منتظر شما هستیم

با تشکر

8. این کاربر از Persian-Warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سلام
    مقاله رو پیدا کردم این بودش که راجع به همه چی و نرم افزاری که میتونی باهاش کار کنی توضیح میداد البته انگلیسی هست سعی میکنم ترجمه کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تشکر//

10. 3 کاربر از Bill Gates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز

اگر مطالب دیگری در این زمینه دارین ممنون میشم در این تاپیک قرار بدید

با تشکر

12. این کاربر از Persian-Warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    مقاله رو پیدا کردم این بودش که راجع به همه چی و نرم افزاری که میتونی باهاش کار کنی توضیح میداد البته انگلیسی هست سعی میکنم ترجمه کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تشکر//
    دوست عزیز این آموزش هم مثل آموزش جناب داریوش باید لیست فایل هایی که می خواید پیخش کنید رو روی سرور بزارید این باز فرق کرد

برنامه ای که مد نظر بنده هست اصل کار رو با یه پلاگین که روی Winamp نصب میشه و پلی لیست دست حودتون هست یعنی شما می تونین وسط پخش برنامه رو نگه دارین و از طریق یه Voice ساده حرف بزنین اگه آموزشی برای این روش دارین ممنون میشم لطفا کنید یا اگر می تونین ID یاهوتون رو بفرمایید تا در یاهو بیشتر در این مورد بحث کنیم

با تشکر

14. این کاربر از Persian-Warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوست عزیز این آموزش هم مثل آموزش جناب داریوش باید لیست فایل هایی که می خواید پیخش کنید رو روی سرور بزارید این باز فرق کرد

برنامه ای که مد نظر بنده هست اصل کار رو با یه پلاگین که روی Winamp نصب میشه و پلی لیست دست حودتون هست یعنی شما می تونین وسط پخش برنامه رو نگه دارین و از طریق یه Voice ساده حرف بزنین اگه آموزشی برای این روش دارین ممنون میشم لطفا کنید یا اگر می تونین ID یاهوتون رو بفرمایید تا در یاهو بیشتر در این مورد بحث کنیم

با تشکر
    برادر من منظورتون رو از پلاگ این winamp متوجه نمیشم

شما منظورتونه اینه که این پلاگ این رو باید یوزر بریزه تا بتونه گوش بده یا اینکه شما به عنوان صاحب رادیو و پخش کننده ی اون باید بریزید تا مثلا حرف بزطنید اون وسط

آخه نمیشه که

این کارها رو یا با سخت افزار های میکس میکنن یا با نرم افزارهاش که در هر صورت نیاز به استودیو اینا داره

روی لوکالش کاره سختی به نظر نمیاد
    برنامه در این زمینه زیاده

ولی on air کردنش رو نمیدونم

یه چیزایی نوشته همین مقاله ای که دوستمون معرقی کرده بود

من دقیق وقت نکردم ببینم چی نوشته به کارتون نیومد؟

16. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برادر من منظورتون رو از پلاگ این winamp متوجه نمیشم

شما منظورتونه اینه که این پلاگ این رو باید یوزر بریزه تا بتونه گوش بده یا اینکه شما به عنوان صاحب رادیو و پخش کننده ی اون باید بریزید تا مثلا حرف بزطنید اون وسط

آخه نمیشه که

این کارها رو یا با سخت افزار های میکس میکنن یا با نرم افزارهاش که در هر صورت نیاز به استودیو اینا داره

روی لوکالش کاره سختی به نظر نمیاد
    برنامه در این زمینه زیاده

ولی on air کردنش رو نمیدونم

یه چیزایی نوشته همین مقاله ای که دوستمون معرقی کرده بود

من دقیق وقت نکردم ببینم چی نوشته به کارتون نیومد؟
    خب ميبينم که دوست عزيزم خودش آمد و همه چيرو يکباره ديگه کامل توضيح داد ، ببينيد من دوباره ساده و کامل توضيح ميدم :
    ما قصد داريم يک راديو راه بندازيم که بتونيم به صورت مستقيم و زنده ازش آهنگ پخش کنيم ، يعنی الان من نشستم پشت کامپيوتر و برنامه Winamp رو بازم ميکنم ، يک آهنگ از رو هاردم انتخاب ميکنم ، و این آهنگ همزمان روی سرور هم پخش ميشه ، در نتيجه همه ميتونن همزمان به این آهنگ گوش بدن با هر برنامه ای که دوست داشته باشن ( Windows media player ، KMplayer ، Jetaudio )
    حالا من آهنگ رو قطع ميکنم ، و به وصيله ميکروفونی که به کاپيوترم وصل کردم شروع به صحبت ميکنم ، مثل Voice chat در ياهو ، و باز هم صدام ميره روی سرور و تمام شنونده ها به صورت زنده صدامو ميشنون ، همين .
    برای این کار فقط من بايد يک پلاگين روی برنامه winamp نصب کنم تا بتونم اینجور کارها رو انجام بدم و به قول معروف راديومو مديريت کنم ، همين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه S@jj@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    آریا شهر

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره چی شد ؟ برای این کار [ ساخت رادیو آنلاین از نوع زنده ] چه باید کرد. اگر باید Plugin نصب بشه لطفاً در صورت امکان بزارید. و طریقه راه اندازی بصورت تمام و کمال بفرمائید.
    دوستان من نیاز شدید به راه اندازی این سیستم دارم ، یه جورایی بحث مرگ و زندگیه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •