نمیشه تو این تاپیک بحث کرد چون اگه من ادامه بدم ترش میره...........
پس هرچی گفتید قابل احترامه ولی باید با یه دید دیگه نیگاه کنید همه ی حرفای که من وشما زدیم به نوبه ی خودش درست بود.................................
نمیشه تو این تاپیک بحث کرد چون اگه من ادامه بدم ترش میره...........
پس هرچی گفتید قابل احترامه ولی باید با یه دید دیگه نیگاه کنید همه ی حرفای که من وشما زدیم به نوبه ی خودش درست بود.................................
دوست عزیز تعدد محصولات موفقیت نمیاره همیشه ایده های نو هستند که موفقیت میارند...(مثل Iphone)نوکیا چی؟؟؟؟ فقط ان 85؟ یا فوقش ان 79؟ برگ برنده ی نوکیا اگه اینا باشه که باید تاسف خورد !!!
من فکر میکنم برگ برنده نوکیا 5800 باشه البته تقریبا مطمئنم...
مسلما من و شما و بقیه نیستیم...واضحه چه کسی برنده ی بازار کریسمسه !!!
این رو برای این گفتم که الان برای ارائه یک آمار مربوط به 3 ماهه پایان سال 3 صفحه درگیری ایجاد شده برای هیچ...
مسلما در طول یک سال فراز و نشیبهایی در فروش محصولات هر کمپانی هست که بهتره عملکرد هر برند رو از روی فروش آمار یک سال مالیش مورد بحث قرار بدیم...
دوست عزیز به نظر من همچین مقایسه ای اهمیت چندانی نداره چون هیچ ضمانتی نیست که همه فاکتور ها در هر دو گوشی ثابت باشه...
ضمن اینکه اندازه دو صفحه نمایش هم اصلا با هم برابر نیست..!
دوست من شما پست قبل از منو یه نگاه بنداز یکی از دوستان گفتن صفحه نمایش n85 .....................
بقیشم خودتون مراجعه کنید منم گفتم البته صفحه نمایش درسته چیزای دیگرو مقایسه نکردم.
بابا اصلا نوکیا آخرشه حرف نداره
از در عقب![]()
یه مسئله ای که اصلا توی این امار فروش مدنظر قرار نمیگیره(حداقل در بین کاربرای پی 30 ورلد!!!)اینه که باید ببینیم یک شرکت در طول یک مدت خاص چند مدل گوشی رو روانه ی بازار میکنه!مثلا شرکت اپل فقط با یک مدل تونسته 2.2 درصد بازار رو تصاحب کنه !شرکت الجی که محصولات تولیدیش قطعا نصف شرکت سامسونگ هستند هم همینطور!!شرکت سامسونگ رکورد داره در این زمینه!به نظر شما سامسونگ اگه بالفرض همین الان تمام خط تولیدهاشو در دنیا ببنده و فقط omnia تولید کنه به امار فروش ایفون میرسه؟؟؟به نظر من هرگز!این برای گوشیهایی مانند ان96 نوکیا و ان95 8 گیگ هم صدق میکنه!به نظر من توی این امار فروش شرکتهای موتورولا و الجی و اپل بدلیل کمتر بودن تعداد مدلهای گوشیهاشون برنده هستند!!
و شما هم بایستی مد نظر قرار بدین به طور مثال G810 سامسونگ به اندازه E250 تولید و عرضه میشه ؟
نه عزیز ، این گوشی تولیدش 1 به 10 تولید E250 هم نمیرسه .
فرض کنیم سامسونگ روزی 2 گوشی معرفی میکه ، معمولا بیشتر این گوشیها مخصوص اپراتورهای خاص هستن و تولید جهانی ندارن ، پس تولید زیاد دلیل این نیست که به همه گوشیها به یه اندازه تولید میشن !
شما تا حالا دیدی نوکیا واسه ژاپن گوشی بزنه ؟ دلیلش خیلی روشنه چون با وجود شرکتهائی مثل سونی اریکسون و سامسونگ و شارپ دیگه جائی واسه این شرکت نیست ! همنوظر که سال 2003 اومد یه کارخانه تولید گوشی در کره زد ولی 2 سال بعد تعطیل کرد !!!
به طور مثال N96 یه جور تولید میشه و به تمام دنیا هم صادر میشه ولی Omnia واسه کشورهای پیشرفته مدل های خاصی داره ، سامسونگ فقط آمار فروش Omnia عادی رو منتشر میشه نه همه Omnia هائی که مثلا در ژاپن و کره فروخته میشه . اگر اینطور بود عزیز فروش سامسونگ با گوشیهای AnyCall و Samaung بیش از فروش نوکیا هستش .
مخلصیم .
معمولا بیشتر این گوشیها مخصوص اپراتورهای خاص هستن و تولید جهانی ندارنشما تا حالا دیدی نوکیا واسه ژاپن گوشی بزنه ؟با وجود شرکتهائی مثل سونی اریکسون و سامسونگ و شارپ دیگه جائی واسه این شرکت نیست !همنوظر که سال 2003 اومد یه کارخانه تولید گوشی در کره زد ولی 2 سال بعد تعطیل کرد !!!واسه کشورهای پیشرفته مدل های خاصی دارهبه نظر من بهتره برای همچین ادعاهایی منبع معتبر معرفی بشه شاید انشالله ما هم قانع شدیم که فروش جهانی سامسونگ از نوکیا بیشتره و شما بهتر میدونی..!سامسونگ فقط آمار فروش Omnia عادی رو منتشر میشه نه همه Omnia هائی که مثلا در ژاپن و کره فروخته میشه
اگر اینطور بود عزیز فروش سامسونگ با گوشیهای AnyCall و Samaung بیش از فروش نوکیا هستش .
دوست عزیز شما فرق فروش AnyCall با فروش جهانی رو میدونی ؟
من گفتم فروش جهانی ؟
بیشتر دقت کن عزیز .
مخلصیم .
من کاری ندارم اگه سامسونگ یه گوشی بزنه ممکنه یه صدم اپل هم فروش نکنه... هر برندی سیاستهای خودشو داره...! این مهمه که سامسونگ بیشتر از بقیه برند ها گوشی میده بیرون و اتفاقا این برگ برنده ی سامسونگه ! من به شخصه به عنوان خریدار ارزش قائلم به اینکه یه برند تنوع بده تو محصولاتش و به خریدارا و سلیقه های مختلف احترام بذاره.... و فکر میکنم مطلبی که شما گفتی میتونه برتری برندی مثه سامسونگ باشه نه ضعفش...یه مسئله ای که اصلا توی این امار فروش مدنظر قرار نمیگیره(حداقل در بین کاربرای پی 30 ورلد!!!)اینه که باید ببینیم یک شرکت در طول یک مدت خاص چند مدل گوشی رو روانه ی بازار میکنه!مثلا شرکت اپل فقط با یک مدل تونسته 2.2 درصد بازار رو تصاحب کنه !شرکت الجی که محصولات تولیدیش قطعا نصف شرکت سامسونگ هستند هم همینطور!!شرکت سامسونگ رکورد داره در این زمینه!به نظر شما سامسونگ اگه بالفرض همین الان تمام خط تولیدهاشو در دنیا ببنده و فقط omnia تولید کنه به امار فروش ایفون میرسه؟؟؟به نظر من هرگز!این برای گوشیهایی مانند ان96 نوکیا و ان95 8 گیگ هم صدق میکنه!به نظر من توی این امار فروش شرکتهای موتورولا و الجی و اپل بدلیل کمتر بودن تعداد مدلهای گوشیهاشون برنده هستند!!
Corey جان فوق العاده قبول دارم حرفتو... هدف نهایی ما چیه ؟ اینکه نوکیا یا سونی یا سامسونگ یا ... باخت بدن و مثه امثال زیمنس از رقابت حذف بشن این به سود خریداره ؟ قطعا نه ! من خودم طرفدار اینم که رقابت برندها به سود مشتری باشه و این وقتی ممکنه که گوشیهای ساخت شرکتهای مختلف از لحاظ امکانات و کیفیت و قیمت به هم نزدیک باشن تا بنده و شمای خریدار حق انتخابای بیشتری داشته باشیم...ما که از خدامونه نوکیا هم گوشی های توپ 8مگا پیکسلی بزنه و این جوری رقابت بهتر میشه و همه استفاده می کنن
هر چی خواستم پست ندم دیدم نمیشه.......................
خب اول از همه باید بگم اون برادرمون فرق anycall رو باید متوجا بشه{زمانی که بیاد تو فروم سامسونگ}
باید بگم که وقتی ایفون به بازار امد تنها گوشی بود با این صفحه و لمسی و سیستم عامل خوب و سرعت بالا و ............برا همین زیادی فروش کرد{نمی گم بده چون خودم عاشقشم}......و بعضی از افراد رو می بینم که این گوشی رو خریدن ولی نمی تونند ورژن رو تغییر بدن..............اگه الان تولیدش رو می داد بیرون میدیدی که خیلی فروش کمتری می کرد.....برا همین سیاستش رو تقییر داد و ایفون 3 چی رو میده 200 دلار ولی در واقع همان قیمت 700 یا هر...........هست...........
مهم اینه که سامسونگ بازار رو تو دستش داره اداره می کنه.......................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)