تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: قرص و .... براي ازدياد هوش و حافظه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

غیر از خوردن ورزش استراحت من فکر کنم مهمترین چیز اینه که ما فکرمون خسته چیزای بیخوده ما فکرمونو مشغول کارای بیخود می کنیم اس ام اس تا 5 صبح بشین پای اینترنت فیلم... دیگه مغر کشش برای حل مسئله رو نداره.

دوست عزیز اگه وقت داری یکم ورزش کن حتی در حد دویدن هم باشه کافیه بعدش دوش بگیر ببین چقدر مغزت به کار میوفته

من هر شب 4 كيلومتر ميدوم و فرقي به حالم نكرده

وضعيتم اينطوره

سن من 18 سال است

من احساس مي كنم كه مغزم اصلا كار نمي كنه و كاملا بي حس است و مطالب درست ياد نمي گيرم و گيرندگي خيلي ضعيفي دارم به شدت مطالب رو فراموش مي كنم و هيچ مطلبي در ذهنم ماندگار نيست(حتي حافظه كوناه مدت) و بسيار بسيار زياد حواس پرتم و چيزي كه تنها 30 ثانيه پيش اتفاق افتاده نمي توانم بياد بياورم و در هيچ فكري فرو نمي روم حتي در جاي خودش و 24 ساعت رو بدون هيچ فكري مي گذرونم و بودن و نبودن سر كلاس هيچ فرقي به حالم نمي كنه و اصلا مطلبي رو ياد نمي گيرم( دركل يه آدم كاملا متفاوت با ديگران هستم و فكر نكنم از شخصي با مشخصات هاي من وجود داشته باشد)

نمي دونم چه بلايي سرم اومده كه اين طوري شدم در صورتي كه قبلا اينطور نبودم

كسي ميدونه دچار چه مشكلي شدم
    Last edited by boeing_747; 09-01-2009 at 15:53.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هر شب 4 كيلومتر ميدوم و فرقي به حالم نكرده

وضعيتم اينطوره

سن من 18 سال است

من احساس مي كنم كه مغزم اصلا كار نمي كنه و كاملا بي حس است و مطالب درست ياد نمي گيرم و گيرندگي خيلي ضعيفي دارم به شدت مطالب رو فراموش مي كنم و هيچ مطلبي در ذهنم ماندگار نيست(حتي حافظه كوناه مدت) و بسيار بسيار زياد حواس پرتم و چيزي كه تنها 30 ثانيه پيش اتفاق افتاده نمي توانم بياد بياورم و در هيچ فكري فرو نمي روم حتي در جاي خودش و 24 ساعت رو بدون هيچ فكري مي گذرونم و بودن و نبودن سر كلاس هيچ فرقي به حالم نمي كنه و اصلا مطلبي رو ياد نمي گيرم( دركل يه آدم كاملا متفاوت با ديگران هستم و فكر نكنم از شخصي با مشخصات هاي من وجود داشته باشد)

نمي دونم چه بلايي سرم اومده كه اين طوري شدم در صورتي كه قبلا اينطور نبودم

كسي ميدونه دچار چه مشكلي شدم
    دوست عزيز . اي كاش هم مي گفتي در كدام رشته در حال تحصيل هستي. گاهي اوقات انسان وارد زمينه كاري يا تحصيلي مي شه كه علاقه يا استعدادي در ان مورد ندارد و اين انتخاب نتنها باعث دلزدگي فرد مي شود بلكه باعث بي رغبتي نسبت به ساير عوامل پيرامونش نيز مي شود . البته كشف استعداد مطلبي است كه هنو در جامعه ما مرسوم نشده است.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزيز . اي كاش هم مي گفتي در كدام رشته در حال تحصيل هستي. گاهي اوقات انسان وارد زمينه كاري يا تحصيلي مي شه كه علاقه يا استعدادي در ان مورد ندارد و اين انتخاب نتنها باعث دلزدگي فرد مي شود بلكه باعث بي رغبتي نسبت به ساير عوامل پيرامونش نيز مي شود . البته كشف استعداد مطلبي است كه هنو در جامعه ما مرسوم نشده است.
    من دبيرستان هستم

مشخصاتي كه گفتم مربوطه به درس نيست بلكه حدود 1 سال است كه دچار اين مشكل شدم و در خارج از محيط تحصيل اين مشكل رو دارم

من قبلا اينطور نبودم و اخيرا دچار اين مشكل شدم

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من همش موقع درس خوندن خوابم میگیره!واسه چی؟
    راه حلش چیه؟
    شايد عوامل زير باشه :
    1- كم نور بودن محل مطالعه.
    2- ضعيف شدن نمره چشم.
    3- ضعف جسماني.

در مورد سوم به نظر آمد توضيح كوتاهي بدم: ضعف جسماني به معني لاغري بيش از حد نيست. بلكه گاهي اوقات ديده مي شود فرد اندام درشتي دارد اما باز هم ضعف جسماني داره. ضعف جسماني به نسبت دريافت بدن از ويتامين ها و پروتين ها و املاح در سبد غذاي روزانه بستگي دارد . بدن هر انساني به نسبت سن و نحوه فعاليت روزانه به ميزان مشخصي انرژي نياز دارد حال اگر كمتر ميزان لازم دريافت كند سلول هاي بدن را در نوعي مضيقه قرار مي دهدو تاثيرش را در دراز مدت متوجه مي شود.

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

من دبيرستان هستم

مشخصاتي كه گفتم مربوطه به درس نيست بلكه حدود 1 سال است كه دچار اين مشكل شدم و در خارج از محيط تحصيل اين مشكل رو دارم

من قبلا اينطور نبودم و اخيرا دچار اين مشكل شدم
    سابقه ی بیماری اعصاب که ندارید؟ قرص های اعصاب که مصرف نمیکنید؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من فقط 18 سالمه

سابقه هيچ چيزي ندارم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

پیشنهاد من همونه اگه واقعا حس میکنی مشکلت بزرگه برو پیش روانشناس حتما مشکلت رو حل میکنه
    موفق باشی

8. این کاربر از separate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

برم بگم دچار چه مشكلي هستم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

برم بگم دچار چه مشكلي هستم؟
    ببین دوست عزیز روانشناس مثل دکتر داخلی نیست که بری بگی معدم درد میکنه! میری پیش روانشناس میگی من مدتیه که احساس میکنم حافظم ضعیف شده و نمیتونم تمرکز کنم دچار فراموشی میشم اون هم باهات صحبت میکنه و احتمالا بعد از چند تا تست مشکلتو ریشه یابی میکنه و با گفتار درمانی یا راه هایه دیگه مشکلتو حل میکنه

11. این کاربر از separate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rosonery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Milan

پيش فرض

من فقط 18 سالمه

سابقه هيچ چيزي ندارم
    عاشق که نشدید؟؟!
    آخه بعضی وقتا عشق و عاشقی هوش و حواس رو از آدم میگیره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •