تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: آمار فروش موبایل در سه ماه سوم2008 و صعود سونی اریکسون به جایگاه سوم

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

نمیشه تو این تاپیک بحث کرد چون اگه من ادامه بدم ترش میره...........
    پس هرچی گفتید قابل احترامه ولی باید با یه دید دیگه نیگاه کنید همه ی حرفای که من وشما زدیم به نوبه ی خودش درست بود.................................

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

نوکیا چی؟؟؟؟ فقط ان 85؟ یا فوقش ان 79؟ برگ برنده ی نوکیا اگه اینا باشه که باید تاسف خورد !!!
    دوست عزیز تعدد محصولات موفقیت نمیاره همیشه ایده های نو هستند که موفقیت میارند...(مثل Iphone)
    من فکر میکنم برگ برنده نوکیا 5800 باشه البته تقریبا مطمئنم...
    واضحه چه کسی برنده ی بازار کریسمسه !!!
    مسلما من و شما و بقیه نیستیم...
    این رو برای این گفتم که الان برای ارائه یک آمار مربوط به 3 ماهه پایان سال 3 صفحه درگیری ایجاد شده برای هیچ...
    مسلما در طول یک سال فراز و نشیبهایی در فروش محصولات هر کمپانی هست که بهتره عملکرد هر برند رو از روی فروش آمار یک سال مالیش مورد بحث قرار بدیم...

3. 2 کاربر از amir2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام...............
    مقایسه M7500سامسونگ با N85 نوکیا البته صفحه نمایش.

البته 262 هزار رنگ هستش
    سامسونگ اعلام کرد اگر 16 میلیون رنگ میزدیم واسه مشتریامون مشکل پیش میومد آخه اون موقع رنگا از صفحه نمایش میزد بیرون ملت رنگی میشدن
    دوست عزیز به نظر من همچین مقایسه ای اهمیت چندانی نداره چون هیچ ضمانتی نیست که همه فاکتور ها در هر دو گوشی ثابت باشه...
    ضمن اینکه اندازه دو صفحه نمایش هم اصلا با هم برابر نیست..!

5. این کاربر از amir2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست من شما پست قبل از منو یه نگاه بنداز یکی از دوستان گفتن صفحه نمایش n85 .....................
    بقیشم خودتون مراجعه کنید منم گفتم البته صفحه نمایش درسته چیزای دیگرو مقایسه نکردم.

بابا اصلا نوکیا آخرشه حرف نداره

از در عقب

7. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

یه مسئله ای که اصلا توی این امار فروش مدنظر قرار نمیگیره(حداقل در بین کاربرای پی 30 ورلد!!!)اینه که باید ببینیم یک شرکت در طول یک مدت خاص چند مدل گوشی رو روانه ی بازار میکنه!مثلا شرکت اپل فقط با یک مدل تونسته 2.2 درصد بازار رو تصاحب کنه !شرکت الجی که محصولات تولیدیش قطعا نصف شرکت سامسونگ هستند هم همینطور!!شرکت سامسونگ رکورد داره در این زمینه!به نظر شما سامسونگ اگه بالفرض همین الان تمام خط تولیدهاشو در دنیا ببنده و فقط omnia تولید کنه به امار فروش ایفون میرسه؟؟؟به نظر من هرگز!این برای گوشیهایی مانند ان96 نوکیا و ان95 8 گیگ هم صدق میکنه!به نظر من توی این امار فروش شرکتهای موتورولا و الجی و اپل بدلیل کمتر بودن تعداد مدلهای گوشیهاشون برنده هستند!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

و شما هم بایستی مد نظر قرار بدین به طور مثال G810 سامسونگ به اندازه E250 تولید و عرضه میشه ؟

نه عزیز ، این گوشی تولیدش 1 به 10 تولید E250 هم نمیرسه .

فرض کنیم سامسونگ روزی 2 گوشی معرفی میکه ، معمولا بیشتر این گوشیها مخصوص اپراتورهای خاص هستن و تولید جهانی ندارن ، پس تولید زیاد دلیل این نیست که به همه گوشیها به یه اندازه تولید میشن !

شما تا حالا دیدی نوکیا واسه ژاپن گوشی بزنه ؟ دلیلش خیلی روشنه چون با وجود شرکتهائی مثل سونی اریکسون و سامسونگ و شارپ دیگه جائی واسه این شرکت نیست ! همنوظر که سال 2003 اومد یه کارخانه تولید گوشی در کره زد ولی 2 سال بعد تعطیل کرد !!!

به طور مثال N96 یه جور تولید میشه و به تمام دنیا هم صادر میشه ولی Omnia واسه کشورهای پیشرفته مدل های خاصی داره ، سامسونگ فقط آمار فروش Omnia عادی رو منتشر میشه نه همه Omnia هائی که مثلا در ژاپن و کره فروخته میشه . اگر اینطور بود عزیز فروش سامسونگ با گوشیهای AnyCall و Samaung بیش از فروش نوکیا هستش .

مخلصیم .

10. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

معمولا بیشتر این گوشیها مخصوص اپراتورهای خاص هستن و تولید جهانی ندارن
    شما تا حالا دیدی نوکیا واسه ژاپن گوشی بزنه ؟
    با وجود شرکتهائی مثل سونی اریکسون و سامسونگ و شارپ دیگه جائی واسه این شرکت نیست !
    همنوظر که سال 2003 اومد یه کارخانه تولید گوشی در کره زد ولی 2 سال بعد تعطیل کرد !!!
    واسه کشورهای پیشرفته مدل های خاصی داره
    سامسونگ فقط آمار فروش Omnia عادی رو منتشر میشه نه همه Omnia هائی که مثلا در ژاپن و کره فروخته میشه
    به نظر من بهتره برای همچین ادعاهایی منبع معتبر معرفی بشه شاید انشالله ما هم قانع شدیم که فروش جهانی سامسونگ از نوکیا بیشتره و شما بهتر میدونی..!
    اگر اینطور بود عزیز فروش سامسونگ با گوشیهای AnyCall و Samaung بیش از فروش نوکیا هستش .

12. 2 کاربر از amir2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما فرق فروش AnyCall با فروش جهانی رو میدونی ؟

من گفتم فروش جهانی ؟

بیشتر دقت کن عزیز .

مخلصیم .

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

یه مسئله ای که اصلا توی این امار فروش مدنظر قرار نمیگیره(حداقل در بین کاربرای پی 30 ورلد!!!)اینه که باید ببینیم یک شرکت در طول یک مدت خاص چند مدل گوشی رو روانه ی بازار میکنه!مثلا شرکت اپل فقط با یک مدل تونسته 2.2 درصد بازار رو تصاحب کنه !شرکت الجی که محصولات تولیدیش قطعا نصف شرکت سامسونگ هستند هم همینطور!!شرکت سامسونگ رکورد داره در این زمینه!به نظر شما سامسونگ اگه بالفرض همین الان تمام خط تولیدهاشو در دنیا ببنده و فقط omnia تولید کنه به امار فروش ایفون میرسه؟؟؟به نظر من هرگز!این برای گوشیهایی مانند ان96 نوکیا و ان95 8 گیگ هم صدق میکنه!به نظر من توی این امار فروش شرکتهای موتورولا و الجی و اپل بدلیل کمتر بودن تعداد مدلهای گوشیهاشون برنده هستند!!
    من کاری ندارم اگه سامسونگ یه گوشی بزنه ممکنه یه صدم اپل هم فروش نکنه... هر برندی سیاستهای خودشو داره...! این مهمه که سامسونگ بیشتر از بقیه برند ها گوشی میده بیرون و اتفاقا این برگ برنده ی سامسونگه ! من به شخصه به عنوان خریدار ارزش قائلم به اینکه یه برند تنوع بده تو محصولاتش و به خریدارا و سلیقه های مختلف احترام بذاره.... و فکر میکنم مطلبی که شما گفتی میتونه برتری برندی مثه سامسونگ باشه نه ضعفش...

ما که از خدامونه نوکیا هم گوشی های توپ 8مگا پیکسلی بزنه و این جوری رقابت بهتر میشه و همه استفاده می کنن
    Corey جان فوق العاده قبول دارم حرفتو... هدف نهایی ما چیه ؟ اینکه نوکیا یا سونی یا سامسونگ یا ... باخت بدن و مثه امثال زیمنس از رقابت حذف بشن این به سود خریداره ؟ قطعا نه ! من خودم طرفدار اینم که رقابت برندها به سود مشتری باشه و این وقتی ممکنه که گوشیهای ساخت شرکتهای مختلف از لحاظ امکانات و کیفیت و قیمت به هم نزدیک باشن تا بنده و شمای خریدار حق انتخابای بیشتری داشته باشیم...

15. 2 کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

هر چی خواستم پست ندم دیدم نمیشه.......................
    خب اول از همه باید بگم اون برادرمون فرق anycall رو باید متوجا بشه{زمانی که بیاد تو فروم سامسونگ}
    باید بگم که وقتی ایفون به بازار امد تنها گوشی بود با این صفحه و لمسی و سیستم عامل خوب و سرعت بالا و ............برا همین زیادی فروش کرد{نمی گم بده چون خودم عاشقشم}......و بعضی از افراد رو می بینم که این گوشی رو خریدن ولی نمی تونند ورژن رو تغییر بدن..............اگه الان تولیدش رو می داد بیرون میدیدی که خیلی فروش کمتری می کرد.....برا همین سیاستش رو تقییر داد و ایفون 3 چی رو میده 200 دلار ولی در واقع همان قیمت 700 یا هر...........هست...........
    مهم اینه که سامسونگ بازار رو تو دستش داره اداره می کنه.......................

17. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •