ايا مي دونيد كه چهطور ميشه Ip يك سايت رو پيدا كرد؟ البته منظورم برنامه است نه راههاي متداول در Ms-dos
اگه برنامه اي ميشناسيد لطفا معرفي بفرماييد
ايا مي دونيد كه چهطور ميشه Ip يك سايت رو پيدا كرد؟ البته منظورم برنامه است نه راههاي متداول در Ms-dos
اگه برنامه اي ميشناسيد لطفا معرفي بفرماييد
راه های زیادی برای این پیدا کردن آی پی آدرس وجود داره. اما برای اینکه نیاز به نصب برنامه های دیگه پیدا نکنی من 2 راه
ساده رو که همیشه قابل دسترس هستند رو میگم.
اولین راه از طریق فایروال هستش . بطور مثال شما در فایروال Outpost Pro با مراجعه کردن به این قسمتی که در پایین میبینید
میتونید تمام آی پی آدرسهای سایتهایی رو که باز کردید ببینید.
روش دوم استفاده از مرورگر Firefox هستش . به شرطی که شما پلاگین ShowIP را بر روی مرورگر خود نصب کرده باشید.
طرز کار این پلاگین به این صورته که هر سایتی رو که باز میکنید همان لحظه آی پی آن در گوشه پایین سمت چپ مرورگر نمایش
داده میشود. و با کلیک کردن بر روی آی پی میتونید به قابلیت های بیشتر برای پیدا کردن مشخصات دقیق تر دست پیدا کنید.
برای دریافت این Extension میتونید به این لینک پایین مراجعه کنید و آن را بر روی مرورگر Firefox نصب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط mehdi_best
cracki جان لطفا لینک دانلود این برنامه هم قرار بدهمن يادمه دوست عزيزم Cracki يك پلاگين معرفي كرده بودند كه با نصب بر روي فايروال اوت پوست مي توانستي آي پي طرف مقابلت را در ياهو مسنجر به دست بياوري
cracki جان و عزيز
دست گلت درد نكنه.................دوستان از اين قسمت استفاده كنيد......هم سريع دانلود ميشه و هم كار با اون راحته
اقا كار باهاش خيلي راحته..................فقط كافيه FIRE FOX خودتون رو تكميل كنيدو و با استفاده از لينكي كه كركي جانم داده ميتونيد از اين امكان بهره ببريد....................نوشته شده توسط Cracki
بعذ از اينكه برنامه رو گرفتيد و نصب كرديد ميبينيد كه در گوشه سمت راست STATUS BAR قسمتي اضافه ميشه كه هر وقت وارد سايت مورد نظر ميشيد ميتونيد IP ADDRESS اون سايت رو ببينيد
با سلام خدمت دوستان عزيز
با كمال عذر خواهي ميخواستم به اطلاع برسونم كه يه چند وقتي سرم شلوغه .......كلاسهام زياد شده نميرسم مقاله هاي خوبتون رو بخونم ...........................ولي ممنون از زحمات شما عزيزان
راستي يه برنامه باحال
اگه IP رو پيدا كنيين و بهش بدين اطلاعات كاملي در مورد اون ISP يا اون فرد به شما خواهد داد:
IP NET INFO
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....................FREE..FREE.......FREE DOWNLOAD
دوستان عزيز
كسي در مورد برنامه زير اطلاعاتي داره ؟
netsetman
Website: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از شما عزيزان كسي در مكورد اين برنامه اطلاعتي داره لطفا بفرمايد تا ما هم استفاده كنيم.
برنامه اي براي يافتن تلفن و Ip در زمان چت در ياهو
سلام
يه برنامه ميخواستم كه درزمان چت در ياهو يا چت با افرادي كه در Yahoo Messenger ، Add داريم به ما تلفن، محل و Ip Address اونها رو كامل بده ..........در درجه اول Ip رو به ما بده
دوست عزیز قبلا مهدی جان نیز اشاره کردند که در مورد پیدا کردن آی پی آدرس طرف مقابل در هنگام چت از طریق یا هو مسنجر
را توسط فایروال Outpost Pro توضیح دادم. یک جستجو بکنید شاید بتونید پیداش کنید. من خودم الان وقت ندارم بگردم شما خودتون
زحمتش رو بکشید.
در اینجا من میخوام همین شیوه را از طریق فایروال کریو براتون توضیح بدم.
شما اول به این تایپک زیر جهت آشنایی با درست کردن Rule مراجعه کنید. در این تایپک من مفصل در مورد نحوه درست کردن دستور
در فایروال کریو رو توضیح دادم.
قبل از نوشتن دستورات مورد نیاز به این نکته اشاره کنم که من از یاهو مسنجر نسخه 6 برای این کار استفاده کردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما این دستورات رو در فایروال کریو برای یاهو مسنجر ایجاد کنید.
1 .Yahoo! Messenger TCP Outbound Connection
Application: ypager.exe
Protocol: TCP
Remote Port: 23, 5050, 5000, 5001, 5100
Direction: Outgoing
Action: Permit
این عکس زیر طریقه وارد کردن دستور شماره یک است. بقیه را هم همینطور انجام دهید.
2.Yahoo! Messenger Conference UDP connection
Protocol : UDP
Local Port: 5000
3. Yahoo! Messenger Call Center UDP Outbound
Protocol: UDP
Remote Port: 6801
4.Yahoo! Messenger Call Center UDP inbound
Local Port: 5000, 5055
Direction: Incoming
5. Yahoo! Messenger Call Center TCP
Remote Port: Port Range 7800-7825
6. Yahoo! Messenger TCP Outgoing
Remote Port: 80
Action: DENY
7. Yahoo Messenger UDP Uotgoing 5000
Remote Port: 5000
در آخر دستورات بالا به این صورت در قسمت Packet Filter.. قرار خواهند گرفت.
بعد از انجام دادن تمامی دستورت بالا حالا برید به این قسمت و مطابق عکس زیر عمل کنید.
بعد از انجام دادن مراحل بالا کافیه که یا شما به یک نفری که آنلاین باشه پی ام بدید و یا اینکه اون بهتون پب ام بده
و ارتباط بر قرار بشه. زمانی که ارتباطی مابین شما و یک نفر دیگه بر قرار میشه یک پنجره از طرف فایروال کریو برای
شما باز میشه که در اونجا آی پی طرف رو همراه یک سری مشخصات دیگه از جمله کشور را نشون داده و از شما
در خواست میکند که آیا مایلید ارتباط شما برقرار بشه یا نه ؟ حالا ممکنه Outgoing باشه و یا Incoming ... دقیقا مثل
عکسی که در زیر میبینید.
در این عکس یک شخصی به من پی ام داده و به محض باز شدن پی ام آن طرف این پیغام برای من باز شده. که در
آنجا آی پی طرف رو همراه با کشورش فنلاند رو با مخفف fi میتونید مشاهده کنید.
در ضمن شما بعد از بدست آوردن آی پی مورد نظرتون که 100 در صد نیز از این طریق درست میباشد میتوانید
بقیه مشخصات را نیز پیدا کنید. البته آن هم راه های مخصوص خودش رو داره.
اگر توضیحاتی در مورد پورتهایی که در بالا دستوراتشون رو نوشتم خواستید یعدا میتونم براتون توضیح بدم. اما توجه
داشته باشید که من پورت 5101 را عمدا آزاد نگذاشتم تا در صورت ارتباط پی امی فایروال به شما خبر بده.
موفق باشید.
Cracki جان دستت درد نكنه
ممنون از راهنماييهاي هميشه خوبت
ايا PACKAGE يا PATCH اي هست روي YAHOO MESSENGER نصب بشه و خودش اين كارها رو انجام بده؟
ايا برنامه و يا روش بهتر و ديگه اي به غير از اين اين روش كه فرموديد ميشناسيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)