تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: کدوم یکی رو بخرم ؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

شما دقیقا تا چقدر میخاین هزینه کنین ؟

880 جزو خیلی نازک هاست ! تو دست که میگیری میبینی کارکردن با دکمه هاش مشکل نداره. ولی شاید زیاد هم خوشگل نباشه.
    بیشتر رو نازکی کار شده. قیمتش 180 تومنه.باتریش ولی جزو بهتریناست. 425 ساعت زمان آماده به کارشه. مکالمش ولی 6 ساعت و نیم.
    در حالیکه 6120 باتری ضعیفتر یعنی 216 ساعت زمان اماده به کار و 3 ساعت مکالمه داره !
    یا 5310 زمان آماده به کار 300 و مکالمش 5 ساعت.
    یا 6300 زمان آماده به كار: 348 ساعت و زمان مكالمه مداوم: 3 ساعت و 30 دقیقه !

از نظر باتری شک نکنید که سونی اریکسون بهتره و برای اجرای دیکشنری هم مشکلی نداره.
    در مورد کتاب الکترونیک هم میپرسم بهتون میگم.
    مقایسه 880 و 6300 و 5310
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک مقایسه بین 6120 با w580 که نازک و کشوییه.
    کد:
    اگه خیلی اصرار به اجرای برنامه های office , pdf , ... دارین یه پاکت پی سی یا مثلا گوشیی مثل p1 سونی اریکسون بگیرید.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز هیچوقت به ارقام gsmaria و... توجه نکنید چون معمولا اشتباه هستند

در مورد گوشی ها p1 واقعا گوشی عالی هست ولی خب یکم بزرگه و خشدست نیست ولی در کل خیلی گوشی خوبیه

6120 وقعا اخرشه بطریش هم در حد متوسط به بالا هست باید بگم از این دستگاه به این کوچکی شما میتونید رم 8گیگ هم بزارید راحت کار کنه همین کوچولو سیمبین 9.2 و سی پی یو 369mzh داره که اصلا هنگ نمیکنه دوربین 2 مگاپیکسل همراه با فلش LED کوچک داره دوربین 2 یگه معلومه یعنی متوسط در ضمن ساپورت n-gage هم داره سیمبنی چیز کمی نیست!!!!!!!

5310 دوستم داره واقعا عالی به طوری کلی اکسپرس موزیک ها همنطور که از اسمشون معمولمه موزیک فون هستند برا موزیک طراحی شدند کیفیت صدای بالا دارند ال سی دی خیلی باکیفیت چندجا خوندم که نوکیا بهترین ال سی دی هاشو در سری 40 به کار میبره برایبالا بردن کلیپها با کیفیت دی وی دی مثلا 5610 نوشته بیش از 16 میلیون رنگ درکل یک گوشی باریک و جم جور هست از پلتفرم جاوا پشتیبانی میکنه محدودیت نصب جاوا رو نداره حالا دیگه جاوا مثل قدیم نیست خیلی پیشرفت کرده و روش خیلی کار شده میتونید برنامه که فایل های pdf و.. رو بخونه خیلی راحت و اسوده پیدا کنید دوربین 2 مگاپیکسل داره بدون فلش ولی کفیتش خوبه
    w580 همونطور که از اسمش معلومه سری w سونی اریکسون walkman هستن و برای مکوزیک طراحی شدن این گوشی کیفیت خیلی خوبه داره همینطور در هندسفری گوشی کشویی شیک با دوربین 2 مگاپیکسل ولی کیفیتش خیلی پایین هست لنز بسیار کوچک و ساده به کار بردن چوچک بودن سنسور باعث شده که دوربین تعریفه چندانی نداشته باشد در کل خیلی شیک و خشدست و برای علاقهمندان به موزیک هست این گوشی هم جاوا هست

6300 من جای تو بودم سراغ این گوشی نمیرفتم دوربین 2مگاپیکسل از ارزانترین نوع دوربین ها بازار هست که خیلی نویز و بیکفیت هست جاوا محدودیت نصب داره بیشتر از 1 مگابایت نمیپذیره ولی صدای بلندی داره کیفتشم خوبه از استبل ساخته شده ولی خیلی راحت خش بر میداره باطری بد نیست 2 روز یکبار شارژ میخواد

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.
    من رفتم nokia 5310-5220-6300 و غیره ها رو دیدم هم گرون بودن و ظاهرشون زیاد جالب نبود پس به کلی قید اینا رو زدم
    الان می خوام برم موتورولا بخرم....
    Motorola L7
    Motorola L7e
    Motorola L6

من بیشتر میخوام L7e رو بخرم فقط نمی دونم قیمتش چنده و آیا واقعا هست یا نه در ضمن اگه کسی از تبریز هست که میدونه کجا میشه این گوشی رو خرید یا داره خیلی خیلی خیلی ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

l7e اگه اینه که نیومده :

امکانات خاصی هم نداره که !

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از Punisher_2008 خیلی تشکر میکنم.واقعا قابل استفاده بود.

در واقع حالا به انتخاب های رسیدم راستش بیشتر از بچه های فروم فروشنده ها (برای اولین بار) کمک کردند.

اما سوال فعلی سه تا انتخاب برام مطرح شده که 6120 و 3120 و E51

راستش قیافه اینا نسبت به بقیه انتخاب هام تا حالا(بجز K770) بهتر بوده اما بازم با اونی که بالا انداخته بودم کلی فرق میکنه.
    بهر حال پارامتر های انتخاب من 1-سبکی2-کوچکی3-دیکشنری(بالا کاملا توضیح دادم oxford/NIA/PMD) و4-کتاب های پرنیان و fbook و6-تا حدی امکان پخش موزیک و زمان مکالمه بعنوان پارامتر فرعی برام مهمه

ارادتمند
    Last edited by sastwhc; 02-11-2008 at 12:20.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

بین 6120 و 3120 اگه مقایسه کنیم با توجه به قیمت کدومشون بهترن؟چون قیافه هر دو شون برام قابله قبوله ولی هیچ کدو عالی نیستم از نظر قیافه
    3120 باتری و دوربینش یکم بهتره.
    ولی 6120 به جاش سیستم عامل داره.

لینک مقایسه :
    کد:

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام.
    من رفتم nokia 5310-5220-6300 و غیره ها رو دیدم هم گرون بودن و ظاهرشون زیاد جالب نبود پس به کلی قید اینا رو زدم
    الان می خوام برم موتورولا بخرم....
    Motorola L7
    Motorola L7e
    Motorola L6

من بیشتر میخوام L7e رو بخرم فقط نمی دونم قیمتش چنده و آیا واقعا هست یا نه در ضمن اگه کسی از تبریز هست که میدونه کجا میشه این گوشی رو خرید یا داره خیلی خیلی خیلی ممنون میشم.
    راستش آرش جان به سلیقت احترام میذارم ولی کلا گوشی های موتورولا رو پیشنهاد نمیدم به دلیل : نسبتا گرون بودن به دلیل واردات کمتر نسبت به سونی و نوکیا و حتی سامسونگ + افول اساسی برند موتورولا که حتی من فکر میکنم با این روندکارش به ورشکستگی میرسه + شما اگه مشکلی داشته باشی آشنا به گوشی های سونی و نوکیا و حتی سامسونگ خیلی بیشتره تا موتورولا + گوشی های موتورولا هیچوقت نتونستن از لحاظ مولتی مدیا به گوشی های نوکیا و سونی و سامسونگ برسن + گوشی هایی که معرفی کردی نسبتا قدیمین و مثلا l6 ,l7 شاید 2 سال پیش رو بورس بودن و الان دیگه جایگاه خاصی براشون متصور نیستم و نمیدونم بتونی اصلا گوشی هایی که نام بردی رو آکبندش رو گیر بیاری یا نه + تو گوشی های سامسونگ و سونی و نوکیا انتخابایه خیلی متنوع تری داری و با رفتن به سمت موتورولا خودت رو محدود میکنی...!

اما در رده ی 150 تومن من همون 5220 رو پیشنهاد میدم... باطری خیلی خوبی داره + ظاهر زیبا ( اگه با نامتقارن بودنش کنار بیای ) + جک 3.5 که هر هدفونی رو میتونی بهش وصل کنی + کیفیت صدای مناسب + دوربین متوسط 2 مگ + ال سی دی با کیفیت + چند دقیقه یی باهاش کار کردم دکمه هاش هم تفکیک خوبی داره و واسه اس ام اس زدن بدک نیس ... در مورد نصب جاوا هم تا جایی که میدونم از ورژن 5 به بعد سری 40 دیگه مشکل نصب فایلهای بالای 1 مگ وجود نداره...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

l6 من دیدم کیفیت ال سی دی افتضاح دوبین vga در کل خیل گوشی مناسبی نیست 5310 خیلی ازش سرتر هست 6120 که کارش 20 20 هست اگه سیمبین برات مهمه حتما 6120 بگیر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستش آرش جان به سلیقت احترام میذارم ولی کلا گوشی های موتورولا رو پیشنهاد نمیدم به دلیل : نسبتا گرون بودن به دلیل واردات کمتر نسبت به سونی و نوکیا و حتی سامسونگ + افول اساسی برند موتورولا که حتی من فکر میکنم با این روندکارش به ورشکستگی میرسه + شما اگه مشکلی داشته باشی آشنا به گوشی های سونی و نوکیا و حتی سامسونگ خیلی بیشتره تا موتورولا + گوشی های موتورولا هیچوقت نتونستن از لحاظ مولتی مدیا به گوشی های نوکیا و سونی و سامسونگ برسن + گوشی هایی که معرفی کردی نسبتا قدیمین و مثلا l6 ,l7 شاید 2 سال پیش رو بورس بودن و الان دیگه جایگاه خاصی براشون متصور نیستم و نمیدونم بتونی اصلا گوشی هایی که نام بردی رو آکبندش رو گیر بیاری یا نه + تو گوشی های سامسونگ و سونی و نوکیا انتخابایه خیلی متنوع تری داری و با رفتن به سمت موتورولا خودت رو محدود میکنی...!

اما در رده ی 150 تومن من همون 5220 رو پیشنهاد میدم... باطری خیلی خوبی داره + ظاهر زیبا ( اگه با نامتقارن بودنش کنار بیای ) + جک 3.5 که هر هدفونی رو میتونی بهش وصل کنی + کیفیت صدای مناسب + دوربین متوسط 2 مگ + ال سی دی با کیفیت + چند دقیقه یی باهاش کار کردم دکمه هاش هم تفکیک خوبی داره و واسه اس ام اس زدن بدک نیس ... در مورد نصب جاوا هم تا جایی که میدونم از ورژن 5 به بعد سری 40 دیگه مشکل نصب فایلهای بالای 1 مگ وجود نداره...
    ک کاملا تایید میشه 5220 از هر لحاظ نگاه کنید از این گوشی های ذکر شده از موتورولا برتر هست در ضمن همانطور که گفتند دیگه گوشی های نوکیا مثل 5610 5310 5220 3600 و گوشی های جدید دیگه ای که میان اصلا محدودیت نصب ندارند من 5220 دیدم خیلی گوشی باریک و خشدستیه رقیب سرسختی واسه 5310 هست روی روی 5310 هم حساب کم چون واقعا گوشی خوش دستیه حتما برو از نزدیک ببین 5220 هم خیلی خوبه جدیدتر هم هست البته جدید بودن ملاک نیست گوشی 2005 هم باشه ولی خوب باشه ارزش خریدن داره تازه اپدیت هم میشن

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوباره ...
    من امروز رفتم خودم رو خلاص کردم
    موتورولا L6 سیاه رنگ و با شماره سریال اصل واقعا گوشی خوبی هست.با این که نه مموری داره و دوربین قوی
    ولی بهترینه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •