تو بگو دوست من چیه 8 گیگ 100 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
N95
N82
تو بگو دوست من چیه 8 گیگ 100 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید دوستان
من خودم 8گیگ دارم،ولی وقتی که ان82میتونه 32گیگ رو ساپورت کنه از نظر حافظه 8 گیگ کم میاره، از لحاظ سیمبین هم که ان82ورژن3/9هست ولی ان 95 2/9هست که از نظر سرعت و کارایی بهتر 95 کم میاره، چیزایی که بنظر خودم بهتره تو ان 95وکا ملاهم به سلیقه ربط داره اینه که کارباصفحه کلیدش خیلی راحتتر وبهتر از ان82 هست،ال سی دی بزرگتره که خیلی مهمه تو عکس و فیلم، و حالت 2طرفه اون که به هیچ وجه حاضر نیستم با ان 82 عوضش کنم ، و اینکه از نظر بلندی و وضوح صدا و نحوه قرارگیری اسپیکر ها بنظر من ان 95 سرتره.... موفق باشید
82 هم 9.2 هست...
اينو سه پايم....و حالت 2طرفه اون که به هیچ وجه حاضر نیستم با ان 82 عوضش کنمخيلي خوبه...
این هم به نظر من شخصیه چون من الان 95 8گیگ دوستم دستمه 5دقیقه که باش ور رم دستم میترکه کلیداش یه جورین به نظر من....کارباصفحه کلیدش خیلی راحتتر
بعد فکر میکنم تو منوش کیفیت یا گرافیک ایکونا خیلی کمتر از 82 هستن این به خاطر ال سی دیه بزرگشه....
انو واقعا راست میگی الان یه برنامه که 82 تو 2 ثانیه باز میکنه این تو 6 ثانیه شایدم بیشتر باز میکنه.....از نظر سرعت و کارایی بهتر 95 کم میاره
یه چیز تعجب اور ....
دوربین جلو هاشونو با هم مقایسه کردم تو 95 عکسا کاملا تیره وتاریکن به طوری که فقط چشمهاو شکل کلی صورت معلومه ولی ان82 کاملا واضحه در حد 2 مگا.....(اینو با دو تا 95 مقایسه کردم...)
فکر نمی کنم اینطور باشه مخصوصا n95 8gig معمولیش هم خیلی امکانش پایین (مگه این که گئشی ویروسی یا ی چیزش شده باشه تا کند بشه)انو واقعا راست میگی الان یه برنامه که 82 تو 2 ثانیه باز میکنه این تو 6 ثانیه شایدم بیشتر باز میکنه...
به نظر من N95 از هرلحاظ بهتره .
N82 فقط یه فلش زئون داره .
n 95 عادی که مفتم گرونه اما 8 gb یه چیزه دیگست n 82 هم از هر نظر خوب باشه lcd کوچیکی داره
سلام براي مقايسه بين اين دوگوشي مي توانيد به لينك زير هم مي توانيد مراجعه كنيد. سعي كردم كه بدون هيچ تعصبي بين دو گوشي مقايسه كاملي كنم!!! آخرين قيمت n95 , 330000 و آخرين قيمت n82 370000
سلام براي مقايسه بين اين دوگوشي مي توانيد به لينك زير هم مي توانيد مراجعه كنيد. سعي كردم كه بدون هيچ تعصبي بين دو گوشي مقايسه كاملي كنم!!! آخرين قيمت n95 , 330000 و آخرين قيمت n82 370000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من جدا نمیدونم این تاپیک چرا بوجود امده چون باز کننده تاپیک نمی خواهد گوشی بخرد و فقط اینجا شده مکان بحث روی این گوشی ها و مقایسه و فکر نمیکنم این ربطی به مشاوره خرید گوشی داشته باشه وخلاف قوانین هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)