برد Ecs P43 بخرم؟ خوب cpu رو چی بخرم؟قیمتش چقدره؟![]()
برد Ecs P43 بخرم؟ خوب cpu رو چی بخرم؟قیمتش چقدره؟![]()
E5200 ميتوني بخري 95 تومن
سلام
اونوقت از بین همه پیشنهادها که برا سوال من گفتید ،Ecs P43 و E5200 cpu که باهاش مچ هست،تو اون رنج قیمت بهترین انتخابه؟کم مشکل تره؟مناسب تره برا کارم؟یا یه کم بهترش هم می تونم انتخاب کنم؟
راستش گفتم خیلی کار گرافیکی ندارم اما به نظر شما بهتر نیست یه کارت گرافیکی ارزون قیمت بخرم ؟
چون بالاخره نرم افزارها همه به سوی سه بعدی شدن پیش می رن و ترسم از اینه که تو محیط ویستا یا لینوکس مشکل پیدا کنم اگه گرافیکم آنبورد باشه؟
راستش درباره بردهای Ecs P43 تو همین سایت این مطالب رو خوندم:
"کیفیت بردهای الایتچندان مطمئن نشون ندادند. اگه یک برد با مارک های گیگا ،ایسوس ، بایواستار ، msi با همین چیپ بگیری خیلی مطمئن تره"-" مادربرد های گیگا بایت نسبت به برد های الایتبالاتر هست"
یا
"مثلا ASUS PQL PRO که چیپش همین P43 هست قیمتش حدود 115 تومن هست. ولی کیفیت برد وخازنها خیلی بهتره"
آیا واقعا همینطوره؟ کیفیت بردهای الایتچندان مطمئن نیست؟و من باید از همون مارک های معروف گیگا ،ایسوس و ... انتخاب کنم؟یا تو این رنج قیمت ECS با کیفیت تر از بردهای گیگا واینتل و ایسوس ... است?اگه واقعا با کیفیت نیست خواهش می کنم بگید من چی کار کنم؟
یه مطلب دیگه هم تو همین سایت خوندم:
"ECS P45T-Aبهترین مادربرد موجود برایاین رده قیمتی به حساب میاد. ولی... ولی اورکلاکر خوبی نیست، توی تستی که انجام شدهحتی نتونسته با FSB400 برسه که البته با این رده ی قیمت قابل توجیه.
دوم اینکه الان بهترین برد P45 موجود در بازار باید Biostar TP45 HP باشه با قیمتحدود 130 تومن.البته همین الانم کارت با یک برد 100 تومنی مثل ECS P45T-A جواب میده ولی خوب دیگهجا خیلی برای اور نمیذاره."
خوب پس به من بگید کدوم برا من بهتره؟
MSI P43NeoیاECS P45T-A
یا همون Ecs P43 برام کافی هست؟
یا اصلا باید یه چیزی از همون مارکهای معروف انتخاب کنم؟
به خدا من نمی دونم چی بهتره. برا همینم اومدم اینجا از شما ها بپرسم .
باز هم می گم . یه جواب خوب و درست به منبدید .اگه می دونید سیستمی که معرفی می کنید مشکل خاصی داره تو رو خدا بگید یامن اگه تونستم بودجم رو اضافه کنم که خیلی سخته برام یا از خیرخریدش بگذرم کهاحتیاج شدید دارم و اینم نمیشه .
ممنونم .بازم اگه میشه راهنماییم کنید .به خدا من نمی دونم چی کارکنم
در ضمن من اهل اوورکلاک هم نیستم.
اونوقت اشکالی پیش نمیاد برام PCi-E نداشته باشه؟ یعنی مثلا ممکن نیست 1 سال دیگه به کارم بیاد؟
با تشکر از همه دوستان
سلام
متاسفانه برخی از دوستان فروشنده دارن .........!!!دوست عزیز پردازنده e5200 در مقابل e7300 خیلی ضعیفتره!مادربرد های گیگا خیلی از ویژگی های بردهای Asus رو ندارن(به قول دوستان جیگول پیگول!) و قیمت بیشتری هم دارن!ضمانت آواژنگ!!؟؟؟؟عجب!شما یه p43 از آواژنگ بخر گیگا!با 5200 حالشو ببر!P5QL-Pro-E7300 هم که به درد نمی خوره آخه بردهای ایسوز همش خرابه!!!!من خودم از سری P4 و P5 ایسوز دو مدل مادربرد داشتم مشکلی نداشت!P5K , P5K-EPU داشتم مشکلی نداشت (گارانتی دیجیتال)خیلی از دوستانم P5Q-ProP5Q-E-P5QL-Pro دارن که بعد از خرید سیستم همشون کاملا راضی بودن!از بچه های همین فروم!اون وقت بعضی از دوستان که معلوم نیست به کدوم شرکت وابسته هستند (شوخی!)!قطعات گرون قیمت خودشون رو برتر می دونن(بازم فقط یه شوخی!)!!!و گارانتی....!در کیفیت بردهای گیگا شکی نیست ولی مشخصات+قیمت هم خیلی مهمه!البته Ecs P43 هم خیلی خوبه !فقط قیمتش چقدره!؟حتما همه دوستانی که پیشنهاد میدن قضیه کیفیت/قیمت رو می دونن!؟
"مثلا ASUS PQL PRO که چیپش همین P43 هست قیمتش حدود 115 تومن هست. ولی کیفیت برد وخازنها خیلی بهتره"
شخصا این جمله رو کاملا تائید می کنم!
محمد رضا عزیز چند روز پیش گفت P5QL-Pro به 107 هم رسیده!حالا 110!یه چهار هسته ای قوی مثل Intel Q6600 که 7300 و 5200 باید جلوش بوق بزنن بگیم 190!میشه 300 تومن !8400GS هم با برند بایو استار حدود 35 تومنه!پاور هم گرین 480 باید بخری( توان مفید و وات خروجی مهمه!وگرنه داریم پاور 600 وات!که 300 هم خروجی نداره!) که قطعات فعلی رو رد کنی بره درست میشه.(اگه پولش جور نشد 7300 رو بخر حدود 125 تومنه یا کارت گرافیک ارزونتری انتخاب کن) این سیستم رو اورکلاک هم کنی یه کیفیت عالی داری!گارانتی ایسوز هم ویستا پخش.البته این قبوله که یک سری کم از بردهای ایسوز که اخیرا وارد شدن خرابیشون نسبتا بالاست ولی این دلیل نمیشه بگیم برد ایسوز همش خرابه!(در ضمن با آپدیت بایوس و فلش هیچ مشکلی ندارید!این اصلا خرابی خاص به شمار نمیاد!)اگه ایسوز نخواستی بخری الایت بخر تو این رنج.گیگا برات گرون تموم میشه پردازنده ضعیف مجبور میشی بخری!من نظرمو گفتم تصمیم با خودته!
همتون موفق باشید
به نظرت بایواستار چطوره؟ مثلا G43 یا G45 و یا P43 و... از این مارک تهیه کنن!؟
می گم ها شرمنده باز سوال می کنم .
میشه واضح بنویسید، main چی بخرم ؟cpu چی بخرم ؟ram چی بخرم؟کارت گرافیک چی بخرم؟بعد اینکه چیپستش چی باشه و قیمت هر کدوم رو هم لطف کنید بهم بگید.
"گیگا برات گرون تموم میشه پردازنده ضعیف مجبور میشی بخری!"
پس تا اینجا معلوم شد گیگا نخرم.
"به نظرت بایواستار چطوره؟ مثلا G43 یا G45 و یا P43 و... از این مارک تهیهکنن!؟"
حالا اگه میشه یه 2 رنج قیمت از مادر برد asus و پردازنده ای که باهاش مچ هست برام بنویسید.(البته شرمنده ها الان هم نوشتید اما یه کم واضح نیست.خوب من وارد نیستم دیگه)2 رنج هم از ایلایت و مدل بایواستار بگین
بعد یه نتیجه گیری نهایی هم داشته باشید که طبق نظر خودتون تو رنج قیمتی که من گفتم به نظرتون آخر آخر کدوم یکی بهترین هست.
گفتید 4 هسته ای بخرم؟
اورکلاک هم من بلد نیستم.
ببخشید هی می پرسم ها .آخه خوب من اصلا نمی دونم
سلام مجدد من فقط یک نکته دارم .
من خودم کسی هستم که وقتی جنسی رو می خرم چون بابت اون پول زحمت دارم می کشم دلم می خواد جنس خوب بخرم ( من پول ندارم جنس ارزون بخرم (همون که انگلیسی ها میگن)) . شما خرابی داخل مادربورد های اینتل پیدا کردی ( خوب بکنی به من چه ربطی داره ) . من می گم با توجه به پولت بهترین جنس رو اتخاب کن .
اان اگه نخوای اینتل بگیری بهترین مادربورد برای شما ASUS P5Q هست . می تونی یه CPU 7300 هم بگیری با 2GB رم پاتریود . که سر جمع زیر 300 تومن می شن .
همون طور که دوستون هم گفتند فلش کردن کار خیلی ساده ای هست اصلا هم سخت نیست و مشکل خاصی هم بحساب نمی یاد . اما کسی مثل من که برنامه نویسی می کنم حوصله دوری 10 دقیقه از کامپیوتر هم ندارم . برای همین ترجیح می دم برم سراغ جنسی که احتمال خطا نداره .
همین P5Q بگیر خیلی مادربور خوبیه . پردازنده هم با توجه به کاربرد شما 4 هسته ای بهتره البته 7300 دوهسته ای هست اما CPu خوبیه . 4 هسته ها گرون هستند دیگه .
بابا خودت رو هم اینقدر گیج نکن . خیلی ساده به موضوع نگاه کن .
این هم به تو بگم من سه سال پیش 850 هزار تومن دادم برای 4 قطعه یک ماه بعد می شد همون قطعات رو با 600 تومن هم بست
اتفاقا من هم همین سه قطعه رو تا همین رینج قیمت 200 یا 250 تومن میخوام آپگرید کنم: رم، CPU و مادربود. البته میخوام طوری باشه که بعدا رم رو بیشتر کنم و یه کارت گرافیک خوب هم بزارم کنارش تا بشه باهاش بازی هم کرد. اما در حال حاضر بودجم تا همین حد هست بنابراین نمیخواد حتما دو گیگ رم بزارم، میشه یه گیگ بزارم، بعدا یکی دیگه بهش اضافه کنم.
خودم کارت گرافیک nVidia Fx 5200 128MB دارم.
مادربورد و CPU میخوام چیز خوبی باشه که دیگه فعلا نیاز نباشه آپگرید کنمش.
[quote=moji2007;3145109]سلام مجدد من فقط یک نکته دارم .ببخشید دیگه
من خودم کسی هستم که وقتی جنسی رو می خرم چون بابت اون پول زحمت دارم می کشم دلم می خواد جنس خوب بخرم ( من پول ندارم جنس ارزون بخرم (همون که انگلیسی ها میگن)) . شما خرابی داخل مادربورد های اینتل پیدا کردی ( خوب بکنی به من چه ربطی داره ) . من می گم با توجه به پولت بهترین جنس رو اتخاب کن .
[/quote]
خوب منم همین رو می خوام دیگه،می خوام با توجه به پولم بهترین رو انتخاب کنم .اما خودم نمی تونم چون هم وارد نیستم هم نجربه ندارم ،برا همین از شما کمک خواستم.
[quote=moji2007;3145109]اان اگه نخوای اینتل بگیری بهترین مادربورد برای شما ASUS P5Q هست . می تونی یه CPU 7300 هم بگیری با 2GB رم پاتریود . که سر جمع زیر 300 تومن می شن .
[/quote]
اینتل بهتر از asus هست؟خوب چه مدلی از اون با قیمتی که من می تونم بخرم بهتره؟
اگه asus خواستم بگیرم،P5QL-Pro بگیرم یا ASUS P5Qیا منظرتون از این 2 تا یکی هست؟
[quote=moji2007;3145109]همون طور که دوستون هم گفتند فلش کردن کار خیلی ساده ای هست اصلا هم سخت نیست و مشکل خاصی هم بحساب نمی یاد . اما کسی مثل من که برنامه نویسی می کنم حوصله دوری 10 دقیقه از کامپیوتر هم ندارم . برای همین ترجیح می دم برم سراغ جنسی که احتمال خطا نداره .
همین P5Q بگیر خیلی مادربور خوبیه . پردازنده هم با توجه به کاربرد شما 4 هسته ای بهتره البته 7300 دوهسته ای هست اما CPu خوبیه . 4 هسته ها گرون هستند دیگه .
بابا خودت رو هم اینقدر گیج نکن . خیلی ساده به موضوع نگاه کن .
[/quote]
می گم اگه asus خریدم مشکل داشت من آپدیت بایوس و فلش کردن بلد نیستم.اگه مشکل داشت راحت می تونم خودم درستش کنم؟اصلا از کجا بفهمم این مشکل رو داره؟
آخه منم کارم برنامه نویسی هست و خیلی کار می کنم با کامپیتر اما چی کار کنم که بیشتر از این نمی تونم هزینه کنم.برا همین اصرار می کنم الان بهترین انتخاب رو تو این رنج قیمت داشته باشم.
گرافیک هم Geforce 6200 256 mb انتخاب کنم .خوبه دیگه؟
یعنی دیگه برا مادربرد به ECS P45T-A یا MSI P43Neo یا بایواستار فکر نکنم؟همین asus یا یه مدل اینتل انتخاب کنم؟
این مدل ها بهتر نباشن یه موقع؟
فکر کنم دیگه از دست سوال های من خسته شدید
باز هم از همه ممنونم
مگر شما ضد شرکت گیگا هستی یا به شرکت دیگه وابسته هستی؟(شوخی)برد ECS P43 قیمتش حدود 85 تومان یا کمتر باید باشه
همه میدونند که برد الایت برد متوسطی هست و کیفیت در حد گیگا و ایسوس نیست اما قیمتش رو هم باید بسنجید وقتی ارزون تر از هر بردی با چیپ همسان تولید میکنه
از اونجایی که برد الایت زیاد کار کردم میدونم خرابی خیلی کم داره و گارانتی هم که بهترین گارانتی رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)