ممنون از زحماتتون ولی میشه راجبه این خطا بیشتر توضیح بدید من با این که با فایلهای کر و کی مخصوص گوشی خودم ساینش میکنم بازم این پیغام رو میدن برنامه ها در ضمن از جاههای معتبر برنامه ها را دانلود میکنم..
ممنون از زحماتتون ولی میشه راجبه این خطا بیشتر توضیح بدید من با این که با فایلهای کر و کی مخصوص گوشی خودم ساینش میکنم بازم این پیغام رو میدن برنامه ها در ضمن از جاههای معتبر برنامه ها را دانلود میکنم..
برا هر برنامه ای که ساین می کنید این پیغام را میده؟
دیدم خیلی از دوستان در مورد خطاها سوال می کنند، گفتم تاپیک را بالا بیارم تا مفید واقع بشه و مشکلات دوستان را برطرف کنه.
با سلام وخسته نباشی می خواستم اگه درموردمشکل من میتونید راهنمایی کنید گوشی من چندروزیه که پیغام خطای شماره 3 رومیده البته برای همون فایلهای با قابلیت امنیتی بالا . ولی مسئله اینه که اولا این برنامه هارو خودم ساین می کنم دوما فایل cer تا 2011 اعتبار داره و سوما فایل cer تمام 13 قابلیت رو هم داره ضمنا فایلcer هم مخصوص گوشی وimei خودم هست حالا چرا این پیغام رو میده وچاره به نظر شما چیه اگه تونستید وراهنمایی کردید ممنونم واگه نتونستید باز هم به خاطروقتی که گذاشتید ممنونم قربون هرچی ادم با مرامه
یعنی تمام برنامه هایی که ساین می کنید همین پیغام را می دهند؟
تاریخ گوشی و کامپیوترتون دقیق و به میلادی هست؟
اگه اینجوریه موقتا تاریخ گوشیتون را عقب ببرید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
اگه نشد. پیشنهاد می کنم یه بار دیگه درخواست فایل cer بدید.
راستی گوشیتون چیه شما و ورژنش چنده؟
با سلام مجدد جناب اقای امینی خدمت شما عرض کنم که اولاا فقط برنامه های خاصی این پیغام را می دهندبرنامه هایی مثل
drm.common.solutions.v3.11ویا برنامه انتی ویروس کاسپراسکای ویا برنامه app trkk..... مثلا برنامه drm.common....باورژن پایینترنصب میشه 'ضمنا تاریخ گوشی به میلادی وصحیح است با عقب بردن تاریخ گوشی هم مشکل حل نشد حتی با اپدیت گوشی و نیز با فرمت کامل مشکل حل نشد گوشی من n95 8gb هست و ورژنش 30.0.018می باشد با تشکرمجدد
پس حدث من فقط مشكل در فايل cer هست.
حالا شايدم حدثم اشتباه باشه.
با سلام جناب امینی من هم به عنوان اخرین راهکار مجددا فایل cer رو گرفتم وهمین الان تست کردم متاسفانه ازاون هم نبود ومشکل همچنان باقی است به هرحال اگر راهکاری براش پیدا کردم حتما تو همین صفحه برات مینویسم باز هم تشکر اززحماتت قربان تو ata1red
من n85 دارم ولي اصلا نمي تونم روش برنامه نصب كنم .
تورو خدا يكي به من بگه چيكار بايد بكنم تازه گوشيمو خريدم . آخر ضد حاله. ):
شما به تاپیک زیر مراجعه کن:
و از روش ساین عادی برنامه ها اقدام کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)